Разкриха "луксозна" наркооранжерия във Варненско

Задържани са двама криминално проявени мъже
23 авг 2022 14:43, Красимир Ангелов
44

Снимка: ОДМВР - Варна

Служители на ГД "Национална полиция" и сектор "Наркотици" при Областната дирекция на МВР във Варна са разкрили наркооранжерия, съобщиха от полицията в морската столица.

Оранжерията е разкрита в рамките на спецоперация. Тя е изградена в района на производствен цех в село Млада гвардия, община Ветрино и е снабдена с високотехнологично оборудване, отчитат от полицията.

При извършените процесуално-следствени действия от помещението са иззети 450 саксии с растения от рода на конопа. Във фризер са намерени 10 полиетиленови плика, съдържащи суха тревиста маса с общо тегло около 9 килограма, препарати и торове за отглеждането на растенията.  

Задържани са двама 45-годишни мъже, осъждани, с множество криминални регистрации.

При претърсването на ползваните от тях имоти и автомобили са открити още полиетиленови пликчета, съдържащи вещества на кристали и тревиста маса, както и множество електронни везни.

По случая е образувано досъдебно производство, а работата по него продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Не искаме легализация, а декриминализация. Какво си губят времето през БГ минават тонове хероин и други ***. Ще си оправим и туризма вече не само пиянски ще идват, ще напълним хазната
31
0
 
1
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Честито на печелившите.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Челен опит от Швейцария там държавата ти дава дозата ако си зависим но ти предлага и лечение в Холандия пушенето на трева е легално това трябва да се направи и тук! По малко дребни престъпления по малко хора в затвора! парите спестени плюс генерираните от данъци върху тревата отиват за превенция и лечение на наркоманията и алкохолизъма!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да се легализира вместо за полиция тия пари трябва да отиват за превенция да учат децата да не пипат ни наркотици ни алкохол и цигари.
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 28 - Пуша от 18 години и съм си зависим. При мен тя е социално-психологическа, която преминава във физическо-дихателна абстиненция. Можа да не пуша със седмици, но звънне ли ми някой приятел да се напушим или си направим партия изпадам в craving mode и почвам да блъскам по 3-5гр. амнезия на ден сам в нас и след това ми е трудно да не си купя нови 5-10гр. Мога да пуша с месеци без да спирам по цял ден. Откачам се единствено, ако изляза от СФ и нямам достъп до нея повече от 3 дни.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Много разпространен мит е, че марихуаната не предизвиква зависимост. Това всъщност не е така." - Каза случен тролец в нета ... Врваме ти!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 18 - Странно е, кгаоттрябва да се съобразяваш със закони и правила, правени от далеч по-глуапви от теб хора. Никой с IQ под 150 няма работа в парламента.
25
0
 
7
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Това растение ако премине в легалност държавата ще прибира парите, а не Киро Картофа с Майбаха. Ама докато ни управляват подкупни политици, и докато има овцемислещи, необразовани ракиени хора няма как. То и в двата случая който търси ще намери. Ама защо да не отиват парите в държавата?
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой от koHkypeHцията ги е издънил
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тея тока скъп ли им е а...................
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е От Изтока идва , тероризма, комунизма и наркотиците. След тях е "***"
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Куките ще го пласират после
20
1
 
9
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Жалко, че го нема Боко да и среже лентичката и да се похвали...
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 18 Кой мачкаш смотан? Наркоман може да викаш на тия в родната ти където се наливат и пушат като комини. Най-малкото ми трябва внимание от алкохолно петно.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
17 пише ли наркооранжерия? Пише. Ти си този който се опитва да го прехвърля на някой друг. Просто защото си обратен и нямаш с кой да си говориш. По цял ден тролиш, някой да ти напише нещо адресирано до теб. Без значение дали те мачкат, ти искаш внимание. Друсалка обратна.
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 13 Ти си мислиш, че понеже ти си долен пропаднал алкохолик и другите са като теб.... Алкохолизираните, никотинови наркомани, копейки намалявате. За твое сведение, дори в родната ти държава Русия, е позволено до 6гр. за лична употреба. Ама от къде мозък в русоробската глава
16
8
 
0
 
! Отговори
Дилъра преди 1 година
Взимайте дрога,невероятно е...Фентанил,PCP....та дори и райски газ...но само от доверени хора,не от шанаджии!!!Имам и прекрасни кристали...
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12 Бил си напушен. Не си мърдал от коментарите. Освен това си и обратен.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дилъра - Баш вие или по-скоро шефчтата ви у парламента не го искат, щото тогава, няма д аможеш да вадиш за 30 стотники нещо, че да му искаш после 15-20 лева.
13
8
 
12
 
! Отговори
От община Габрово преди 1 година
Много разпространен мит е, че марихуаната не предизвиква зависимост. Това всъщност не е така. Марихуаната предизвиква както психическа, така и физическа зависимост. Това се обяснява с механизма на нейното въздействие върху мозъка и намесата на THC в работата на системата за възнаграждение (сбор от мозъчни структури и невронни пътеки