Партия за 1 лев, Свинаров й е шеф

Учредиха Българска нова демокрация, Николай Свинаров е председател на партията
11 май 2008 17:32,
57
Партия за 1 лев, Свинаров й е шеф
На учредителния конгрес на партия БНД присъстваха над 700 делегати. Снимка: БГНЕС

С пълно единодушие след явно гласуване Николай Свинаров бе избран за председател на Българска нова демокрация /БНД/ от делегатите на учредителния конгрес на партията.

На учредителния конгрес на партия Българска нова демокрация присъстваха над 700 делегати.

Тук сме се събрали хора, които знаят какво да направят и знаят как да го направят, каза след избирането си Свинаров. Той изрази надежда "не като лидерска партия, а с общи усилия БНД да отстоява ценностите, които днес са били приети на конгреса".

Борислав Ралчев, Лидия Шулева, Борислав Великов, Валентин Милтенов, Владимир Дончев, Бойко Боев, Петя Гегова, Ваня Цветкова, Пламен Панайотов влязоха в състава на Централния изпълнителен съвет. Той се състои от 16 членове плюс председателя на партията.

Централният изпълнителен съвет ще избере трима заместник-председатели на партията и организационен секретар.

От новоучредената партия БНД приеха и декларация на основните принципи и ценности. БНД е нов политически проект, създаден заради принципи, а не заради отделни личности, се посочва в документа.

1 лев месечно ще е членският внос в БНД, предвижда уставът на партията. Срокът за внасянето му ще е до 1 март всяка година.

БНД ще се финансира от собствени приходи и държавна субсидия. Собствените приходи ще са от членския внос, от издателска дейност, от наеми и ползване на имоти, от дарения на физически и юридически лица и от лихвите върху собствените средства. Приходите от членския внос ще служат само за финансиране на местните структури на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Ха, дясната бих я опънал ако ми падне, лявата може и да и дам да ми го нала-а..
55
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Бъди сигурен, че тия са били на сбирката само за ядене и пиене. "Партията" им се състои от няколко човека. Мисля, че обърнахме много внимание на едни смешковци. До няколко дни никой няма да се сети, че е имало такива.
54
0
 
17
 
! Отговори
dada преди 15 години
Дали тез отворковци ни мислят за ***? Сега са събрали 700 човека, щото сигурно са дали хапване на аванта, ама ще ги видим на изборите дали ще съберат толкова!
53
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
И лявата не е за изхвърляне ако човек е закъсал, а и репортерката отзад може да свърши работа. Иначе дясната е номер едно и с удоволствие ще я запозная с моя член. Нека и той да се облажи милия. Даже ще я обърна към Истамбул!
52
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Тая дясната с разкрачени и навирени крака ще изглежда още по-добре.
51
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Доколкото разбираме единственият *** тук си само ти. Точно Шулева и Свинаров са говорили само глупости. И може би ти единствен не си разбрал това. Шулева си има свои лични интереси и затова се "скара" с Доган. На нея изобщо не й пука за нищо друго освен за нейния личен интерес. И понеже интересите й с Доган се преплетоха те уж се "скараха". А снимката не е провокираща, а показва как членки привличат членове в партия-еднодневка.
50
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
На дясната искам да й оближа клитира!
49
0
 
17
 
! Отговори
xxllllllll преди 15 години
Супер заглавие ,,Партия за 1 лев,,-най-вярната оценка за тези изритани ***.Само като им прочетеш имената и ти става гадно и свинско...някак си. и редерасти и тук,там някой гъзолизц /фен на гъзната любов/
48
0
 
17
 
! Отговори
pedro преди 15 години
Големи сте ***! "Днес бг" ви подхвърля една провокираща снимчица и вие лапате като шарани!! Шулева и Свинаров поне никога не са говорили глупости. И не някой друг, а точно Шулева се скара с Доган за "Булгартабак"! То бива да сте елементарни, ама чак толкова.....
47
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Тия като ги гледам в главите им се въртят съвсем други неща, най-малко пък за политика мислят...
46
0
 
17
 
! Отговори
Българан преди 15 години
Ренегатите никога не сабили на почит.Изгониха ги от едната маса, искат да отидат на друга. Ама защо ли правят партия, която никога няма да влезе в следващия парламент.
45
0
 
17
 
! Отговори
greenex преди 15 години
Тия топ фотографи на "вчераможеби.бг" предизвикват топ мнения на един изпростял народ, дето само се чуди по кого да залае...Ама то каквато журналистиката, такава и аудиторията... Айде, аз бягам другаде, че тука мерише (хахахахаха....)
44
0
 
17
 
! Отговори
Балтазаре кастелиони преди 15 години
Ей това ще им остане на дъртаците от БНД от поредната "нова" партия еднодневка. Ще се радват на някой хубав женски в редиците им, но иначе нищо няма да излезе от поредните отцепници!За да слязат за малко на земята ще им припомня една тексаска поговорка: "Всеки използва предателите, но никоъ почтен човек не се ръкува с тях!"Сега остава да видим кой ще иска да ги използва тези красавици от БНД???
43
0
 
17
 
! Отговори
Zdroljo ! преди 15 години
Ah pyrvichni instinkti, ah narode bylgarski !A bre hora, vie normalni li ste ?
42
0
 
17
 
! Отговори
мераклия преди 15 години
...И аз искам да се запиша в партията...Но кой е телефона на свинаров? Ми те кълките им голи на партийките бре-каква е тая срамотия...
41
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да съм член и да бистрим политиката денонощно с тези членки.....Сега сериозно!Това е поредната паразитна партия
40
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Най добре в офиса на "партията" да сложат червени фенери, а тая на снимката да стои на вратата и да посреща новите ЧЛЕНОВЕ...
39
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
тая у десно нещо ми курвее :)
38
0
 
17
 
! Отговори
Вики преди 15 години
то това не е нова партийка по скоро нова оргийка ... но все пак това е България и изобщо не ме учудват такива дами като на снимката да са спонсори,всъщност нищо не ме учудва в политиката
37
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Стига бе,тези хора нямат срам..пак нов бардак със стари !!Не вярвам някой да им се върже на избори,но пак част от данъците ни отидоха на вятъра...