Това го знае всеки цар

Сакскобургготски: Не държа на поръчкови кампании, които не веднъж са ме пращали с куфарите в Мадрид
19 май 2008 17:17,
22
Това го знае всеки цар
Снимка: Булфото

Симеон Сакскобургготски заяви, че не е гадател, за да може да предвиди дали пътищата на НДСВ и "Българска нова демокрация" ще се срещнат в бъдещето.

Симеон Сакскобургготски поясни пред Дарик радио, че след като основателите на новата партия са напуснали НДСВ, а идеите са едни и същи, „обяснете ми дали има възможност за някаква съвместна работа” попита риторично той и допълни: „Те са си преценили”.

Лидерът на НДСВ и бивш премиер отказа да обясни защо при направените наскоро правителствени промени е дал да бъде освободен от поста му министъра на отбраната.

Според Сакскобургготски има по-комплексни съображения в политиката от тези за личностните и професионалните качества.

Оценката на жълтия лидер е, че с направените смени се дава повече енергия и, че надеждата е те да са от полза.

Лидерът на НДСВ е в Мадрид, където участва в откриването на четвъртата световна среща на българските медии.

Там Сакскобургготски заяви: „Знаем колко е лесно човек да стане популярен чрез популизъм и демагогия. Не държа на поръчкови кампании, които не веднъж са ме пращали с куфарите в Мадрид. От моя опит знам, че обективното и реалното носи дивиденти”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
сме доста умни и надали могат лесно да манипулират общественното мнение нито медии нито разни партии.Б-я в момента е фабрика с машини които не работят,а, тези машини не работят,заото някой все им краде чарковете,а пьк крадците и майсторите са партия, така че майсторите правят чарковете колкото се може по-бавно, един пьт поставени чарковете в машините да заработят, крадците пак се оставят да проникнат вьв фабриката и да откраднат. и така.....действията се повтарят едно след друго последователно и в крайна сметка,тази фабрика , продукция не може да даде тьй като машините не могат да заработят. такава е в момента Бьлгария, и сьс сигурност за това не е виновен царят. трябват ни десет царя, единият да е стругар,един надзирател,един ключар,един касиер, и шестима царе,които денонощно да пазят фабриката от крадци и тогава има шанс, машините да заработят и разгеле да има продукция.
20
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
никой не усеща колко е умен царя.
19
0
 
0
 
! Отговори
Георги Димитров преди 15 години
Ти нещо си объркал посоките, май- нагоре, надолу.Все пак от 1990 г. изминаха 18 години и логично е да има някаква положителна промяна.Но стига се изхвърля с тоя цар- не сме мърморковци, а очевидци как той заграби доста имоти в България! А и поназнайваме и други неща за него.Така че ако това ти е модела за интелигентност, жалко за тебе.Не знаех, че още има царедворци, дето лижат подметките на бившето величество.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
10, да нямаш предвид мантри?
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nasi4koto otgore glasql kalinka ,koqto balgarski neznae za svoq zamesnica v NDSV,predava posta po nasledstvo ,da ne mu sene nqkoi drug na stola go e strax gorkiq CAR
16
0
 
0
 
! Отговори
Тимур преди 15 години
"...растат с двуцифрени проценти!"-КАКВО? Горивата? Ти трезвен ли си?!? А царя е богат...ама къде ще го повлече това имане? В гроба,че не му остава много...
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре, че дойде той за да тръгнем нагоре! В момента за 3 месеца идват толкова чуждестрани инвестиции колкото дойдоха в България общо между 1990-2001-ва година!!!!!Резултатът от инвестициите вече де усеща, защото в България почти няма безработица, а заплатите растат с двуцифрени проценти!За мърморковците разбира се нищо не стига, но е факт, че царя е един от най-великите и най-ителигентните български политици!
14
0
 
0
 
! Отговори
do 13 преди 15 години
mnogo prawilno go napisa, ako iskasche da bade zar , tose stesche da bade s korona no gol kas, ama toi moschenik , isbra da e primier s milioni, ne tap , tap e naroda!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Симеон вече не е цар защото доброволно се отказа от короната като се закле в републиканската конституция и стана премиер. Той не може да има претенции за прастола. Заграби много имоти и гори. Затова си и дойде. Да си върви. Полза от него никаква.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да си ходи в МАДРИД, ама те и там не го искат,ХИТРИЯ КОМАРДЖИЯ!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vervaite mi i nqma ase pla6ite ***
10
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 15 години
.. кажете поне едно нещо, различно от тантрите в комсомолските читанки. Направо се излагате като кифладжии :)))
9
0
 
0
 
! Отговори
принц Кирил преди 15 години
Царя е Големец!!!Отмаа го от три ката на гнъсните ***,дето му взеха царството едно време!!!Сега е мултимилионер и не му пука за умрялата ***-***!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ааа, Бойко Борисов знае повече! Повече знае той и от Тато, и от Кобурго, та и от двамата взети заедно :))))))))
7
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Що не си остане в Мадрид?
6
0
 
0
 
! Отговори
steeple-jack преди 15 години
...повлече всички лековерни *** и политически травестити, поне да ги беше завел до ада, там да чакат бойко, гоце и годо
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТОЗИ ПЪТ, СИ СТЯГАЙ КУФАРИТЕ ЗА ЗАТВОРА !!!МЕЧТАТЕЛ !!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Знаем колко е лесно човек да стане популярен чрез популизъм и демагогия" - със сигурност никой не знае това по-добре от него
3
0
 
0
 
! Отговори
Lili преди 15 години
Най-добре е този НЕЧИСТОПЛЪТЕН МОШЕНИК да си стегне куфарите и в Мадрид!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
:P