Кандисаха!

ДСБ и СДС подписаха, явяват се заедно на изборите
13 мар 2009 11:27,
165
Кандисаха!
Мартин Димитров и Иван Костов. Снимка: БГНЕС

Днес лидерите на двете сини партии ДСБ и СДС -  Иван Костов и Мартин Димитров, заедно с Найден Зеленогорски /шеф на предизборния щаб на СДС, и Петър Москов, шеф на предизборния щаб на ДСБ/ подписаха споразумение за общо явяване на изборите за европейски и национален парламент и за обща политика между двете партии.

"От СДС подписахме с цената на компромис, но както знаем, съединението прави силата", заяви Мартин Димитров при подписване на документа.

"Това, което правим, е дългосрочно и има за цел постигане на демократично управление в България", каза още той.

"Слабостта на демократичната десница се видя, че е голямо зло за България", заяви Иван Костов и добави, че по този начин ще успеят да възстановят силният десен полюс за доброто на страната.

"Не правя никакъв компромис, за да стисна ръката на Мартин Димитров", каза още Костов.

Съпредседатели на коалицията ще бъдат Найден Зеленогорски - СДС и Петър Москов - ДСБ, а пред Централната избирателна комисия коалицията ще я представляват двамата лидери Костов и Димитров.

На въпрос кои ще са партньорите на това обединение, Мартин Димитров каза, че от СДС имат категоричната позиция за неучастие на БНД, а Иван Костов добави, че желанието на ДСБ е в коалицията да влязат повече партии от десния спектър.

Бившият премиер добави, че който продължава да бъде против обединението, всъщност ще подкрепя управляващата Тройна коалиция.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Серго преди 15 години
Хубаво ползвате деиалектни думи - кандисаха, но тя означава да си много изморен. да навиеш някого е кандардисвам. за чудо и проказ сте.
63
0
 
0
 
! Отговори
4i4i преди 15 години
комунисти в бг няма има *** като червените и като вас верните фенове на костов. за мен той е компроментиран политик , както 95% от БГ крадците (пардон политиците)
62
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Вижте какъв е политическия живот в Русия . Обединената десница е удар срещу руския модел на демокрация. Затова толкова много агенти *** по форумите срещу тази новина.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не става с Костов, просто не става.
60
0
 
0
 
! Отговори
Хр.Йорданов преди 15 години
Може да е курвенско от моя страна,но аз като заклет седесарин преминавам в редиците на Атака.Без ДСБ щяхме да преминем границата.За какво ни са те?
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
умнико недей да пишеш сам за себе си. За разлика от вас Сините комсомолци, комунистите никога не са ми били любимци - аз съм АНТИКОМУНИСТ по наследство, така да го кажа и именно затова никога няма да гласувам за СДС. Алтернативата е една и тя е АТАКА!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Komunetata sa osvirepiali-pluat,i balvat lagi bez krai.Iskat da nakarat naroda da poviarva 4e vsi4ki sa "Maskari" i "opraviane niama" ta horata da ne glasuvat.Zelta im e iasna-razdeliai i vladei i pak da si razigravat konia...
57
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Значи няма да гласувам за СДС...
56
0
 
0
 
! Отговори
Един ДЕСЕН преди 15 години
Разкарайте старите компрометирани лица от листите бе, алооо? Нали искате да издигнете дясното, какво пак ми се блъскат Костов, Е. Михайлова и СИЕ, при все че бяха лицата на синята корупция!? Заради тях старото дясно има минимална подкрепа като цяло, а в частност ДСБ под 2%! Разкарайте ги старите лидери, махнете ги просто. Иначе дори и да са с благородни идеи и цели, показват на хората, че единствено искат да влезнат във властта отново за далавери основно и нищо повече! Просто сами са се компрометирали!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 15 години
СДС никога не е печелило твоят глас, защото ти си просто комунист по душа (и най-вероятно платен форумист, който се опитва да накара хората да не гласуват за тази коалиция). Всеки дясномислещ човек е наясно, че това е единствения начин да се възроди десницата и ти го знаеш.
54
0
 
