Станишев стреля, Борисов отвръща на удара

Столичният кмет взе публичния дебат за предложение за предсрочни избори
4 окт 2008 18:51, Петя Славова
79
Станишев стреля, Борисов отвръща на удара
Снимка: БГНЕС

Предложение за публичен дебат получи Бойко Борисов от Сергей Станишев.

Отговорът на столичния кмет бе, че по този начин премиерът предлага предсрочни избори.

Такива дебати се правят по време на предизборна кампания, обясни лидерът на ГЕРБ пред Дарик радио.

Кметът на София обяви, че неговият екип е най-добре икономически подготвен. Това бе отговор на обвинението на премиера, че ГЕРБ няма добре подготвени експерти да управляват.

Бойко Борисов нападна Станишев, като отправи въпроси към него в публичното пространство:

"Как за няколко години управление този премиер успя да направи България най-корумпираната държава в Европейския съюз?

Как успя да направи българите последни по доходи в ЕС?

Как успя да накара Европейската комисия да ни лиши от всички пари, които ни се полагат, а именно фондовете ФАР, САПАРД и ИСПА?

Как съумя да накара двете най-важни институции в света, ЕК и Департамента на САЩ, да напишат крайно негативни доклади за България?

Как успя да направи така, че да предоговори един добър договор с „Газпром” от предишното и по-предишното правителство и да загубим за две години над 500 млн.?

Как съумя да направи така, че да срине целия сектор за сигурност, за да си реши вътрешните проблеми в партията, разбивайки цяло МВР и създавайки ДАНС.

За сметка на това, когато от БСП се чудят как да овладеят момента и се тресат от скандали", продължи кметът.

Борисов смята, че единственият шанс на премиера е да търси конфронтация с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Тези задръствания са по програма ,, embouteillage" ,което означава ,,бутилирано" Трябва да се извади тапата носеща името на ,,Евлоги и Христо Георгиеви" пред статуите им на входа на Свети Климент Охридски за да се оправи транспортната схема на гр.София. Да не си забравите разума от горенаписаното, че после не е лесно да си го намерите отново. Става дума за Фуга изпълнена от бутилка вино и келнерски Made in Bulgaria тирбушон.За музиката обаче се плаща с банкноти - SATISFACTION IS GARANTEED.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе като знам, че ако иска др. Станишев може окончателно да се разправи с Бойко само за 1 час и веднъж и завинаги... чудя се защо се бави и не го прави? Докога ще търпим ГЕРбери и Бойковци да бълват помия?
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
България трябва да е с Русия - това и Ванга го е казала, а преди малко четох за Капитан Петко Войвода (който е бил наистина голяма личност и голям русофил- и затова има даже паметник в Италия) и дори Джузепе Гарибалди му е написал писмо че не може да се включи (поради старост и лошо здравословно състояние) в борбата на българския народ за освобождение от турско робство, но да не забравяме че в отряда на Гарибалди е имало около 80 българи.....- това го припомням заради всички *** които плюят против Русия!
35
0
 
0
 
! Отговори
-SA-NA-XEROIN преди 15 години
НЯМА СМИСАЛ ДА ПИШЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА.....................................
34
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Бойко, слушай сега притчата за Социализма:1.Сделката която сключи на времето застреляния експремиер беше План Ран-Ът за създаване на БГ Бантустан без банани / защото климата не позволява / срещу Вечна Власт на БСП. Това е онази тайна клауза която толкова се коментираше.2.Българската Империя отвърна на удара ,макар че джедаите от БСП съсипаха икономиката както са задължени по договора със САЩ/ това е отговора на твоите въпроси Защо ?/, Българският народ докара Великият Бял Баща на всички народи до такава съсипия,че този последния реши да СТРОИ СОЦИАЛИЗЪМ.3. Ударът на БГ империята беше точен и постигна целта ,защото сега САЩ няма да ги има както и Голата като статуята на Свободата им Демокрация. Знаем как се отървахме от социализма.4.Далаверата за империята е,че сега ще се храним с гнилия като мушмула капитализъм, който толкова изгни,че вече ГОРЧИ ОТ СЛАДОСТ.5.Интересно е дали ако приемете ръкавицата за словесния дуел, това ще доведе до конструктивен подход или ДАРТ ВЕЙДЪР няма да спаси сина си ЛЮК Скай - уокър Храсталаков /Bush/, при което Императора на Българската империя ще победи. Американците въобще така и не разбраха откъде им дойде съсипията мислейки Русия за Империя на злото , а всъщност пропуснаха събитията които ги погребаха в родната ни мила Българска империя.
33
0
 
