Единодушно преизбраха Доган за лидер на ДПС

Като либералнодемократична формация ДПС обединява над 95 хиляди граждани, заяви преизбраният лидер
1 апр 2006 22:12,
Единодушно преизбраха Доган за лидер на ДПС
Снимка: ДПС
По време Шестата Национална конференция на Движението за права и свободи  (ДПС) Ахмед Доган беше преизбран за лидер на ДПС с пълно мнозинство, съобщиха от пресцентъра на партията.
 
“Днес ДПС провежда VI-та си национална конференция, която по смисъл и значение би трябвало да прозвучи като политическа атестация на страната ни за реалното й включване в ЕС от 01.01.2007 г. През отчетния период от месец февруари 2003 г. до месец април 2006 г. членската ни маса е нараснала от 57 хиляди на 68 хиляди, представлявани на този форум от 755 делегати. А младежката ни организация направи скок от 13 хиляди на 24 хиляди последователи на либералната идея”, заяви Доган, добавяйки, че тази членска маса е структурирана в 28 областни, 247 общински и 2 128 местни партийни организации.
           
Съобразно либералния проект за развитие на ДПС през отчетния период, като организационна иновация се очертаха женските дружества, които извън партийните структури консолидират над 3 300 радетели на либералните ценности, уточни лидерът.
             
В тази връзка ДПС като либералнодемократична формация обединява над 95 хиляди граждани, които имат реален организационен живот и са действителните стожери на представителната демокрация на страната, каза още Доган в речата си по време на конференцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание