ГЕРБ представи листата си за евродепутати

Според Бойко Борисов в листата е даден превес на жените, защото те са по-работливи, по-организирани, езиково по-добре подготвени
10 мар 2007 13:20,
Ние ще сме много гъвкави, за да съберем целия потенциал на нацията за една центристко-дясна партия, заяви неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и обяви, че за партньорствата с други политически сили, освен тези които понастоящем са партньори на ГЕРБ, ще се говори преди следващите избори, съобщи БГНЕС.

Днес официално бе представена листата за 18 кандидати за Европейския парламент, издигнати от ГЕРБ. Тя се оглавява от Душана Здравкова. В нея влизат Радослав Точев, Николай Младенов, Владимир Уручев, Петя Ставрева, Невена Матеева, Румяна Желязкова, Андрей Ковачев, Илиана Филипова, Ренета Рашкова, Преслав Борисов, Илияна Иванова, Христина Каспарян, Галина Симеонова, Милен Врабевски, Светозар Панов, Татяна Кметова и Нина Стоянова.

Според Бойко Борисов в листата е даден превес на жените, защото те са по-работливи, по-организирани, езиково по-добре подготвени и са с много по-добър капацитет от мъжете. "Аз лично съм се застъпил само за Душана Здравкова", бе категоричен Борисов.

Той съобщи, че има договорка, според която Николай Младенов, ако бъде избран за евродепутат от листата на ГЕРБ, ще стане член на ГЕРБ. Неформалният лидер на ГЕРБ прогнозира, че партията ще има 4-5 депутати в Европейския парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание