Сидеров: Сутеньорите се радват най-много на резултата

Ще работя за предсрочни избори, коментира лидерът на "Атака"
Сидеров: Сутеньорите се радват най-много на резултата
Волен Сидеров обяви, че се готви за предсрочни избори. Снимка: Булфото

Кандидатът на "Атака" за президент Волен Сидеров заяви на влизане в международния пресцентър в НДК, че партията е постигнала много добър резултат.

Партията победи 12 други партии, в това число и ГЕРБ, които са дали подкрепата си за Неделчо Беронов, заяви лидерът на „Атака“.       

Признавам изборния резултат, той е много добър за нас, два пъти затвърдихме резултат от 600 000 гласа, с които нито една партия до момента, освен управляващата коалиция, не може да се похвали, допълни Сидеров.

Този резултат беше потвърден на второ гласуване и смятаме това за изключително постижение, тъй като имаме стабилно ядро от хора, които ще ни поддържат и занапред, каза още той.       

Лидерът на "Атака" заяви, че ще работи за предсрочни избори.

Смятаме, че тройната коалиция, която може би сега ще си повярва, продължава да е вредна за България и мисля, че на този резултат най-много ще се радват сутеньорите, които бяха освободени наскоро в резултат на поправките на това управляващо мнозинство, тъй като то работи за мафията, каза Сидеров.

Сидеров определи резултата си на втория тур като постижение, защото по думите му "Атака" е водила много тежка битка.

Срещу нас беше цялата държавна машина, срещу нас беше впрегнат невероятно голям ресурс, и ние, само със силите на "Атака" - млада и съвсем нова партия, която  в последната година работеше в условията на неимоверен натиск, без помощ и рамо от другаде, постигнахме този резултат, добави той.

Той посочи, че основното послание на кампанията му е била "разобличаване и искане на санкции за тези управляващи от мафията, така както го иска и ЕС".
       
В отговор на въпрос Волен Сидеров каза, че е загубил балотажа от несъразмерен противник, за когото са работили всички останали партии, почти всички медии, коментатори, социолози.

"Цялата машина - от пропагандата до МВР, работеше за Първанов", заяви Сидеров.


Спонсорирано съдържание