СДС ще се бори срещу промените в климата

Десните ще предложат борбата с глобалното затопляне да стане приоритет
20 яну 2008 15:16,
17
СДС ще се бори срещу промените в климата
Пламен Юруков работи ежедневно, смятат от СДС. Снимка: БГНЕС

СДС ще направи предложение проблема за промените в климата да бъде поставен като въпрос от общонационална значимост и да се приеме стратегия за мерки за територията на страната.

Това заяви пред медиите варненският депутат и зам.-председател на СДС Димитър Димитров, предаде кореспондент на БГНЕС.

От три месеца вътрешнопартийна комисия е ангажирана с изготвянето на проект, касаещ политиката на България по проблема за борба с климата. Документът ще бъде приет на следващия Национален съвет, който най-вероятно ще бъде на 29 януари, а след това ще бъде внесен в Народното събрание, каза още Димитров.

От думите му стана ясно още, че председателят на СДС Пламен Юруков и председателят на парламентарната група Йордан Бакалов са поканени да посетят Варна през февруари. “Няколко години бяхме на дъното, но сега след като Юруков стана председател мисля, че сме се отласнали и се работи ежедневно.

До средата на годината ще се проведе конференция, на която ще бъде променен устава”, коментира депутатът. Той подчерта, че личната му прогноза за двуцифрена инфлация за съжаление се е сбъднала.

Според Димитров заложената от правителството инфлация за 2008 година от 4.5 % е поредната безотговорна демагогия на тройната коалиция.

Като приоритети на СДС за тази година бяха посочени сигурността, здравеопазването, образованието и екологията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
observer преди 16 години
Главатарите на СДС, недоубитите и укрили се от законите на Третия Райх еврейски реститутки и тяхното инцестко котило, следва да си направят колективно харакири, ако действително ги е грижа за замърсяването на природната среда.
15
0
 
0
 
! Отговори
LIBERAL преди 16 години
tiahnata rabota e da napraviat na moreto dupka, samo tova mogat da svurshat
14
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 16 години
то на СДС друго не му и остана. а това поприще е необятно. голяма борба ще падне. нека гонят Михаля. на добър час да им е.
13
0
 
0
 
! Отговори
anq преди 16 години
.........Санчо,Санчо и вятърни мелници няма вече...........?
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да бе, даааа :) Ако можеха и природата да излъжаааат! Вместо да съдействат в Парламента да не бъдат допускани такива безхабернижи като Емел Етем и Кабил, тръгнали пак глупости да измислят! Писна ни от книжни плъхове! Борци - Дон Кихотовци!
11
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
СДС са се фанали да се грижат за екологията защото Иван Костов от както е посегнал на отпадаците от президенските софри от тогава еколозира града с пръдня. Нека обаче това не ни тревожи защото бат БоБо може да подпише с Командира една концесиа за сливенския *** като резервен вариант за доставки на пресна газ за нашата столица ако тръбата нито стигне нито тръгне до и от Бургас, ***!
10
0
 
0
 
! Отговори
климатик преди 16 години
Първа точка от дневния ред на боренето на СДС с климата да бъдее съборването от трона на министърката на внезапните климатични бедствия с изненадващи последствия. Като разбере , че няма повече да я сюрпризира ободряващо по време на дългите и' монотонни ваканции, климатът сам ще се пребори с морбидно промененото си его и отново ще ги подкара сезоните такива, каквито природата отвека му е отредила за наште умерени географски ширини.
9
0
 
0
 
! Отговори
STOJAN преди 16 години
KADE STE BE SEDESARI. BJAHTE NA VSEKI KILOMETAR TOLKOVA GODINI ! IZPOKRIHTE SE . GLAS NE SE CHUVA OT VAS . ZAPOCHNA DA PRILICHA NA PREDI 1989 , KOGATO STE SE BORILI SRESHTU KOMUNIZMA BEZ NJAKOJ DA ZNAE ZA TOVA . KAKVO SHTE STANE , AKO ZADUHA OSHTE PO-SILNO OT IZTOK , NE MOGA DA SI PREDSTAVJA.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Видяла жабата, че подковават коня - и тя протегнала крак. Та и тяхната - същата.Да не говорим, че самата формулировка "борба с климата", е повече от ***. Досега няма жив организъм на земята, който е успял да се пребори с него, освен да се приспособи или да изчезне.Но кой знае, СДС може да са първите...хахахаИли, по-вероятно, да изчезнат завинаги....Пиша го със съжаление.
7
0
 
0
 
! Отговори
Кико преди 16 години
Единия зам-председател демократизира Русия и Турция, другия - оправя климата. Юруков като внася кафе от Африка нема ли да се справи с глада там?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не е ли по-добре да си активират структурите и да подобрят климата на луната? Те вече са толкова членове колкото за един космически кораб
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Леле тия съвсем са изпаткали.Тя затова бсп стана дясна партия, защото тия хич ги няма.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Увеличеният внос на КАФЕ ще спомогне на потребителите на тази чудесна напитка да осъзнаят нуждата от защита на кафенните плантации в ю-а.америка от набезите на кокаиновите бригади чиито надрусани последователи на Чегевара вредят на биологичното разнообразие в американските джунгли!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аре напнете се седесарчета
2
0
 
0
 
! Отговори
Dedo Liben преди 16 години
"СДС ще се бори срещу промените в климата" - това ще рече че ще го духат когато има глобално затопляне!!!"Няколко години бяхме на дъното, но сега след като Юруков стана председател мисля, че сме се отласнали и се работи ежедневно" - да се върнем на власт и пак да взимаме с пълни шепи като преди, че огладняхме и без хляб и далавера останахме, каза още Димитров.
1
0
 
0
 
! Отговори
STOJAN преди 16 години
MOMCHETA ! KLIMATA E VSE PAK DOSTA PO-SILEN OT VAS . NE SI POSTAVJAJTE NEREALISTICHNI CELI . VIE TRJABVA DA SE BORITE , ZASHTOTO STE JUNACI NO VSE PAK BADETE REALISTI . ETO VECHE POCHTI 20 GODINI IMATE PODDRAJKATA NA NAJ-BOGATITE , NAJ-DEMOKRATICHNITE I NAJ-SILNITE V SVETA A KOMUNISTITE I KGB PRODALJAVAT DA SA NA VLAST U NAS !!! ETO I PUTIN IZTARVAHTE . VIJDAM CHE VI E TRUDNO , NO NESHTO TRJABVA DA SE NAPRAVI . ZASHTO NAPRIMER NE SE ZAEMETE S CHERVENITE BABICHKI ? ORGANIZIRAJTE SE LOKALNO I CENTRALNO I GI UDARETE ZDRAVO ! RAZPOLAGATE S TOLKOVA MNOGO PREDANI RESTITUTKI . NE SE PREDAVAJTE , ZASHTOTO INACHE BALGARIA SHTE STANE SILNA I BEZ VAS .