0
 
! Отговори
Авитохол Дуло преди 15 години
Всичките, които плюете по един достоен българин, сте робска *** и си заслужавате съдбата! Бойко бил такъв, онакъв и т.н. А сега, покажете ми поне едно положително качество, с което Сергюн да изпъкне над Борисов!...Колкото и да се напъвате, едва ли ще откриете дори и едно!
32
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Предлагам редакцията да прати снимката на фотоконкурс.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сметах колко ниско е паднал станишката, и колко го е страх от Бойко. Ама на тези въпроси, зададени по-горе, какво да отговори ? В типичния му стил ? нещо като : всяка страна прави грешки ?
30
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Браво на Бойко Борисов! Най-после смислени думи да чуя! Премиер ще вика на дебат кмета на столицата... що за глупост!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко Борисов вероятно ще е следващия премиер на България - и това е загатнато още в снимката на която стои зад Т.Живков (когато го е охранявал) - която снимка като че ли иска да ни каже - този ще е следващия...
28
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Наистина се чудя какво става. Уж и на двамата господарите руски евреи, уж и двамата близки до БСП, пък се карат. Възможно ли е руско-еврейската мафия да има кланове, и ако има кланове трябва ли да викаме за някой клан или трябва да изритаме мафията като цяло. Като се замисля, ако КГБ има кланове, то клана на Горбачов ще е доста поизгладнял - един Лебедев е останал и разни като Костов, Бойко и Чорни. Клана на Путин е проспериращ, Станишев първо отиде при него за съвет преди да иде до САЩ и да сключи сделката на живота си. Друга основна разлика е, че кланът покрай Чорни реализира сделка преди 10 години и сега Чорни има около 50млрд $ от Гугъл, от друга страна Станишев направи грандиозна обиколка в САЩ, по еврейски комитети и Харвард, където беше по покана на агента на ЩАЗИ Кокалис - това подсказва, че овладявайки позиция Станишевия клан е изнесъл нова българска технология и предстои да инкасира приходи. Износа на технология личи и от стабилизиране на долара и американските пазари, както и от приемането на мерките за подкрепа на американския пазар. Тези мерки в началото бяха отказани, защото специалистите очакваха, че няма да могат да помогнат. Един нов браузър или нов Гугъл би дал необходимия оптимизъм на американската икономика, в която хайтек сектора е доминиращ. Това е много хубаво за САЩ, вероятно и за клана Станишев, но какво остава за България. Всеки сам да си реши за коя част от мафията да вика... аз още се оглеждам да открия някоя българска партия, съставена от достойни хора, а не мафиоти и слуги на чужди интереси.
27
0
 
0
 
! Отговори
НАТОВЕЦ преди 15 години
Това , че има задръствания е виновна червената дс - мафия , която с вкарването на употребявани автомобили пере пари , после ще печели от части втора употреба и най - накрая за скрап на спонсор - ЛЮСИ ! КОЛИТЕ СЕ ВКАРВАТ БЕЗКОНТРОЛНО И ПРИЧИНЯВАТ УМИШЛЕНИ ЗАДРЪСТВАНИЯ И ПО ТОЗИ НАЧИН ПРАВЯТ СТРАНАТА НИ НЕАТРАКТИВНА ЗА ИНВЕСТИЦЙИ ! ТОПЛОФИКАЦИЯ Я ИЗТОЧИХА ЧЕРВЕНИЯТ РУМБООВЧАРЯ И РУМБОПОМОЧКОТО - КОРУМПИРАНОТО ЯДРО НА ЧЕРВЕНАТА УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯ ! ВСИЧКИ КМЕТОВЕ КОИТО БЯХА ДО СЕГА ПРЕОБРАЗИХА СОФИЯ И Я ПРОМЕНИХА КОРЕННО ! СОФИЯ , НЕ Е ВЕЧЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА МРАЧНА СТОЛИЦА ! ВЪПРЕКИ , ЧЕ КОМ- МАФИЯТА ВЪРТИ КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА НАЗАД ! ЗА *** ПАК Е ВИНОВНА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ , ЗАЩОТО С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА 4 ГОДИНИ 1997 - 2001 Г. ВСЕ ЧЕРВЕНИ МАФИОЗИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ И ОТ КРАДЕНЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАДЕЛЯТ 200 - 300 МИЛИОНА ЗА НЯКОЛКО ЗАВОДА ЗА НА *** ! АЗ НЕЗНАМ ДЕЖУРНИЯТ ЦЪРВЕН ДОПИСНИК ДОНЮ И НЕГОВИТЕ СИНОНИМИ КАК СЕ ОСМЕЛЯВАТ ДА ВИНЯТ БОРИСОВ И СОФИЯНСКИ , СЛЕД КАТО ТОВА Е РАБОТА НА СЪОТВЕТНИТЕ МИНИСТЕРСТВА - НА ЕКОЛОГИЯТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА !?? АКО ЧЕРВЕНИЯТ ПЛАТЕН ДОПИСНИК Е ИЗПЕРКАЛ , ТО НИЕ НЕ СМЕ И ЗНАЕМЕ КЪДЕ СА ПРИЧИНИТЕ ! ЗАТОВА ИЗРИТВАМЕ ЧЕРВЕНАТА ВЪРКОЛАГСКА МАФИЯ И НЕЙНИТЕ САТЕЛИТИ - БСП , ДПС , НДСВ , АТАКА И ГИ ЗАБРАНЯВАМЕ САС ЗАКОН ! ИЗГОНВАМЕ ВСИЧКИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ И РЕШАВАМЕ ВЪПРОСА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ! РУСОФИЛ СЪЩО СТАВА *** ДУМА !!!
26
0
 
