САЩ гледат на кандидатурата ми много сериозно, хвали се Паси

"С всичките си възможности ще подкрепям предизборната кампания на НДСВ", каза той
16 мар 2009 17:03, Красимир Ангелов
51
САЩ гледат на кандидатурата ми много сериозно, хвали се Паси
Снимка: БГНЕС

“В САЩ гледат на българската кандидатура за генерален секретар на НАТО изключително сериозно, заяви бившият външен министър Соломон Паси.

Той беше на посещение във Вашингтон, където е имал разговори в Държавния департамент и в Пентагона.

“Аз имам опит, натрупан в правителството на НДСВ и 10 години в Атлантическия клуб, и бих се справил със задачите в НАТО”, уверено отбеляза Паси.

Според него той се намира в много по-различна позиция от своите конкуренти за поста, защото единствен не е член на правителството.

Бившият външен министър коментира, че настоящият имидж на НАТО не съответства на извършените дела и това е крайно несправедливо.

Соломон Паси обяви, че ще работи и за задълбочаване на отношенията на НАТО с ЕС.

“С всичките си възможности ще подкрепям предизборната кампания на НДСВ за Европейски парламент и Народно събрание”, заяви Паси.

Той съобщи, че ще бъде на последното 17-о място в листата на НДСВ за евроизборите, но очаква в листата за НС да бъде на челно място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Май само ти така си мислиш и в крайна сметка никой не гледа сериозно на тази кандидатура.И този какви хотелчета си строи край Смолян...
9
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Соломончо,Ти Американците, ЕС и НАТО, остави..., ТОВА СА ИГРАЧКИ ЗА БАТКОВЦИ....Ти, мойто момче, още си председател на комисията по външна политика... И ДО СЕГА ТРЯБВАШЕ...1. Да си внесъл в Парламента декларация, остро осъждаща кървавия терор над мирното палестинско население упражняван със съвместните усилия на антитерорестите от Израел и терористите от Хамаз..., и искане за съд в Хага...!!!2. Да си внесъл в Парламента декларация, осъждаща Геноцида над Арменския народ, кървавите ганения на Тракийските Българи и с която да изискваме от Европа, като предварително условие за влизането на Тулция в Е.С., изплащането но 12 -те милиарда $ дълг към България...3. Да си внесъл за гласуване в Парламента, "Националната Доктрина", приета през 2008г. на "Великия събор на българите", проведен във Варна... (приветствие към който не отправихте само ти, агент Гоце, и Премиера в правителството на Ахмед Доганов...!!!) 4. ДА ОСИГУРИШ АМЕРИКАНСКА ИКОНОМИЧЕСКА ПОМОЩ, в размер на по два 1000Мв-ови Американски реактора, за Козлодуй и Белене..., а полавината от тази помощ, можеше да е и Израелска..., дадена като БЛАГОДАРНОСТ КЪМ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ НИ...!!!Какво излиза,Не си свършел нищо от работата на каято си назначен...И ПОНЕЖЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА НИКАКЪВ..., я по-добре се огледай за някоя адвокатска канторка...
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мушморока може като нищо да го направят генерален секретар на НАТО, защото е евреин - а евреите командват в САЩ.
7
0
 
0
 
! Отговори
00359 преди 15 години
Мушмурок...
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Върви в израел, еврейче! Национален предател!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тази *** е само за зоопарка,но в отделна клетка,за да не плаши животните!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"САЩ гледат на кандидатурата ми много сериозно, хвали се Паси" Естествено... как иначе... по-подходящ от Паси няма....
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... *** и костенурката ...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
скапан евреин, да ходи да яде ракети в измислената си държава.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Драйфа ми се като изтипосат поредната гнусна мутра от прехода!Сега да вземат да турят и другия еврейн Филип Димитров.***!