Атанас Семов: Да спукаме червените, жълтите и сините балони

На концерта на РЗС имаше и клоуни
20 юни 2009 19:18,
37
Атанас Семов: Да спукаме червените, жълтите и сините балони
Снимка: БГНЕС

"Да спукаме червените, жълтите и сините политически балони", призова Атанас Семов, водач на листата на „Ред, законности и справедливост“ в 23-и избирателен район при обявяването на мажоритарните кандидати и водачи на листи на партията за столицата.

Мажоритарният кандидат в 23 район ще бъде Давид Леви. В 24 район РЗС залага на двама лекари. Надежда Тодоровска е водач на листата, а Иван Антикаджиев е мажоритарният кандидат на РЗС.

В 25 избирателен район водачът на листата е Стефан Инджов, а мажоритарният кандидат е лидерът на РЗС Яне Янев.

"Да изчистим клоунадата от политическия живот, защото можем да сме по-стойностни от това, което ни се представяше през последните години" - така Семов обясни присъствието на клоуни на концерта на РЗС.

Според него най-голямата слабост на България в Европа е робското търпение към случващото се и българите трябва да покажат достойнството си в Европейския съюз (ЕС).

Към изход от това може да доведе само борбата срещу корупцията, замяната на етническия модел с европейски, както и инвестициите в образована нация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
фънки до факла преди 14 години
Прав си!Моите извинения ако съм бил погрешно разбран.Имах предвид сините балони на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ а не "ТУРСКОСИНИТЕ" на ДПС.
15
0
 
0
 
! Отговори
факла преди 14 години
фънки, нещо май не си в час!какъв е цвета на догановата скапана партия,а? ами син, бе!за тези сини балони говори семов, анадъмо?
14
0
 
0
 
! Отговори
фънки преди 14 години
А за себе си кои ще оставите? Белите кондоми и вазелина.?От рязано кересте много боли.А вие като спукате сините балони на демокрацията минавате от другата страна на барикадата.Завинаги !!
13
0
 
0
 
! Отговори
Стар преди 14 години
"Да изчистим клоунадата от политическия живот, защото можем да сме по-стойностни от това, което ни се представяше през последните години".Да господине Семов време е да започнете от себе си.Вашата партия прави най-голямата клоунада.Това не би трябвало да казва сина на миропомазания си по Живково време баща,следователно комунист.Вашата партия е пълна с такива, плюс достатъчен брой ченгета и доносници.Това всъщност е вашата клоунада, а сините балони ги оставете, те ще съществуват докато има Българи
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Май социалните инжинери на Първанов си хвърлиха напразно парите в РЗС и Лидер. Имали бол пари дали. Волен само си отвори устата и РСЗ не можа да вкара евродепутат веднага падна с 2%... ХАРЧЕТЕ СИ ПАРИТЕ БУДАЛИ *** ВЕЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ ПИРУВАТ.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яне се е обградил с ченгета от люпилото на БСП. Бивши секретари , бивши от ДАНС.
10
0
 
