Босненски град търси жители, но с условие: Само араби!

Град Тарчин е затворен за местни, къщите са по 150 000 евро
27 окт 2016 14:00,
48

 Снимка: Dailymail

Възмутени босненци се вдигат на протест заради град, в който се продават къщи, но само на... араби. Жителите на Тарчин, който разбуни духовете в Босна и Херцеговина, са предимно кувейтци, които имат по 3-4 жени в домовете си.

В града има 160 луксозни къщи. Намира се едва на 8 км от столицата Сараево. Построен е от инвеститори от Близкия изток. Говори се само на арабски там. Босненци се допускат в града, но само като наети служители.

Къщите се търгуват само в Кувейт и се продават за по 150 000 евро. Рекламите в сайтове за имоти представят Босна като мюсюлманска държава, надарена с красива природа от Аллах.

Босна и Херцеговина беше арена на войни през 90-те години, когато мюсюлманските босненци се биха с етническите сърби и хървати. Тогава загинаха близо 60 000 души, включително 8000 босненски мюсюлмани, заклани от сърбите в Сребреница.

Тарчин е ограден с порти, високи стени, има и охрана. Някои от жените в града живеят сами с децата си, а мъжете им идвали от време на време.

"Собствениците не искат да се смесват с местното населеие", разказва босненец, работещ там. "Те имат свои собствени традиции в облеклото, поведението, молитвите, не искат местни", допълва той.

Сега инвеститорите планират да разширят територията на Тарчин, като го направят двоен.

В държавата е забранено чужди лица да купуват земя и да налагат забрана на местните.

"Ние сме мюсюлмани и се молим също, но те са различни от нас", отбелязва разтревожен фармацевт.

Новината за протестите около Тарчин идва след разкази за живота на радикализирани симпатизанти на Ислямска държава, настанили се в живописното село Осве. Там всеки е готов да отговори на призив за джихад, припомня "Дейли мейл". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
2
 
! Отговори
realist преди 7 години
sigurno si stroqt publichni domove... bosnenkite sa hubavi i sexy zheni, puk arab4eta s pa4ki pari ... qsno e za kakvo stava vupros
12
2
 
46
 
! Отговори
маче преди 7 години
Време е и ние да въведем условия за емигрантите да са само християни и ще решим демографския срив ......
11
0
 
56
 
! Отговори
българин преди 7 години
Като са ги приели, да си ги търпят ! Затова казвам "Не" на мръсните арабски "инвестиции" ! Има неща, по-важни от парите !
10
7
 
25
 
! Отговори
US - ARMY преди 7 години
Войната в Косово е виновна , както Възродителен Процес у нас , сега вълна от Талибани и терористи идват и то милиони
9
1
 
75
 
! Отговори
Герасим преди 7 години
Аз от кога обеснявам на моите приятели, че тука не става въпрос за никакъв сблъсък на религия, а расов сблъсък и сблъсък на биологични единици! Въпросът е кои деца ще бъдат хранени от европейската земя! Босненците преди да бъдат мюсюлмани са европейци и са от европейдната раса! Арабите са 1,2 милирда а земите им все повече се засушават! Пускайки ги в Европа, просто местното население ще бъде избито с времето, а голямата част удавена с демография! Още ли ви е жал за арабските деца?
8
1
 
56
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Осъзнавате ли какво направихте с подкрепата си за мюсюлманите, приятели от Америка? Или наистина задната ви цел е била разбиване на хомогенността и стабилността в Европа? Босна, Косово - ислямски републики! Щот' вас турци не са ви клали, та ви е все едно, нали, високомерни господа? Псевдохуманисти, псевдодемократи, то кое ли не ви е ПСЕВДО, PSEUDO-USA politicians!
7
1
 
26
 
! Отговори
Тенчо преди 7 години
До анонимен 8Баба ти Ванга е казала, че и България ще цъфне та върже! Как си представяш ние да сме някакво изключение от ислямското гето Европа? Или ще познае за едното или за другото, но няма как да е права за двете взети заедно!
6
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2043 Европа ще се управлява от мюсюлманиБаба Ванга
5
6
 
61
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Ей, тез 8000 в Сребреница, дето е доказано, че бяха провокация, не спират да ги споменават. А за останалите 50 хиляди жертви някакви уточнения?
4
1
 
33
 
! Отговори
Балкански неарабин преди 7 години
Тва езерце ме кефи, само да го заградиш с мрежи и да ходиш по малка нужда вътре.
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къща без балкон = парк без дърво
2
1
 
80
 
! Отговори
ferdy преди 7 години
Е, затова ли босненци преживяха войната, за да им се натресат араби. Ако това е вярно, то се случва обезпокояващо близо до нашата страна и е урок за всеки, който храни илюзии по отношение на арабите и тяхното заселване, интегриране и прочие.
1
11
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа, ама американска. Неслучайно се биха сърбите тогава.