Пламен Галев официално поиска да е депутат

Инициативен комитет внесе документите на бизнесмена, обвинен в ръководене на престъпна група
22 май 2009 14:04,
57
Пламен Галев официално поиска да е депутат
Снимка: БГНЕС

Пламен Галев е издигнат за независим кандидат за депутат на предстоящите избори за Народно събрание.

Той е един от двамата дупнишки бизнесмени, известни като Братя Галеви, които са в ареста с обвинения за организиране и ръководене на престъпна група.

Заявлението за кандидатурата на Галев за изборите беше внесено от инициативен комитет под №1 в Районната избирателна комисия в Кюстендил.

Предстои комисията да вземе решение за регистрацията, а след това да бъдат събрани 10 000 подписа в подкрепа на кандидатурата, за може тя да бъда направена фактически. 

Междувременно делото срещу двамата бизнесмени за обида на общинските съветници от "Атака" Методи Стойнев и Милен Попов беше отложено заради болничен лист на адвоката на Христов.

То беше насрочено за петък сутринта в Дупнишкия съд.

Пламен Галев бе задържан на 5 декември 2008 г. с обвинение, че е изнудвал журналистката Лидия Павлова.

Ангел Христов пък е в ареста от 21 януари тази година.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
А КО ДУПНИЧАНИ ИЗБЕРАТ ТОЯ БАНДЮГА ЗА ДЕПУТАТ....ТВЪРДО ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ ЧЕ ....ДУПНИЧАНИ СА МАЗОХИСТИ...и се надявам да не съм прав...
35
0
 
1
 
! Отговори
master преди 15 години
В Дупница само ли живеят,или има и НОРМАЛНИ хора???
34
0
 
1
 
! Отговори
georgi преди 15 години
o sveshtena prostota!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ДА ВИ ВИДИМ АКЪЛА И ДО КОЛКО СТЕ СТРАХЛИВИ И ПРОДАЖНИ ...гледайте само да не станете за срам на страната и да ви сочим с пръст.
32
0
 
1
 
! Отговори
kentoff.blog.bg преди 15 години
но ако ги изберат овцете -кой ще им е виновен!Нека ги стрижат!
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
100% си прав той постепенно постига своята цел и много скоро няма да остане никой млад човек тук.Аз имам дете на 16 и ако има възможност да учи и работи по далеч ВЕЧЕ съм съгласен.
30
0
 
1
 
! Отговори
РАМБО преди 15 години
И ти вярваш в това "като ги осъдят"?! Не ме разсмивай!
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тези двамата "не са" криминално проявени. Като ги осъдят ще бъдат, но няма да е близките години.
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
що да не стане то цяла Дупница зад него стой
27
0
 
1
 
! Отговори
figo преди 15 години
A ZNA4I MOJE DA SI KRIMINALNO PROEVEN I DA STANE6 DEPUTAT A ZA NAI PROSTA I NORMALNA RABOTA DA TI ISKAT SVIDETELSTVO ZA SUDIMOST I DAJE NEZEMAT NA POVE4ETO AKO SI KRIMINALNO PROEVEN
26
0
 
1
 
! Отговори
РАМБО! преди 15 години
Идеята ми беше една-да си направиш свой собствен филм,в измисления свят който живеем.Един фантастичен свой филм и всеки да си направи такъв.Да не чкакаме да ни предложат продукция от bulgarowood.Тя понеже се знае каква ,ще е-пълна боза(на жаргон).Направи си сама филма-живей си ,радвай се,бъди щастлива в твоя филм.
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Истина ли е това?Има ли в друга държава депутат които да е бил престъпник?
24
0
 
1
 
! Отговори
Omerzena преди 15 години
...povarnah , no ne mi olekna .Sabudih se ,no ne mi prosvetna .Edno oba4e osaznah .Scenariqt e vazlojen na nekadarni scenaristi , rejisior na filma nqma izob6to.Zatova za nas ima mesta samo v masovkata...Tozi pat otivam da napravq vudu kukla na Galev , za6toto nomerat s draifaneto ne pomogna!
23
0
 
1
 
! Отговори
РАМБО! преди 15 години
Каква ли полза обаче от събуждането?Това е въпроса.Героите от сънищата,ще се пренесът и в реалния живот-тоест няма бягане от тях.Ще се домъкнат единствено обаче заради апатията ни към промяната.
22
0
 
1
 
! Отговори
РАМБО! преди 15 години
Закона-божи го изисква!Изисква да има герои с визията на мутренски персонажи.Изисква природата от заспалия българин, да сънува точно такива герои
21
0
 
1
 
! Отговори
РАМБО! преди 15 години
Мила,мисля ,че и двамата сънуваме филм.Аз такова усещане имам.Не знам за другите Българи.Ние сме в сънищата.Не може това да се случва с нас.Това е плоска шега на сънят ни.
20
0
 
1
 
! Отговори
лош материал преди 15 години
Koлко много възмутени?Какво ви възмущава?Вижте хубаво човека на снимката и ако мислите,че всяка прилика с бъдещия министър председател на България е случайна много се лъжете-те дори са приятели/колеги/.Не държавата ни е скапана,а ние дето ги избираме такива!
19
0
 
1
 
! Отговори
nekoi преди 15 години
ако влезе няма да с е нищо по различен от останалите депутати.еми нещата се обръщат, Вместо от парламента да ги вкарват в затвора, те обратното правят... на нас ни остава да направим парламента затвор и готово ;)
18
0
 
1
 
! Отговори
xoxoxo преди 15 години
абе тия не требе ли поне средно да имат?!? баси и наглото *** е тоя, а *** от Дупница като нищо ще съберат подписите за това ***
17
0
 
1
 
! Отговори
Omerzena преди 15 години
...ve4e savsem se ot4aqh ot na6ata Bg deistvitelnost...iskam da sam ABORIGEN !!!Bezsilna sam ,obidno mi e ,samo4uvstvieto mi e ve4e v petite sled porednata gavra s obiknoveniq BALGARIN!!!...OTIVAM DA POVARNA varhu snimkata na Galev ...Boje, priberi si versiite!