Какво ни носи точният съвпад на Юпитер и Уран на 20 април?

За Юпитер е известно, че е планетата на разширяването
19 апр 2024 17:45, Михаела Лазарова
3
Какво ни носи точният съвпад на Юпитер и Уран на 20 април?
Снимка: Istock

На 20 април ни очаква рядък, но съдбоносен според западни астролози точен съвпад на Юпитер и Уран. Докато този ден представлява пика на съвпада, това е дълготрайна енергия, която се усеща още от края на 2023 година. Ще продължаваме да я усещаме и през месец май.

Юпитер и Уран са в съвпад на всеки 14 години, като този път ще се „съединят“ на 21 градуса в Телец. Последният съвпад на двете планети беше през 2010 г. между знаците Риби и Овен. Този период продължи необичайно дълго време от май до октомври 2010 г.

Опитайте се да си спомните какви теми са се разгръщали в живота ви през тези месеци през 2010 година. Не че същите неща ще се случат отново, но може да ви помогне да добиете представа за типа енергия, която се разгръща.

За Юпитер е известно, че е планетата на разширяването, изобилието, успеха и богатството, докато Уран е планетата на иновациите. Юпитер се смята за планетата на късмета, която може да ни помогне да се съсредоточим върху по-голямата картина и да се вълнуваме за бъдещето.

От друга страна Уран е и планетата на промяната и пробуждането. Освен това се определя като планетата на бъдещето и управлява неща като технологии и напредък, които могат да ни доведат до нова революция. На по-лично ниво Уран ни помага да предизвикаме чувства на свобода и автентичност. Насърчава ни да нарушаваме правилата, да се освобождаваме от обществените норми и да мислим за себе си.

Тъй като Юпитер е планетата на експанзията, когато е в съвпад с Уран, той ще разшири всички тези качества на Уран, насочвайки ни да покажем повече от нашата автентична същност и да мислим по различен начин за света край нас. Особено по отношение на технологиите може да се случи някакъв напредък.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Общество
НС все пак прие оставката на шефа на НЗОК, въпреки че той я оттегли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Ze nigmar преди 1 седмица
Вятър без мъгла:)))