Борисов поклонник на закона? Не е доказано!, отсече Миков

Надявам се протестите да не ескалират, иначе полицаи ще лежат в полицията, зарече се той
12 мар 2009 12:15,
39
Борисов поклонник на закона? Не е доказано!, отсече Миков
Снимка: Булфото

Столичният кмет Бойко Борисов не е доказал, че е поклонник на закона в България.

Така министърът на вътрешните работи Михаил Миков коментира решението на Борисов да даде право на недоволните полицаи в МВР да протестират в неделя.

МВР шефът уточни, че не очаквал Столичната община да спази закона и да не разреши този протест.

Според него синдикатът на протестиращите полицаи е започнал да действа провокативно.

Той допълни, че когато става въпрос за реални решения и умерени искания, винаги е бил отворен за преговори със синдиката на полицаите.

За трети пореден път вътрешният министър напомни, че няма как да вдигне заплатите със задна дата с 50%.

„По време на срещите с ръководството на синдиката някои от умерените предложения са били приети от ръководството на МВР”, каза Миков и изрази съмнение, че вероятно целта е да има протести, а не решения, и допълни, че има вероятност протестът да е политизиран.

Той отново потвърди, че в неделя няма да бъдат допуснати конфликти. И отново полицаи ще охраняват полицаи.

"Надявам се никой от полицаите да не направи такива неща. Иначе мястото му е в полицията", така Миков коментира възможността напрежението на полицейския протест да ексалира. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Борисов е мутра, но пък Миков е покровител на мутрите
17
0
 
0
 
! Отговори
BF преди 15 години
Ами ако ескалира някои ще бъдат задържани, други ще бъдат преебани,другарю министър!Щото идат избори и не се знае кой ще ги пази, докато се провеждат!А,после другарю министър все някъде и някога ще ти благодарим подобаващо!!!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Asko преди 15 години
Тоя плаши полицаи че ще бъдат набити от полицаи - хахахаххаха. Да беше казал от американската армия, защото няма българска армия, та протестиращите да се стреснат. А така само налива масло в огъня. Сеирджиите може да се окажат повее от протестиращите на 15ти
15
0
 
0
 
! Отговори
Leopold ІІІ преди 15 години
Дядо му беше рецидивиста Мико пАпо.
14
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Който смята да гласува за СДС,пак да си помисли !" От Раковски 134 не искат Яне Янев и БНД, подозират, че БСП и ДПС ще се съюзят с движение Напред СДС започва преговори за по-широка дясна коалиция, стана ясно вчера. Имаме мандат да преговаряме с много десни партии, без БНД и РЗС на Яне Янев, каза пред Класа зам.-председателят на СДС Любен Петров. Той обясни, че форматът е отворен към БДС Радикали на Евгений Бакърджиев, ССД на Стефан Софиянски, Новото време и Емил Кошлуков, ЕНП на Мария Капон, Елеонора Николова, както и земеделците от БЗНС Никола Петков и Обединени земеделци на Анастасия Мозер.".....и защо,моля ви се,не искат РЗС и Яне Янев ?! Защото са му обидени,че изкарва наред далаверите им(и в дясното,и в лявото ли ) ?!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Когато решиш да пишеш във форума, първо си напиши мнениeто в Word със задължително активиран Spelling Correct. И чак тогава го копирай тук. Иначе много дразни да четеш на всяко изречение по 2-3 правописни грешки. Това ти го казвам защото предполагам, че си завършил вече началното училище и е твърде късно да се ограмотяваш. Ще си останеш илитерат.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Крайно време беше на тоя *** пак ББ да му е виновен.Но нека сравни рейтинга си на най-мразен министър на МВР с този на Бойко от времето,когато беше гл.секретар.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най- добре платените?! С 500 лева?! Ти за колко бачкаш, за 300 ли?! Ти добре ли си ?!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да кажа че мразя комунистите и най- вече най истинския комунист Борисов и за това ще гласувам за СДС но в случая при условие че най коромпираните и най добре платените структори в държавния сектор са полицайте не е необходимо да са толкова нагли . И Борисов да дойде на власт и той нема да им даде такива заплати нищо че плаща на разни провокатори да се бонтуват
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя вече е време да си ходи, достатъчно опърдя положението. Слугинаж на политическата мафия.
8
0
 
0
 
! Отговори
eeeeee преди 15 години
абе миков как в народното събрание намериха пари за техните заплати бе ***
7
0
 
0
 
! Отговори
cervul преди 15 години
Костов е виновен! Затова пак ще си изберем тия, които сега ни управляват. Да ни пазят от Костов!
6
0
 
0
 
! Отговори
wanksta.blog.bg преди 15 години
Миков,Миков ... кога седеше във видинската кръчма и искаше пари на заем от съседа за да си платиш пиенето,кога стана вътрешен министър.
5
0
 
0
 
! Отговори
wwww преди 15 години
А 3 сугурно бленува за Мими Йорданов...
4
0
 
0
 
! Отговори
evgenibacardgiev преди 15 години
Ако някой е слушал дебатите в НС по проблемите с Румен Петков сигурно си спомня, че този господин каза една жестока истина: МВР не само, че не е деполитизирано, но е политизирано да ПЕРВЕЗИЯ. Една от малкото умни неща и иститини, казани от Румен Петков. Още по страшното е, че всички в Парламента и обществото се направиха, че не са чули. И при следващото Правителство положението с МВР ще бъде пак същото - всеки ще изпълнява заръките на партията, която му плаща. Да, да! Казаното е точно - КОЯТО МУ ПЛАЩА... Защото двигателите на проблемите в МВР са на щат там само за стаж и осигуровки.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Миков, на тебе мястото ти не е там, и на другите болшевики около теб също. Ще го разберете наесен.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ivan Kostov e vinoven za policeiskite protesti.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"...да ексалира" ?