НСО: Оказваме всеобхватно съдействие при разследването на катастрофата

Оттам призоваха за въздържане от спекулативни тези
17 май 2024 13:04, Стела Стоянова
146
НСО: Оказваме всеобхватно съдействие при разследването на катастрофата
Снимка БГНЕС

Оказваме всеобхватно съдействие на компетентните органи по воденото следствие, съобщиха от Националната служба за охрана в изявление до медиите във връзка с катастрофата край Аксаково вчера, в която участваше и съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков. В инцидента загина 60-годишният шофьор на цивилен автомобил.

Националната служба за охрана призовава към въздържание от разпространение на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен инцидент, докато компетентните институции не приключат работата си.

"Убедени сме, че професионалните действия на разследващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина", допълват оттам.

Още по темата
От ръководството на НСО поднасят съболезнования на семейството и близките на загиналия при катастрофата водач и изразяват надежда за успешно и скорошно възстановяване на неговата съпруга. 58-годишната жена е в болница с опасност за живота.

В социалните мрежи текат коментари, че на мястото на катастрофата има ограничение от 60 км/ч заради кръстовището. Очевидци твърдят, че колата на НСО се е движела с много над ограничението. Някои съобщават, че са били изпреварени от автомобила преди катастрофата, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от Общество
Меко казано е важно: Каква тоалетна хартия използваме?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
До Емигрант Понякога емиграцията е полезна за държавата.Благодарение на нея България се е освободила от един безполезен индивид.
128
0
 
0
 
! Отговори
До 132 преди 2 седмици
Никой не се съмнява само в едно, че на 09.06. пак ще се направи поредната грешка и пак мутри ще управляват България, защото те не са като колите на НСО "разпознаваеми" и чак след като се възкачат на престола и започнат отново да крадат ще ги познаят ! Какво е казал Петко Славейков - "не сме народ, а МЪRША" !
127
0
 
0
 
! Отговори
До 131 ега преди 2 седмици
Я ми кажи как ги разпознаваш колите на НСО когато не са пуснали "буркана" ? Номерата им са същите каро на гражданските, марките са същите, спираш ги да ги питаш ли, те и мутрите карат такива коли и милионерите ? Брей тук се оказва, че всеки се е срещал с кола на НСО, а аз който всеки ден пътувам по магистрала Тракия без събота и неделя явно не мога да ги разпознавам когато не им свири сирената ?
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Съмнява ли се някой, че НСО ще окаже всеобхватно Въздействие всичко да се потули и виновни да няма... както винаги!Те дори на най-елементарния не отговарят -"Защо Киро е бил в кола на НСО"?
125
1
 
1
 
! Отговори
era преди 2 седмици
за 25 год стаж зад волана и стотици срещи с по пътищата с автомобили на НСО мога с ръка на сърцето да кажа, че в 95% от случайте НСО автомобилите са били в нарушение и не се съобразяват с пътната обстановка, знаци, скорост и т.н. Спокойно може да се каже, че се имат за царе на пътя. Жалко за починалия човек, сега тия номенклатурчици ще го й почернят, като му лепнат вината за катастрофата.
124
0
 
1
 
! Отговори
ОцелялОтСДС-Чумата преди 2 седмици
Канадската *** много злини причини на българския народ , откакто Льотчика го довлече с два куфара багаж и го вкара във властта. Единственото,което показа е, че е специалист по парапетите. Сега и човек уби.Дали не е време е някой да му свети маслото и да го прати на п....ка му майчина ?
123
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кирето му трябва някой да го вози, защото е постоянно надрусан и неадекватен.
122
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 2 седмици
"НСО: Оказваме всеобхватно въздействие при разследването на катастрофата"
121
0
 
10
 
! Отговори
Изру ДСка преди 2 седмици
Държава на МАФИЯТА
120
0
 
9
 
! Отговори
Тая Из ру дска преди 2 седмици
Държава Позор не става за живот!!!!
119
1
 
