Борисов май се ядоса, тръшна телефона си

Да изчакаме крайните резултати, тогава ще коментираме, отсече шефът на ГЕРБ
7 юни 2009 20:00,
112
Борисов май се ядоса, тръшна телефона си
Снимка: БГНЕС

Първият коментар на неформалния лидер на ГЕРБ – Бойко Борисов, завърши с неговия гняв на въпроса на водещата в студиото на Дарик радио.

Причината – въпрос на водещата в студиото как ще тълкува ниската избирателна активност в София и не смята ли, че софиянци не харесват работата му като кмет.

Въпросът очевидно ядоса Борисов, той затръшна телефона и прекъсна интервюто.

Преди това Борисов коментира, че ниската избирателна активност се дължи на избрания момент за вота – лято, в два различни месеца.

Да изчакаме крайните резултати, тогава ще коментираме, отсече шефът на ГЕРБ.

Аз се радвам, че сме на първо място въпреки огромните манипулации, черния пиар, лъжите и измамите, които хората на Станишев пускаха през медиите, коментира Борисов.

„Управляващите откраднаха достатъчно, за да могат да си позволят кампанията, която имаха“, заяви в коментар след обявяването на първите резултати и лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
България е най-мизерната страна в света! С най-грозните жени, най-грозните и *** мъже.ПЕЖО 107/СИТРОЕН С1/ТОЙТОА АЙГО СА МНОГО ПО-ДОБРИ ОТ ТАЗИ КОЛА!ПЕЖО 107 и СИТРОЕН С1 вече са любимите коли на българина, който ги предпочита пред Голф, Ауди, BMW и Мерцедес
110
0
 
0
 
! Отговори
Българка преди 14 години
Най-добре се смее последния,търпеливия.БОЙКО само така!!!На изборите за НС резултатите ще са много по-добри за ГЕРБ.Колкото и да не им се иска на някои предатели-турци ще ги изметем от властта.Много мои приятели не отидаха на тези избори, защото не ги смятат за важни но за НС са се наточили здраво.Вън от властта на турци и предатели.
109
0
 
0
 
! Отговори
Отговор на отеКчен преди 14 години
Научи се да пишеш на БЪБГАРСКИ. След това се занимавай с политика - Оправлявай
108
0
 
0
 
! Отговори
Отекчен преди 14 години
За на тези избори няма да гласувам. Просто не мога да си представя че тоя *** ББ иска да влезе в дясно пространство. Аз съм СДС-ар, обаче не мога да си представя , че гласът ми ще отиде за тоя ***. Хора аз съм от София. Повярвайте ББ не е добър оправляващ!!! ПРОСТО НЕ ГО БИВА...
107
0
 
0
 
! Отговори
sasho преди 14 години
Вън мутрите от политиката !
106
0
 
0
 
! Отговори
KONSILUERE преди 14 години
В ГЛАВАТА НА БЕЗОТГОВОРНО ГЛАСУВАЛИЯ БЪЛГАРИН ВСЕ ПО 4ЕСТО ЩЕ СЕ ВЪРТИ ПОЗАБРАВЕНИЯ ИЗРАЗ "ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА, ЩОМ ДОПУСКА ТАКИВА КАТО МЕН ДА СА И МИНИСТРИ "
105
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Разбира се, че не, Росене.Предпочитам някой, който поне малко ще има социална политика.За това не симпатизирам нито на 3ната мафия, нито на "десните" ***.Дадох гласа си за Атака, не че съм им фен, но и на следващите избори така ще направя.
104
0
 
0
 
! Отговори
!! преди 14 години
Заслужаваме да ни управляват турци и комунисти - жалко, но факт!
103
0
 
0
 
! Отговори
АГИТАТОРКА преди 14 години
102
0
 
0
 
! Отговори
Един човек преди 14 години
От получените резултати за мен е ясно следното : На г-н Бойко Борисов ще му е много трудно да състави правителство без участието на ДПС и БСП.С други думи казано ако тези резултати се запазят и на парламентарните избори, аз лично мисля че за БСП, ДПС и НДСВ няма да представлява никакъв проблем отново да съставят правителство.Ниският резултат на Синята коалиция допълнително затвърждава това мое мнение.
101
0
 
0
 
! Отговори
ohuigdtserfuhihihiug преди 14 години
Ako ima6e klasaciq za nai samovliuben politik toi 6te6e da q spe4eli.Ma ina4e ne izglejfa zle, bih si legnala s toq batko za edna ve4er
100
0
 
0
 
! Отговори
POCEH преди 14 години
do Georgi (99)Ti troinata mafia li predpochitash?
99
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
ГЕРБ и Бойко са отвратителни инфантилни мафиоти.А мафиотите не могат да помогнат на България.Той може да изглежда добре и да говори добре, но някой споменава ли за банката на жена му примерно ? За връзката му с Маргините и т.н.?
98
0
 
0
 
! Отговори
Б-г преди 14 години
Прочети му за екипа които е подготвил за Европа, ще видиш че има мнооого качествени хора край него. Прочети озивите от европейците за неги и екипа му.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами то хората са доста глупави, за това сме и на това дереже...продължавай да си разсъждаваш в същия дух и си мисли, че всички от ГЕРБ са от нивото на Борисов и чакай да живееш по-добре...доста ще има да почакаш...хахахахха
96
0
 
0
 
! Отговори
321 преди 14 години
Хахахахаааа по *** си. Аз ли да не мога да пиша на кирилица :))))
95
0
 
0
 
! Отговори
Б-г преди 14 години
Когато бяха местните избори Бойко се беше кандидатирал за кмет на София.... По разбираеми причини не можеше да се кандидатира за всички градове:) Вмомента обаче на тези избори Станишев не се е кандидатирал за нищо. Ако беше се вкарал в листата за евродепутат, както Боико за кмет едно време, щеше да е по естествено да агитира.:)))
94
0
 
0
 
! Отговори
така е! преди 14 години
Нека турците вземат власта и да си управляват с комунистите! Българи, заслужаваме сътбата си!
93
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
hahahaahaha tup!!!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз не казвам, че е вътре-явно не четеш както трябва....имах предвид , че не можеш да оплюваш някой с нещо, което и ти самият си вършил