0
 
! Отговори
ХАДЖИЯТА преди 15 години
Тоя паун,понеже не може да мисли сам,повтаря констатациите на Костов !Deja vu !!!
25
0
 
0
 
! Отговори
ХАДЖИЯТА преди 15 години
"Как за няколко години управление този премиер успя да направи България най-корумпираната държава в Европейския съюз?Как успя да направи българите последни по доходи в ЕС?Как успя да накара Европейската комисия да ни лиши от всички пари, които ни се полагат, а именно фондовете ФАР, САПАРД и ИСПА?Как съумя да накара двете най-важни институции в света, ЕК и Департамента на САЩ, да напишат крайно негативни доклади за България?Как успя да направи така, че да предоговори един добър договор с Газпром от предишното и по-предишното правителство и да загубим за две години над 500 млн.?Как съумя да направи така, че да срине целия сектор за сигурност, за да си реши вътрешните проблеми в партията, разбивайки цяло МВР и създавайки ДАНС.
24
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
забелязъл съм, че когато мутрагена батвибойко се за пореден път, форума се изпълва със `анонимни` писания стил копи-пейст, които моментално избутват надолу разумните писания....и, още нещо странно, всички хвалеши батвибойко го хвалят `по принцип` - малко като `мое да е *ва, ама е наша`; докато тия, дет му се подиграват са все със смислени закачки....защо ли? и докога батбойкоборисовица ще плаща да се лансира батвибойко?
23
0
 
0
 
! Отговори
Fleur преди 15 години
Prosto ne e vazmojno sin na bivsho komunistichesko velichie da se izjiviava kato goliam demokrat !
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Забелязъл съм,че когато Б.Б.каже нещо ,веднага във форума има много отрицателни мнения. комунико номера.Просто засегнати от него *** се стремят да омаловажат казаното от него.А иначе е ясно,че въпросите,които задава са повече от актуални.Дерзайте! Пишете здраво!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
ех, нефебезащо костов не е в затвора ли?ми защото си назначи прокурор-кукувица да го прикриваи си назначи съдии - лика прилика - от неговата партия.от назначените от него престъпници българия се отървала засега само от филчев. съдиите са си все същите ***, назначени от костов в съдебната система - доживот на държавната поилкаверно ли не ги знаеш тия работи или седерастията ти слага такова синьо перде, че спираш да гледаш и да мислиш?
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"ne vsi4ki sa maskari amma xa q"
19
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
въпрос към 16. - 19:57 Защо му бе тогава на Костов да спре развихрената инфлация?Костов ли ни въвеждаше режим на тока..При костов ли имаще купонна система?Аре стига сте ни манипулирали!Нали има ДАНС...Б.Велчев е главен прокурор..войска полиция са на страната на правителството и са призвани да защитават националните интереси..ЗАЩО АКО КОСТОВ Е КРАДЕЦ НЕ Е В ЗАТВОРА?Кажи ми кои са днес милионери в България?Има ли някой от тях който да не е свързан със червените структури?Дайми , къде да направя справка за фирмите в които участва Костов?За Б.Б. не говоря..неговата история е позната и известна..