1
 
! Отговори
Хайде СИБИЛЕ преди 2 седмици
Тя си ни е наша земята. Както и ливадите, и горите ни в нея. За това и стъпваме тежко по тях. Че ми объркват счетоводните баланси и финансовите отчети, като поскъпват толкова много. ЧЕСТИТА ЕВРОЗОНА НА ЛАЙНАРИТЕ ИМ НА ТЕЗИ ОТ БНБ. Както и на политицитеи техните лидери. Кога ще са следващите избори ? Имат думата социолозите и политолозшти шм. Менне ме интересуват. ХАЙДЕ ДЕЯНЕ. ХАЙДЕ ЦЕЦКЕ И ИВЧЕ. С БАЙ СТЕФАН сме си големи приятел. Той ме накара.
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тая долна служба с военни трябва да я закрият..харчат парите на народа безсмислено..
117
1
 
5
 
! Отговори
Знаете ли защо преди 2 седмици
Гражданинът не е спрял на стопа и НСО не са виновни?Защото питате мафията какво е станало.
116
0
 
1
 
! Отговори
Айде още един преди 2 седмици
120-ти ***-спец по скоростта спрял бил пострадалия, а ония са карали със 150 и тоя явно се е качвал само на файтон /пак е с конска тяга/ та затова му се струва скоростта 150, но не знае каква каша щеше да е тогава с тази негова скорост 150 и каро се прибавят и двата тона на джипа леле-мале ?
115
0
 
5
 
! Отговори
Ши б ана мутренска преди 2 седмици
Ко ч ина България 2024!!!
114
1
 
1
 
! Отговори
По безкрайната земя преди 2 седмици
Ами, как да не им пея като са ми приятели и приятелки. Дарбата ми е от Бога дадена. За това и ще е безплатно. Както и Деян им ги пее на английски. Аз ще се надпявам с Глория за белите НИ МАНАСТИРИТЕ НИ. Тя просто едва ли ще има шансове срещу мен. Ако пък, съвсем случайно има, ще я запея тази за Имала майката. Като финал, за ДЕТЕЛИНИТЕ, тези с по три листа. АЗ СИ ГИ ТЪРСИХ ПРИЯТЕЛИТЕ КАТО ДЕТЕЛИНИТЕ. За това и са ми толкова истински, а и много. Все пак, левчетата ми са повече от приятелите.
113
1
 
13
 
! Отговори
тулуп преди 2 седмици
Човека е бил професионален шофъор на камион и е извозвал *** на Варна. 100% е спрял на стопа, но тия са карали поне със 150 км/ч и не са могли да избегнат удара.
112
0
 
6
 
! Отговори
До 113 преди 2 седмици
Смешки ли продуцираш ? Как е разбрал твоя познат че тази кола е на НСО и е същата, къде е Стожер къде е инцидента, твоя познат не знае ли, че тази кола не е единствена в България има много от същия модел и марка, а и изрично е казано, че не са биле с вкл. лампа ? Абе бива ли такава евтина пропаганда пълна излагация ? Смяташ ли, че някой умен ти повярва, хвана само такива като теб с много малко ум ?
111
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С ЧЕСТНИ СИНИ ОЧИЧКИ,ЗНАЕМЕ ГО ВСИЧКИ,СА МОМЧЕТАТА ОТ НСО,НИВГА НЕ НАРУШАВАТ,ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ДУША ДАВАТ.С ЧЕСТНИ СИНИ ОЧИЧКИ,ЗНАЕМЕ ГО ВСИЧКИ...
110
1
 
1
 
! Отговори
Певец от народните преди 2 седмици
Колегите ми шофьорите и инженерите - химиците винаги ще ме познаят и ще ми кажат здрасти. Има си неща, които не зависят нито от лайнара им, нито от политичестите ни лидери, нито дори и от парите. Те са ми приятели от истинските. За разлика от депутатите и депутактите ни, коите на знаят вче нито от коя партгия са, ното от кое НС са. Честити 2024 и бюджети. ХАЙДЕ ДЕЯНЕ. ЩЕ ПЕЕШ АМИ. Аз също ще. На Цеца, Ива и г-н Стефан.