Едно селце в Украйна, сринато до основи след обстрел

Семьоновка е близо до Славянск, щетите от стрелбата са големи
16 юли 2014 20:21,
165

Има много разрушени сгради след обстрел в Семьоновка, Източна Украйна. Снимка: Reuters

Семьоновка е село, близо до Славянск. То е сринато до основи след минометна стрелба от страна на украинските власти и проруските сепаратисти.

В галерията ще видите сринатите сгради и жителите, които вървят сред отломките на своите домове. Семьоновка е потънала в руини и прах, а местните не знаят как ще продължат напред след това разрушение.

На територията на селцето има много полицаи от специалните киевски служби и сапьори, които оглеждат района.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
roseanna преди 5 години
Здравейте,Това е да се информира широката общественост, че г-жа Роза Анна, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всички, които се нуждаят от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 2% на физически лица, фирми и компании при ясни и разбираеми условия и условия. свържете се с нас днес по електронна поща на адрес: (roseannamoore70***gmail)
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А циничното на фото - репиртажа е хунтата е изпратила сапьорите да прибере уликите за престъплението!
76
1
 
3
 
! Отговори
До 155 преди 9 години
А в това албумче на уса посолството, освен "геноцида" в чечня, има ли го този в Ирак?
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам за какв спорите. Снимките са на Ройтерс,нали?
74
0
 
8
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 9 години
Не може да бъде! Това не е истина! Добре де, така написаха във фейса на американското посолство! Вие тъпите българи, как може да вярвате на някакви снимки, няма такова нещо, в Източна Украйна 500 000 човека са пресекли границата с Русия да ходят на гости на баба си - виж Джен Саки! Няма никакви загинали граждани, баби, деца, всичко са го свършили онези опълченци ли , терористи ли, Русия ги е задължила всеки от тях да стреля с ГРАД по блока или къщата където живеят! Разбрахте ли! Джен Саки рече!
73
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tova , koeto gledame e otmushtenieto na Putin .Koito ne e s nas - e protiv nas. Ako produljava taka *** , 2018 svetovno po futbol v Rusiq nqma da ima .
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В никоя война не се отнасят ТАКА със свойте --> "Руководители ополчения обратились к руководителям АТО с предложением обменяться пленными. Вчера пришел ответ хунты: можете их расстрелять...Даже как-то сложно это комментировать..."... Както се казва коментара е излишен
71
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 150 от славянинО, значи на фейсбук сайта на американското посолство била ''истината'', къде беше досега че не се обади да ми отвориш очите, вече само него ще чета! Ама нещо защо ли не им вярвам много на мутантите след ''оръжията за масово поразяване'' на Саддам!?-----ша са сетиш че там е истината, снимки от целия свят (предимно от геноцида в чечня) събрани в албумче и ни информират с тях, само не знам ти от платените *** ли си или от тея където им казват useful idiots ?
70
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До за 148Шистовия газ с САЩ е около 70 $ за 1000 кубика, а ние го купуване на ''братска'' цена от рашистите по 500$ за 1000 куб .мСАЩ е вече най-големия производител на нефт в всета , а от 2012 е на- големия производител на газ...там е болката на путин-------за "скъпия" шистов газ плащаме по $35 за два месеца :)ти купувай "евтиния" , хахаха
69
1
 
4
 
! Отговори
153 преди 9 години
Prilicha na BG selo bez da e bombardirano.
68
20
 
7
 
! Отговори
истината преди 9 години
На фейсабук сайта на американското посолство в София са изобличени 60 лъжи на рашистката пропаганда- използват се фалшиви снимки за да зомбират мужиците...
67
3
 
26
 
! Отговори
няма да мирясат преди 9 години
Сащ искат да си продават скъпия шистов газ в Европа. За това са наели киевската хунта постоянно да нажежава отношенията с Русия, с цел влошаване на отношенията между ЕС и Русия. В резултат на това, американците искат така да изолират Русия, че всички доставки на газ до Европа, през Украйна или Южен поток, да бъдат прекъснати и Европа да стане зависима единствено от Сащ. Другата им цел е да обединят американския с европейския пазар, за да могат да си възстановят и финансовото господство. Затова фашистката хунта няма да миряса и няма да спазва каквито и да е било мирни споразумения.
66
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мръсни руски терористи
65
3
 
1
 
! Отговори
O.o преди 9 години
До АнонименКакво фъфлиш че не ти се разбира?Сдъвчи си баничката и преглътни. Не е културно да говориш с пълна уста.
64
2
 
3
 
! Отговори
Поне да бе разбрал преди 9 години
,,Който има уши,нека слуша.......'', ,,Уши ще имате,но не ще чуете......''Та толкова за вечерта.Пишете червеногушки,рублите чакат.
63
9
 
4
 
! Отговори
до славяноНФБ преди 9 години
Другари руснаци,защо не прочетете РЕЧТА НА БАРАК ОБАМА в Уест Пойнт?Или само руски знаете?Четенето извисъва .....неуките.
62
0
 
6
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Фронтовак Глупости пишеш и откровенни лъжи 16 укр . граничари са потърсили помощ в Русия Настанени са в болница
61
0
 
0
 
! Отговори
до 115 преди 9 години
От вторите си,НЕ ЛЪЖИ.
60
7
 
3
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
До grrr8 105Скъса ми се сърцето, че нямало повече да ми четеш коментарите. Аз пък изобщо не си правя труда да чета твоите, така или иначе. Но както знаеш, аз отговарям на всеки, който ми отговаря. На всеки. Ти вече македонист ли стана, нали беше само руска ***? Браво, сега от две хранилки ти плащат пари да пишеш глупости по форумите. Хайде, товарищ Руский Платенович Подлогов, остани със здраве. Наг*зи се към Русия и си намажи лубрикант. По начина, както си го правил досега.
59
1
 
3
 
! Отговори
до славянчето преди 9 години
Нищо не си създал в живата си,за да определяш хората какви са по цвета на кожата и ВЯРАТА им.После някои ви наричат комуноФАШИСТИ,e прави са хората.Нали десетки милиони измряха в лагерите за ,,икономислещи'' създадени от Блан-Ленин и продължен от един грузински осетенец,в превод Юдейски син.Или грешат руските сайтове?