Кошлуков: ГЕРБ е съюзник, а не враг

Лидерът на "Новото време" обнадежден, че десните ще се обединят за парламентарните избори
30 май 2008 14:26,
32
Кошлуков: ГЕРБ е съюзник, а не враг
Снимка: БГНЕС

„Все повече съм обнадежден, че десните партии ще могат да се обединят за предстоящите парламентарни избори”, заяви в Шумен лидерът на „Новото време” Емил Кошлуков.
 
Според него обединението в дясно трябва да се гради в работа по тематични политики – поправка в бюджета, внасяне на декларация за възродителния процес и др.

„Един от водоразделите в десницата ще бъде отношението към ГЕРБ. Ние считаме, че трябва да работим с ГЕРБ, че ГЕРБ се дефинира като дясна сила, опитва се да прави дясна политика и всички нападки срещу нея и Бойко Борисов обслужват тройната коалиция".

По думите му повечето десни партии вече разбират факта, че ГЕРБ е съюзник, а не враг.

„Залогът на това обединение не е влизане в парламента, а съставяне на правителство и това всички вече го разбират”, заяви Кошлуков.

Предстоящите промени в изборния закон, като окрупняване на мандатните избирателни райони и мажоритарния елемент, който ще вдигне изборния праг от 4% на 5 - 5.5%, ще бъдат фактор за ускоряване на разговорите в дясно, според Кошлуков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Добри Божилов преди 15 години
Всички *** от времето на Костов, Сакскобурготски и сега, са се насочили към ГЕРБ. Очевидно и Кошлуков няма да остане назад.
10
0
 
0
 
! Отговори
wertyusa преди 15 години
Ей, човек е най-смешен, когато си науми, че е роден, за да е в дадена област.Ами Кошлуков не разбра ли, че не е желан в политиката изобщо.Той веднъж предаде народа.Но наблюдавам едно лутане у него...има известна дилема у Кошлуковата цветарска душа, дали да е медийна звезда и коментаторче на риалитита, или важен политически деец :) Regards,
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И на снимката личи, че е доста пиян. Всъщност не знам дали някога е изтрезнявал. Вероятно пиян се е родил...
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
izviniavaite tozi paklie pocerpan, kolko promila iada da vzeme da duhne.
7
0
 
0
 
! Отговори
bravo! преди 15 години
Bravo mnogo dobri komentari, jalko che ne mogat da se chuqt ot ekrana na nqkoq elektronna media...zashto li???
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бате Бойко,абе ти нямаше ли едно Мило място с Кошара дето садиш Лук?За там е тоа еМил Кош Лукоф, дати чисти кошарката и сади луко.по-голяма пилитическа от тоа комсомолец няма.но ако , пъ като мислиме е таква голееееЕЕееема, па да донесе пари и пак да го пратиме да на Околомръсното.малии, да му се невиди и кърлежа с кърлеж?
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този политически *** сега иска да се присламчи към ГЕРБ. Тоя не си намери място и смени маса партии, след време ще плюе и против ГЕРБ. Това същество беше в СДС, Либералния алианс на Желю Желев, Независимите студентски дружества, Клуба за гласност и преустройство, НДСВ, Новото време... и вече не помня колко още партии и партийки. Откъде изпълзя пак от нафталина, бяхме го съвсем забравили. Ама явно на такъв като му замирише на власт и веднага си надига главата. Такъв тотално дискредитиран тип трябва да си завре главата в пясъка и да не дава акъл, но тоя няма никакъв срам. Толкова години му гледахме маймунджолъците, че чак ми се повръща като му чуя името на тоя мазен и лигав шут.
4
0
 
0
 
! Отговори
heisno преди 15 години
мишоок пълен от коя партия е тоя000000хххху.......
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Романтичните мечти на едно заблудено кошлуче....Емилчо Кошлуков твърди, че е лежал в една килия с Доган преди промените, та явно тогава Сокола го е харесвал и Кошлуков пази нежни мъжки спомени за онова време, щото ДПС на такива не прощава и ги ***! Сега Емчо си е харесал бат ви Бойко за партньор, ама Бойко няма да е толкоз мил с негоняма да го люби, а направо ще го опъне без и мерси да му каже! Бойко е мутра и ***, просто едно некадърно шимпанзе, но властта го възбужда и няма да я дели с никой ако я докопа!
2
0
 
0
 
! Отговори
XXL преди 15 години
Приятелю незнаеш ли че Бате ти Бойко не дели плячката с никой друг . Той плаща милиони на разни агенции и за предизборен ПР не да дойдеш ти да делите баницата . Много си беден пич . От неговия ранг са само мастити мутри и " ПРЕДПРИЕМАЧИ " в тъмният бизнес който ядат мишките като тебе
1
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
С кой ли не се опита да станеш съюзник за да докопаш някаква мръвка. Малко ли ти беше дето СДС те изпрати да учиш в САЩ на държавна издръжка - синче на активни борци.Иван Костов те разбра що за гнида си и не те допусна до ОДС - най-успешното управление на страната през последните 65 години.От злоба и завист се набутга при предателите НДСВ /където винаги ти е било мястото/,но и там разбраха,че няма нищо градивно в тебе,а само завист и злоба,заради което те изхвърлиха и от там.Сига пак си търсиш някакъв" носител"- ГЕРБ,без да се свениш,че това е партията на мутрите и управляващите ги ченгета.Докато не проявиш поне грам морал и почтеност само ще тичаш от врата на врата за да си предлагаш услугите,но никой няма да ги иска.Това е защото от целия ти досегашен живот/макар и не много дълъг/ не е произлязло нищо полезно.На твоите години работливи хора управляват вече сериозен бизнес,който носи доходи на собствениците,работниците си и държавата,а ти не си донесъл полза за 1/ЕДНА/ СТОТИНКА.Скрий се някъде и не трови повече атмосферата в страната,не пълни главите на хората с глупости.