0
 
! Отговори
четящ преди 14 години
ВОЛЕНЕ, ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА ПРОДАДЕ ЕООД ''АТАКА'' Ти ни прЕдаде и по-страшното - ти ни прОдаде.? Как подреди кандидат-депутатските листи със световнобезизвестни имена.? Сам, затворен в централата. А уж местните организации били издигнали кандидатите. Ти излъга всички честни българи, всички истински патриоти, които вярвахме, че ще си върнем България. Преди 4 години заживях с идеите на Атака.Убеждажах хората, агитирах ги, ших знамена, лепих плакати, карах се с приятели. Чувайки сигнала на Атака, сьрцето ми трепваше. Много усилия положих,за да убедя мои роднини, живеещи в чужбина, да гласуват за Атака. Знаеш ли колко гласове си получавал от гр. Берн, Швейцария? Днес обаче и те са отвратени от подредбата на твоите листи. Крещях по площадите на наи-бьлгарските празници, приватизирани от тебе. Срамувах се на всеки 19 февруари, когато с най-грозни и обидни думи крещеше ''долу ДПС'' и тьлпата около теб пригласяше. Кой те излъга, че ти си като Левски. Та той е име-светиня за всеки бьлгарин, символ на българския дух и народност. А ти.? Преди няколко месеца ти напусна парламента, подведе и парламентарната група. Защо го направи.?Много е просто - за да улесниш тройната коалиция да приеме и последните си калпави закони. А може би това е част от плана ти.? На 2 юни ти поруга и паметта на гениалния Ботев. Е, много стана. Вьпреки това на Евроизборите гласувах, но гласувах с отвращение за оня побойник, синьт ти. Добре, че не влезе другият ''юнак'' - Чуколов. Знаеш ли колко свестни, читави,стойностни хора в Сливен работиха през тези 4 години за Атака?. Те отделяха време, средства, енергия. И резултатьт от техния труд е налице - трето място за Атака в Сливен с 13,4 % , процент, по-висок дори от твоя в страната. На тези хора всички им вярват. И ще продьлжават да им вярват. На тях, на Атака-Сливен, защото те са различни. Нищо,че свестните у нас считат за луди. Само че май лудият си ти. Вярно, че ти сьздаде партията. Извинявай, но това не е еднолично дружество. И помни - стига омраза! Така никой не е прокопсал. Човек загива не от войни и пожари, а от омраза. Само с любов всичко се постига. Никой не обича предателите. Боли ме, сьжалявам и се срамувам, че сьм ти вярвал. Аз сьм честен бьлгарски гражданин и няма да продам, а ще дам гласа си за ГЕРБ или за Синята коалиция! Знам, че те няма да променят света, но поне могат да направят живота ни по-добьр. Дай Боже, да успеят да изведат Бьлгария от кризата! А защо ли с теб никой не желае да с коалира? На добьр час с БСП! Христо Никифоров- бивш симпатизант на Атака от с. Бяла, община Сливен
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЯНИ ЯНЕВ ОХРАНАТА МУ Е ОТ МУСАД ИЗРАЕЛСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ... ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е.
8
0
 
0
 
! Отговори
Само Яне Янев преди 14 години
Само Янев и РЗС. Всичко друго е фалш, лъжа и измама.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Да изчистим клоунадата от политическия .------------ Грабвайте телата някой се изкряска и трупове----------е хайде де.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
РЗС Е РЯЗАНА ПАРТИЯ.ЯНЕТО САМО ГОВОРИ,ЕДИН ОСЪДЕН НЯМА.НЕ НА НАС ТИЯ.Я СИ ЗНАЕМ АТАКА,ЗА НЕЯ СИ ГЛАСУВАМЕ.
5
0
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
А на мен ми се спука презерватива докато оправях Яне . Но той не се притесни!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Brave преди 14 години
Присъствието на клоуни на концертите на РЗС може да се обясни само с активното участие на лидерите на тази партия в тях. По-големи клоуни от тях, отдавна не сме виждали.
3
0
 
0
 
! Отговори
patriot преди 14 години
Tezi maloymnizi ot taka nare4enoto R Z S ot darjavna sigornost mislia 4e po IDIOHTINA hte nadminat i ATAKA.
2
0
 
0
 
! Отговори
Балонджията преди 14 години
Има ли по-голям балон от РЗС - жалката мижава ченгесарска партия на агент Николай и Яне Димката
1
0
 
0
 
! Отговори
ДИДО преди 14 години
ПРОЕКТА РЗС Е РАЗРАБОТКА НА ДПС ДА МОЖЕ ДА СЕ ОБЕДЕНЯВАТ ТУРЦИТЕЯНЕВ ОТ КАДЕ ВЗЕ ПАРИТЕ ЗА СВОЯТА КАМПАНИЯ ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ Е СКЪСАН ОТВСЯКЪДЕ