Русия в интересни факти

Вижте едни от най-интересните факти за държавата
Обновена: 12 мар 2014 21:28 | 12 мар 2014 18:15,
112

Русия притежава половината от обогатения уран (695 тона) в световен мащаб. На второ място са САЩ с 604 тона. Снимка: Reuters

За Русия се говори и пише много в последните месеци. Независимо дали става въпрос за Олимпиадата в Сочи, или за конфликта в Украйна, държавата винаги се свързва с полюсни емоции. Сайтът Business Insider е събрал някои от най-любопитните факти, свързани с Русия. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: нефтРусияфактигаз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
4
 
! Отговори
Объявленiе преди 10 години
На литейната част, против Сергия, в черковния дом се продават двама души, готвач и файтонджия, годни за солдати, и един папагал.
64
4
 
6
 
! Отговори
Объявленiе преди 10 години
Хубави кученца се продават и седем човека с най-умерена цена.
63
8
 
9
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
До Анонимен 70Най-великият народ е нашият, а руснаците са наши братя. Ние трябва да се подкрепяме и да се държим заедно, както е казала Ванга. Само че, западните *** това не го разбират. Те са заети да съзерцават черното дупе на кенийската ***.
62
4
 
4
 
! Отговори
Объявленiе преди 10 години
У Никола Морскаго се продават банкетни пишкири, покривки за маси, две момичета учени и един селянин (мужик)
61
4
 
4
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO 68:OT STOLIPINOVO SI TI...... BULGARIA E TRAKIISKA ZEMQ NA TRAKIICITE I TAKAVA SHTE SI OSTANE ZAVINAGI!!!! A TI SI KYURDO-EVREISKI MELEZ KAKVITO SA I RUSNACITE.........
60
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-великият народ притежава най-уникалната страна естествено!Просто Братушки!
59
4
 
2
 
! Отговори
Сивия преди 10 години
До TRAKIECЗа теб отдавна знаем, че си от Столипиново.
58
7
 
7
 
! Отговори
ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ: преди 10 години
В ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СОЦ-*** ----НИКОГА НЕ БИВА ДА СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ!!!ПЛАЩАТЕ ЛИ ДАНЪЦИ---ХРАНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА БЮРОКРАЦИЯ И ОЛИГАРХИЯ!!!АЗ , ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ СИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ ....КОГАТО ИНФЛАЦИЯТА Е ИЗЯЛА ПАРИТЕ!!!
57
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Русия се извършват два пъти повече убийства, отколкото в Щатите. Отношението е съответно 9,7 срещу 4,7 на 100 000....ЛЪЖА! ТОЧНО ОБРАТНОТО Е!
56
5
 
4
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO 55:RUSNACITE AKO SA BELI AZ SUM ZELEN........ KAKVI BELI SA TEQ MELEZI MEJDU KYURDI I EVREI BE........ PII SI LEKARSTVATA NAI DOBRE CHE SI SMESHEN
55
4
 
7
 
! Отговори
СЪЩО КАТО В БЪЛГАРИЯ преди 10 години
....УМРЯ ТКЗС- то .....УМРЯ И СОЦ-*** НА ПАРТИЯТА --ЩОТО НЕМА ВЕЧЕ БАЛАМИ ДА ГИ ХРАНЯТ и ДА БАЧКАТ ЗА ПО 0,30-ст/трудоден!СЕГА Я КАРАТ САМО НА ...ДАНЪЦИ , ТАКСИ , ГЛОБИ И ДАЛАВЕРИ ---ЗА ДА ПЪЛНЯТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА!СЛЕД ВРЕМЕ ....И ДЪРЖАВАТА НЕМА ДА Я ИМА!!!!ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ РОБИ НА ТРУДА---купиха си оръжие!!!.....натам отива работата...ха,ха,ха,хаааааааааааа....
54
5
 
14
 
! Отговори
Сивия преди 10 години
До ВасилевТеб явно много те е яд, че в Русия не позволяват на мъжете да парадират по улиците и да навират в лицата на хората сексуалните си наклонности. Това не е свободомислие, а наглост, перверзия и арогантност.
53
16
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА... преди 10 години
РУСИЯ БЕШЕ ДОБРЕ---КОГАТО ЗЕКИТЕ В СИБИР , КОПАЕХА ЗЛАТО И "РОБИТЕ НА ТРУДА" БАЧКАХА ПО ПОЛЯТА НА СССР, ЗА "БЕЗ ПАРИ"!!!СВЪРШИ ЛИ ПЕТРОЛА И ГАЗТА....УМРЕЛИ СА ТИЯ РУСНАЦИ!
52
0
 
13
 
! Отговори
дондурко преди 10 години
"Официалният нефтен резерв на Русия е 87 милиарда барела. Консумацията на държавата за 2012 г. е 3,2 милиона барела, което означава, че запасът ще стигне за 75 г." - това по изчисления на днес.бг ли е?
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bogata I neuredena.Zashto?
50
4
 
18
 
! Отговори
жизнен стандарт преди 10 години
По броя на милиардерите,броя на излежаващите присъда,броя на частните затвори, в които официално се изпълняват смъртна присъда и изтезания, тайни съдилища-United States Foreign Intelligence Surveillance Court и тайни затвори,броя на страдащите от затлъстяване, липсата на платена годишна отпуска и липсата на платени болнични, разходите за въоръжаване, пазари за човешки органи и тъкани, консумация на енергия и замърсяване на околната среда - САЩ е страната с най-висок стандарт в света.
49
5
 
18
 
! Отговори
Край преди 10 години
Да живее голямата бяла страна Русия. 90 % от българите са на страната на Русия само където си траем та да ни дават повече пари от Европа. Не всичко е пари...
48
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИСТОРИЧЕСКИ ВИНАГИ КОГА БЪЛГАРИЯ Е С РУСИЯ ПРОСПЕРИРАМЕ,СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ,КОГА РУСКИЯ КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕР Е И КНЯЗ НА БЪЛГАРИЯ ,ТО ТОГАВА БЪЛГАРИЯ БЕЛЕЖИ НЕБИВАЛ УСПЕХ ,ДОКАТО НЕ ИДВА НА ВЛАСТ ОНОВА ЕВРЕЙСКО ХОМОСЕКСУАЛНО НЕОРАЗУМЕНИЕ ФЕРДИНАНД И ДИНАСТИЯТА МУ КОЯТО ВКАРВА БЪЛГАРИЯ В ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ ,СЛЕД 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА СМЕ ОТНОВО С РУСИЯ И ПО ТОВА ВРЕМЕ СЕ ПОСТРОИ СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ ,КОЯТО КРАДЛИВИТЕ СЕДЕРУГИ НА СОРОС ,НАЧЕЛО С *** КОСТОВ ОЩЕ РАЗПРОДАВАТ
47
16
 
1
 
! Отговори
oченик преди 10 години
кво е русия?
46
6
 
20
 
! Отговори
но комент преди 10 години
...новото правителство на Украйна има проблем с горе долу половината си население, което не го приема и не иска да му се подчини.И сега заради това правителство трябвало целия свят война да води и санкции да налага?Много скъпи майдановците, много цевнни- явно много пари са наляти в тях!