0
 
! Отговори
vesko преди 15 години
Прав си! Върви гласувай за БСП...Само това заслужавате вие..мизерия и нищо друго! Щом не можете да оцените хората по делата им сте жалка картинка с промити комунистически мозъци, а оправия за такива няма. Има само едно точно определение за вас и то е "лош материал".
53
0
 
0
 
! Отговори
eeeeeeeeeeeeeeee преди 15 години
Мале-е-е-е, 49 вече си говори сам!!!! Ха-ха-ха...
52
0
 
0
 
! Отговори
faz преди 15 години
Предназначението на пешката Марто Д. вече се видя. Ясно беше, че не е никакъв лидер. Съвсем ще се оцъкли, като го духнат от мястото му след някое време.E, може да запази мнимия си пост, но единствено ако играе ролята на послушна марионетка - за което всъщност беше сложен там.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И какво да направим...да стоим с кръстени ръце ли?!? Аман от такива дето само констатират...И заради такива като тебе дето не се заблуждават и не ходят да гласуват ония в парламента разказаха играта на тази Държава!
50
0
 
0
 
! Отговори
evgenibacardgiev преди 15 години
А сега прочети 37 - той пък мисли, че тези чудесии ги е направил Стефчо Софиянски. Разберете се! Аз само се чудя сам ли ги направи тези подвизи Командира / или Софиянски - обърквате се ,хора, уж в един и същи клуб са ви дали диплянката със смешките / или с Ал.Божков, Муравей Радев, Надя Михайлова, Йордан Цонев, Христо Бисеров, Петър Стоянов, Богомил Бонев и още плеяда юнаци? Ако сам - Костов е велик, аз заставам зад него... Ако с изброените другари - къде са те сега? Костов / или Софиянски - разберете се! / завари България такава, каквато му я оставиха кредитните милионери. Онова в края на 96 и началото на 97 беше сътворено от тях. Изпраха си парите, а оставиха ние с вас да се джавкаме. Ако е решила олигархията Костов да се върне - ще стане. Но мисля, че много пари се инвестираха в Бойко Борисов и трябва да си ги избият. Но както вървят нещата - започнаха да вкарват много глупости на Бойко в устата, са решили да закрепят още малко Сергей... Цирк ви казвам, цирк...
49
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 15 години
И кво искаш да ни кажеш *** такъв? М? Да не се залъгваме и да не гласуваме та да са си пак твойте любимци на власт. Не се ли усещаш, че времето на тия кръчмарски простотии, които се опитваш да пробутваш е отминало.Поне ще изкараш надника днеска, шефовете ще видят, че работиш за каузата.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХОРА, НЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАЙТЕ ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА, ВОДЕН ОТ МИСЪЛТА ЗА ВАС И ВАШЕТО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ. ВСИЧКО Е БОРБА ЗА КОКАЛА И ПЪЛНЕНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ ДЖОБОВЕ И УРЕЖДАНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА. НЕ СЛУЧАЙНО ДВОЙКАРКАТА НА НАДЕТО УЧИ В ЕЛИТНИ КОЛЕЖИ. ОСВЕН ТОВА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ народната мъдрост, какво относно абревиатурата на СДС = Стани Да Седна - тия продажници в интерес на ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ ако трябва и с Дявола ще направят следизборна коалиция, не само с БСП и ДПС
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОСТОВ Е ВЕЛИК - хората около Надето Михайлова са *** на комунистически и кавалджии като нея
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изхабени, охранени, безидейни........няма с какво да спечелят хората. Веднъж човек може да се излъже, но втори път не.
45
0
 
0
 
! Отговори
parasol.blog.bg преди 15 години
да регистрира Мартин и новото ръководство, защото там им правят сечено. В такъв случай каква би била легитимността на споразумението?