Премиерът подрежда и нарежда

Станишев се оплака, че от Брюксел ни налагат двойни стандарти, пък ние сега, след годините преход, сме си подреждали двора
28 юли 2008 14:10, Златко Желев
39
Премиерът подрежда и нарежда
Снимка: Булфото

Премиерът Сергей Станишев каза пред българските дипломати, които участват в годишната конференция на ръководителите на дипломатическите представителства на  България в чужбина, че правителството и управляващата коалиция възприемат Доклада на ЕК за България като инструмент да се помогне на страната да свърши още повече.

"Трябва да удвоим усилията, да ги засилим максимално, да постигнем вътрешна мобилизация за свършване на конкретна работа и за представяне по добър и ясен начин това, което се прави в страната", посочи Станишев.

По думите му последните три години са изключително успешни в напредъка на България в икономически план.

"Ние сме открити към всякаква критика, съвет, помощ, които са добронамерени, имаме амбицията да свършим много повече в областта "Правосъдие и вътрешни работи", но не би трябвало и не е редно да се създават двойни стандарти", каза премиерът.

"Влизаме в период на подреждане на българската държава след доста хаотичния преход, през който преминахме - преход, който беше много болезнен и в който бяха направени не малко и глупости", призна Станишев.

Министър-председателят обаче отбеляза солидното положение и тежест на страната ни в международните отношения.

"България се утвърждава все повече като водеща в региона страна, с авторитет, която е стабилна и която може да гарантира регионалното сътрудничество, каза Станишев.
 


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
КНИЖНО ЧОВЕЧЕ ОТ СТЪКЛЕН БУРКАН
37
0
 
0
 
! Отговори
Viktori преди 12 години
Крадеца вика:"Дръжте крадеца!" Това не е нещо ново. Комунистите над 67 години крадат,лъжат, мамят, манипулират българския народ, а той овчедушния, горкият все не е разбрал, все му е безразлично... Защо бе българино? До кога ще дремеш? Не ти ли стигнаха синилата от бича, следите от теглото? Какво е нужно да стане в този свят та да се събудиш? Четейки тези редове се замисли, па си плюй на ръцете и грабни онази сопа, на която пише: "Аз съм тук и не ме кради! Аз съм тук и не ме лъжи!" Пък тури ги тези червени адови изчадия на мястото им! Българино, събуди се! Крайно време е!
36
0
 
0
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 12 години
снощи да си скъсал най-много на майка си гащите, докато си лъскал бастуна над тях. ако не можеш да кажеш нещо смислено, ходи в teen.bg., flirt4e, анонимни изповеди, или друго място за ***, и стига си изморявал тук.
35
0
 
0
 
! Отговори
Pietro преди 12 години
Все нещо им е виновно на пикльовците в София. Или е времето или е географското положение. Сега пубертетния премиер пие млекце и пак се оплаква. Лигльо, това да не е детска градина.
34
0
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Снощи ти скъсахме задника ама днес пак си ербап Не знам утре дали ще можеш да седиш такъв
33
0
 
0
 
! Отговори
$$$$ преди 12 години
Е ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА! А защо още го търпим?
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
КАТО НЕГО И ГОЦЕТО !
31
0
 
0
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 12 години
сакаш ли да ми полапаш куро? като гледам, сега го *** на станишката, ама ако много хубаво си дезинфекцираш устата, може и да ти дам да ми го полигавиш....
30
0
 
0
 
! Отговори
Митю Туца преди 12 години
Понеже много уважавам премиера, искам и на него да му е хубаво, та му пожелавам и него така да го подреждат и нареждат ман.афите
29
0
 
0
 
! Отговори
OT KAZANOVA преди 12 години
Хайде, стига си се правила на недостъпна. Напомняш ми за Ива метълката. Накрая сама си свали бикините и после даже не искаше да ги облича.
28
0
 
0
 
! Отговори
sir Urien преди 12 години
Индикацията ще е когато от речника на българските политици изчезнат изрази като: “трябва да”, “имаме амбицията да направим”, “възнамеряваме да”... и на тяхно място се ползват “свършихме това и това”, “изпълнихме този и този проект”..., и когато чуем отвън да се казва "България се утвърждава все повече като водеща в региона страна, с авторитет, която е стабилна и която може да гарантира регионалното сътрудничество”, не само от Серйогата.

Това няма да се изпълни в близките 5г., но когато все пак стане и държавата ни се превърне в желана за имигриране, трябва да се въведе тест за БГ историята и обичаите, за да не вкарваме такива пришълци като махно.
27
0
 
0
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 12 години
"...Ти мечтаеше за свобода и правда, а аз тънех в блажено упоение от неограничена с никакви закони и с никаква морал власт; ти почна да роптаеш против тая власт — аз те натиках в участъка и когато по милост ти хвърлях една *** хляб, аз на блестяща трапеза, окръжен с жени и песни, внушавах неведомо за теб наслаждение; когато ми омръзна да слушам твоите въздишки в тъмницата, аз дадох знак да те осъдят на смърт — и те осъдиха на смърт; но и това вече беше ми дотегнало и аз дадох знак да отменят твоята смъртна присъда и моите послушни раби я отмениха. Ти жаждеше моето падение, ти го очакваше като второ пришествие и живееше с вяра, че моментът на моето падение е момент за тържеството на твоите мечти. Е, добре, аз паднах — где е твоето тържество, нещастнико?... Аз паднах, но пак съм изправен на краката си. Аз живях, ти страда. Аз пак живея, ти пак страдаеш... Впрочем кой те знай. Кой спечели? Ти запази идеите си, аз запазих златото си. Кой спечели, кажи ми, о, честний труженико... Ха-ха, ха-ха!... Да имам един гръмовен глас, та да изрека това и да се изсмея, да се изкикотя над всички тия глупци..."
26
0
 
0
 
! Отговори
ЕК преди 12 години
Ех , Серго , сЕРГО , откъде ги имаш тези розови очила , даи и на нас по едни такива , че ние нещо или недовиждаме или сме зле със зрението ... Този трябва вече да си ходи заедно със прогнилата му партия БСП , и повече да не им се позволява не да вкусват власт , ами дори да помирисват такава !
25
0
 
0
 
! Отговори
Анархист преди 12 години
Махно , вече приготвям Мазера - абе или си намери добър психиатър , или стена по марката ти !
24
0
 
0
 
! Отговори
spas kur4ev stani6ev преди 12 години
radvam se 4e predi 7godini se izmaknah ot taia panica s *** kato stani6ev.lo6oto 4e bulgarite sa taka kolko po gi po se navejdat....
23
0
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 12 години
така е момичето ми! даже и по-лошо те са и далтонисти! шизофреници ще кажеш! абсолютно раздвоение на личноста!
На "Столетов" да ги раздвоят дано!
22
0
 
0
 
! Отговори
Amorph преди 12 години
- Какво би трябвало да се промени, за да могат българските пътища да
отговарят на стандартите на Европейския Съюз?
- Стандартите на Европейския Съюз.
21
0
 
0
 
! Отговори
жената на Казанов преди 12 години
Абе, сутринта нали ти казах да нахраниш прасето и да не пипаш компютър. Ще ти строша главата довечера, пак ще спиш в *** при сМАХНО!!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
рапорт даден ... ама рапорт неприет др.гей станишев
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
ПОДРЕЖДА Я ДА Я ДАДЕ НА БОЙКО ДА Я ДОВЪРШИ