Драшков готвел преврат в ДАНС?

Според Яне Янев има крило в ДПС, което поддържа връзки с Ердоган в Турция
26 окт 2008 10:56,
19
Драшков готвел преврат в ДАНС?
Дали е искал преврат в ДАНС? Снимка: БГНЕС

Малко преди да си тръгне от ДАНС Иван Драшков е планирал вътрешен преврат в агенцията. Това стана ясно от изявление на лидера на партия “Ред, Законност и Справедливост” депутатът Яне Янев пред БНР.

Той допълни, че партията е подала сигнал до прокуратурата относно бизнеса на фамилията Драшкови.

Никак не ми е приятно, че Сертов е назначен от наши политически опоненти. Но в сравнение с хора като Драшков, Марков и Йовчев той ми изглежда с европейски вид и поведение, каза още Янев. Разликата е огромна.

Защо Ахмед Доган започна да адвокатства на Драшков, попита Яне Янев. Ще искам още следващата седмица среща, за да разбера дали българското контраразузнаване си е вършило работата, каза още Янев.

Той ще пита ДАНС има ли пълзящ процес на ислямизиране в България, имало ли е прозрачност и открити сметки при строеж на нови джамии и как влизат студенти от арабския свят и след това заминават в Европейския съюз.

Убеден съм, че в ДПС има крило, което поддържа връзки с партията на Ердоган в Турция, заяви още Яне Янев. Според него вече е редно обществото да разбере как се управлява тази партия – дали като европейска формация или като сицилианската мафия.

Ако вие проследите родствените връзки в ДПС, ще установите, че над 50 процента на ключови места са роднини, каза още лидерът на РЗС.

Според него е невъзможно Иван Драшков да бъде върнат от съда на работа в ДАНС.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Заговори навсякъде. Няма къде човек да си намери спокойна службица и да бозае от държавата.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Защо вярваме на изпеканите мошеници-политици, а за всеки неомаскарен политик казваме , че има налудничави теории, дори когато излезе, че са итина. Българинът е на това дередже защото е ужасно податлив на изказвания и обещания. Болшинството от българите са наивници и затова всеки тарикат успява в желанието си да се наложи над тълпата.
16
0
 
1
 
! Отговори
Чейндж преди 15 години
Г-н Драшков трябва да забрави за ДАНС и да си намери друга работа.Най-добре в някоя бакалия.
15
0
 
1
 
! Отговори
XXXL преди 15 години
Само така 12 и Парламента да го закриваме,и па(ра)зителите на законите им да им го!Който не работи не трябва да яде!То не бе лапане .....На оружие братя ...срещу чорбаджиите изедници с дебели ...Само сопа ги оправя тия Тая вечер щели да решават бюджет 2009, еее стига вечеКога ще живеем - след 200 години ?????
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Поздравлявам те. Една хубава приказка да срешна във форума...
13
0
 
1
 
! Отговори
angelov преди 15 години
Закриите и ДАНС и РЗС!!! То бива некъдърници, ама чак пък толкоз....
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Държавата" ни е толкова смешна и жалка и антинародна, че е по - добре да няма ДАНС, Армия и каквито и да било бюджетни организации! И тогава като се закрият народа ще заживее по-добре, защото няма кой да го граби.
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
иванчо хаджидрашкович=иванчо хаджипенчович.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Eвентуален преврат в ДАНС означава да дойдат истинските пазители на закона и справедливостта, защото това сегашното е управление на бандитите, именно власт на организираната престъпност е същността на ДАНС сега. В сегащния си вид ДАНС е абсолютно безполезна за България!
9
0
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Хубава подигравка, хареса ми......"Малко преди да си тръгне от ДАНС, Иван Драшков е планирал вътрешен преврат в агенцията..."...Преврат се прави с много "акъл" и здраво д... Ако Драшков притежаваше тези качества, трябваше до сега да е хванал поне един "куц" шпионин..., а то откакто е "шеф", всички военни разузнавания изпращат новоизучените си шпиони в България, за да трупат елементарен опит...
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
GOTVEL PREVRAT ?????GIZNENO NEOBHODIMO E DA SE RAZBERAT KOI SA HORATA, KOITO UPRAVLQVAT STRANATA ZADKULISTNO I IZPOLZVAIKI MAFIQTA ZA ORAGIE. TRQBVA DA BADAT POSOCHENI I OTSTANENI.NE BOITE SE, NQMA KAKVO DA GUBIME, MOGE SAMO DA SPECHELIME.
7
0
 
1
 
! Отговори
pantudi преди 15 години
qne qnev e edin ot malkoto istinski bulgari..imah 4esta da izrasna v ku6tata mu s po malkiq mu brat..tova sa istinski Bulgari...OPASQVAM SE OBA4E 4E GO PRESLEDVA SADBATA NA STEFAN STAMBOLOV..dano ne e taka i da prodaljava da rovi v *** na darjavata,4e ako ne zamiri6at kak 6e gi razbereme koi sa
6
0
 
1
 
! Отговори
Минчо Празников преди 15 години
ХАХАХАХАХА - поне имате чувство за хумор , спор няма ..
5
0
 
1
 
! Отговори
X преди 15 години
Време е май да се преброим кои сме българи и да си спасим държавата. Чак толкова прости не сме, че да се оставим, но сме много търпеливи май. А ДАНС трябва да я има, за да не пребиват по улиците децата ни, или поне за да знаем кой си го позволява, защото само анонимността го спасява в случая....
4
0
 
1
 
! Отговори
Антонина преди 15 години
Ох,Драшков как искам да ме одраскаш с това перверзно мустаче по м/убедрието ми.....
3
0
 
1
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
ЗАЩО И Е НА БЪЛГАРИЯ ДАНС КАТО ИМА ЧЕРВЕНАТА МАТА ХАРИ И СБЪРКАНИЯ BG/007!КАКВА ЛИ Е ЦЕЛТА НА ТИРАЖИРАНАТА ПОРЕДНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ?КОГА ЛИ ДВАМАТА ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ПОД ПОКРИВА НА НЕОБХОДИМАТА ИМ КЛИНИКА!
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
naprotiv,mislya,che e dobre
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
че половината от налудничавите теории на ЯЯ се оказват истина...