Предизвикателство по европейски

Млади журналисти от страните на Европейския съюз ще се съберат в Брюксел за вълнуваща среща
19 сеп 2008 13:10,
2
Предизвикателство по европейски
Лого: ЕММД

От 15 до 17 октомври 2008 г. 200 млади журналисти от цяла Европа ще се съберат в рамките на Европейските младежки медийни дни (ЕММД) за седемдесет и два часа дебати на високо равнище и продукция на нова европейска медия.

Идеята е на едно място да се съберат идеи за нова медия от хората с най-отворено съзнание и с най-предизвикателни идеи.

Срещата на 200 новоочертаващи се журналисти, чиито домакини са Европейският парламент и Европейската младежка преса, ще насърчи дискусията и по множество европейски въпроси.

Участниците ще се изправят пред, ще провокират и ще взаимодействат с други перспективи и реалности, докато общуват със своите колеги.

3-дневната програма има 3 основни елемента.

Първият е създаване на нови формати европейска медия, в ефир, online и на хартия, чрез работа в уъркшопове.

Вторият ще провокира дебати на високо ниво с президента на Европейския парламент, председатели на фракции, кореспонденти, медийни професионалисти от целия континент.

Третият, чрез предлагане на вълнуваща културна програма, ще даде на участниците усещане за брюкселската медийна, културна и политическа атмосфера.

ЕММД предлагат възможност за споделяне на знание, подобряване на медийни умения и получаване на уникален международен опит в центъра на европейския политически живот.

Крайният срок за кандидатстване наближава, затова младите журналисти трябва да побързат с подаване на документите до 24 септември.

Повече за тях – на youthmediadays.eu. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
КДИМБ преди 15 години
Гражданите на София масово отрязват Топлофикация от жилищата си, като си купуват бойлери. Включете се в кампанията Да изхвърлим мафията на Борисов. Мутрата Борисов рекетира коректните софиянци, които си плащат топлинните услуги. Борисов открадна от столичани 200 милиона лева само чрез Топлофикация. Сега мутрата откри нов фронт на войната си срещу софиянци. . Коректните платци наказват некоректността на мафията на Борисов, като я изхвърлят от жизненото си пространство Кампанията Да изхвърлим мафията на Борисов призовава гражданските организации да заведат иск срещу общината ( Топлофикация е нейна фирма) за връщане на заграбените 200 милиона. Ако считате, че сумата е по-голяма, предоставяйте доказателствата публично. Не забравяйте, че съдът също е престъпна организация. Правото е на страната на по-силния. Два милиона софиянци определено са по-силните. Да изхвърлим мафията на Борисов призовава живущите във всички блокове в София да се противопоставят на грабежа и рекета на мутренската банда и да конфискуват абонатните станции и цялата топлинна инсталация във входовете като ЕДИНСТВЕНА форма на компенсация за откраднатите от тях 200 милиона. Тръбите в жилищата са собственост на техните собственици . Топлофикация няма как да получи акт за собственост върху тях. Ако мутрата Борисов се опита с някаква наредба да присвои част от вашето жилище просто го смачкайте. Да изхвърлим мафията на Борисов се обръща към всички производители и търговци на отоплителна техника, топлоинженери и топлотехници, изобретатели и автори на топлинни системи да предложат на жилищните блокове ефективни индивидуални системи за отопление, за да бъде изхвърлен завинаги рекетьорът Борисов и неговата Топлофикация от живота на софиянци. В Европейския съюз всяка сграда има своя самостоятелна система за отопление. Като държава от ЕС България също е длъжна да въведе европейските стандарти. ОТ КАМПАНИЯ ДА ИЗХВЪРЛИМ МАФИЯТА НА БОРИСОВ.