Човешкото тяло - разкрито и реално

Уникална образователна изложба отваря врати в ЦУМ
Обновена: 24 апр 2013 16:51 | 24 апр 2013 16:51, Красимир Ангелов
51

Снимка: Булфото

Уникалната образователна изложба "Човешкото тяло - разкрито и реално" е вече подредена в ЦУМ.

Тя е създадена от американската компания Premier Exhibitions, водещ организатор на изложби, свързани с човешката анатомия, а идеята на изложбата е да се разкрие един друг поглед върху нашето тяло.

Така посетителите могат да се запознаят с мускулната, скелетната, храносмилателната, репродуктивната, дихателната, отделителната и кръвоносната системи, както и с кожата, жлезите, ноктите и косата на човека.

"Човешкото тяло – разкрито и реално" ще бъде открита за посетители на 25 април и ще може да бъде наблюдавана всеки делничен ден и събота от 10 до 20 ч. и между 11 и 19 ч. в неделя.

Билети могат да се закупят на касите на изложбата в ЦУМ, ет. 3.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: изложбачовешкото тяло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
prior преди 10 години
Извънкласно четене по темата: orthomatic.net/?p=1232
44
0
 
1
 
! Отговори
Falun Gong преди 10 години
ОФИЦИАЛНО СТАНОВИЩЕ НА БЪЛГАРСКАТА ФАЛУН ДАФА АСОЦИАЦИЯ ОТНОСНО ИЗЛОЖБАТА ТЕЛА, КОЯТО СЕ ПОКАЗВА В ЦУМ - СОФИЯБългарската Фалун Дафа Асоциация, която е доброволна организация с идеална цел, изразява възмущението си от показваната в ЦУМ София, изложба Тела на американската компания Premier Exhibitions. Изложбата, в която са показани истински трупове на хора, мумифицирани чрез така наречената пластинация, е нехуманна, нарушава човешкото достойнство, включително достойнството на починалите.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 32А, не се притеснявай, правили са и вивисекции, "иcтoриko".
42
0
 
1
 
! Отговори
До 18, 22 преди 11 години
До do 7Ако сам не можеш да разбереш, кое е перверзното, няма смисъл да ти се обяснява. За всяко нещо си има място. Знаеш ли колко ид*ота ще бъдат осенени от налудничави идеи, и от кaкви. Размърдай си малко акълеца съсухрен, май става вече за експонат на уникалната, образователната изложба. Извести и близките си, че ще ставаш експонат, да те гледат, а не да те ядат червеите. Достойно, нали. Ех, оригиналничене скудоумо ...
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До do 7Тебе вече те е ударил, сега следва децата ти.
40
0
 
1
 
! Отговори
Do Discovery преди 11 години
Откривателю, да не вземеш да станеш експонат от любознателност, бе. Уведоми майка си преди това.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 24, 25Интересен вкус. Дали обаче се подменят перодически материалите на експонатите? Човешка плът, казваш. На бивши живи хора, станали трупове. Що ли ми мирише на некрофилия! И малко нещо на привикване към садизъм какво толкова ако резна някого просто плът нещо обикновено. Пази боже от такива надраснали света повредени.
38
0
 
1
 
! Отговори
to schizz0 преди 11 години
Личи, че е оставила следа в психиката ти. Ще гледаме да сме по-далеч от теб. Особено децата, любопитни са, не различават примера от извратеното. Лошо е, че пуснаха шизитата от лудниците да се интегрират между нормалните хора. Лошо.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 32Правили ли са го на площада? А сега древност ли е?
36
1
 
1
 
! Отговори
АРЕС преди 11 години
МЯСТОТО ИМ Е В КУРСОВЕТЕ ПО АНАТОМИЯ МЕДИЦИНА НА ГРОБИЩАТА
35
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 11 години
намериха повод да вкарат хората в ЦУМ
34
2
 
2
 
! Отговори
schizz0 преди 11 години
Много добра изложба. Има какво да се види и също оставя отпечатък в психиката. А вие селяни, вървете да копате на нивата, кво седите и коментирате неща които не разбирате...
33
0
 
1
 
! Отговори
командир преди 11 години
свободно войниче
32
0
 
2
 
! Отговори
серджия преди 11 години
тоя го познавам тормозеше ме
31
0
 
1
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 11 години
Щеше да е по-яко да видим пластинираните тела на д-р Гюнтер Вон Хагенс, а не някакви си макети. Изложбата "световете на тялото",която показва истински тела отвътре.
30
8
 
5
 
! Отговори
Deathstalker преди 11 години
Некрофилско сборище - поредното извратено американско хрумване. Все едно д-р Ханибал Лектър е бил пуснат да се вихри на воля! Подкрепям 7 - църквата, която където трябва и не трябва дава "компетентно мнение", тук мълчат като з*дници. Мястото на труповете е в гробищата, където да "ПОЧИВАТ В МИР", а не да бъдат разнасяни като панаирджийски маймуни из моловете по света!
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-реално не може и да бъде. Натура.
28
0
 
1
 
! Отговори
комшията преди 11 години
тоя го познавам приживе живееше на 200 метра от нас
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още във древноста хората са правили дисекции на човешки трупове за да изследват анатомията и да разберат кое как функционира!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм виждала такива неща в университета ,но труповете представени тук са съвсем различно нещо.Много е интересно, но за съжаление не живея в София ,за да посетя изложбата.Хубаво е да се правят такива образователни мероприятия,защото малко хора се замислят какво представляваме всъщност чисто физически.