Проверяват намазала ли е Масларова

7 млн. лв. са пръснати безотчетно по проекта "Красива България"
64
Проверяват намазала ли е Масларова
Снимка: БГНЕС

Близо 7,4 млн. лева е дефицитът по сключените договори по проект "Красива България" до края на август 2009 г., отчете министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.

По думите му бившият управител на "Красива България" Станимир Колев се е разпореждал със средствата без да има ефективен контрол от страна на министерството.

Още по темата
Тази практика е довела до финансиране на проекти, които не отговарят на условията за кандидатстване и е вземано еднолично решение кой проект да бъде финансиран и кой не, коментира министърът.

“Това означава, че се сключват договори с общини и фирмите изпълнители за 7.4 млн. повече от наличните и сега те искат да им бъде платено”, обясни Младенов.

Той изрази мнение, че тези нарушения са направени съвсем умишлено, както от Колев, така и от бившия министър Емилия Масларова.

Поради тази причина Младенов се закани, че ще внесе данните от проверките в прокуратурата в най-скоро време.

Според данните на социалния министър 15 меморандума на обща стойност 35 млн. лв са спрени по "Красива България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
JACKO преди 14 години
GEROI,da q nagradat s ORDENI I MEDALI za golqm prinos za Krasiva Bedna Bulgaria
22
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
щом е масларова значи има масло в нея
21
0
 
0
 
! Отговори
жан клод ван дам преди 14 години
А как изглежда красива масларова?Чекня на шпагат:)
20
0
 
0
 
! Отговори
topor преди 14 години
НАРОДО, статистиката ти е много богоугодна! Респект! Направи я, ако можеш, в табличка с много редове, защото тия всеки ден да правят дивотии. И май няма да спрат скоро.
19
0
 
0
 
! Отговори
Проверяващ преди 14 години
За да имаме някакъв прогрес е нужно да идва следващото правителство и да ПРОВЕРЯВА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ за да не се губи време.Ама то два месеца сме замразени, вегитираме нема работа, нема кво да се проверява, но за ПУШИЛКА все ще има.....
18
0
 
0
 
! Отговори
vazrasten преди 14 години
Dobre de kraino vreme e tazi svinia Maslarova da bade podvedena pod otgovornost. Dokoga stranata ni ste strada ot tezi bokluci i obiknovennia 4ovek da tane v miziria.Do koga?
17
0
 
0
 
! Отговори
дани преди 14 години
крадла напудрена..овца грозна набръ4кана.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така като я гледам-хич не е намазала!
15
0
 
0
 
! Отговори
Иде ЗИМА преди 14 години
Зимата иде, на хората ще им е тежко, та затова новата власт иска да има много матрял за псуване в студените дни. То това хубаво , ама не работи вечно - ВСЕМЕТЕ СВЪРШЕТЕ НЯКАКВА РАБОТА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ - СТИГА ПиАр АКЦИИ !!!!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да бъде поставена в партер в центъра на *** гето в столипиново-пловдив
13
0
 
0
 
! Отговори
/////// преди 14 години
Нещо Бойко почна да се бави. Какво толкова обесняват, проверяват, следят, преглеждат. Абе когато става дума за пари трябва да действат като мълниеносно. Какво ще се размотават. Времето е пари. Още повече, че на нас са ни в малки количества финикийските знаци. Да ги опандизят най- накрая. Нали щеше да има наказани. Досега трябваше да има. Констатират се нарушения, а виновни не. Май пак старата песен на нов глас.
12
0
 
0
 
! Отговори
НАРОДО преди 14 години
Абе нали ви казвах......Вятър и пушилка.............Първо бяха самолетите на властта. Бойко отказа поръчката, напира да наема частни. В бъдеще, като летят той, президентът или парламентарна делегация, ще лепят стикер "Република България", а като кацнат - ще го махнат. Казват, че така ще спестят пари. Но колко? Кой ги изчисли? Пълна мъгла - първо се говори, после се проверява.После бяха вертолетите. Аджамийската финансовият министър Симеон Дянков скочи срещу 4 туристически хеликоптера, които поръчал Румен Петков за МВР за 30 млн. евро. После се оказа, че не са туристически, а са по задание на ЕС, и не ги плаща държавата, а Брюксел.Но Дянков не се отчая - тръгна показно да бори корупцията по митниците. И митничари весело заразправяха как ТИР с нелегални краставици висял три дни, докато министърът дойде, че да го "хване". За да бъде "промяната" нагледно демонстрирана.Оня ден самият Борисов се възмути, че земите на селскостопанските техникуми били продавани за жълти стотинки. После се оказа, че един депутат на ГЕРБ, бивш общински кмет, е бил в схемата - харизал 30 декара училищна собственост за голф игрище. В този ред на мисли, да попитаме: А какво става със заменките на гори? Ще се работи ли по тях, както обещаха, или ситуацията се промени, откакто плъзнаха слухове, че и депутати на ГЕРБ са заменяли гори срещу терени в курортни селища?Да не се окаже цялата работа като онази с бившия главен секретар на парламента Огнян Аврамов. Новата власт рече, че е намерила под дюшека му 60 хил. евро, и го е сгащила, като хвърлял от 4-тия етаж на НС важни документи. После стана ясно, че парите били в гаража на НС, Аврамов не е разписвал никакви документи, а парламентът няма 4-ти етаж.Бойко спестил за 15-минутен разговор с шефа на "Главбулгарстрой" 17 млн. лв. Така вместо 107 млн., изграждането на спорната многофункционална зала в София ще струва 90 млн. Чакайте, чакайте... Седмица по-рано правителството на Борисов атакува ГБС за това, че е ремонтирало за милиони сградата на регионалното министерство. А спомняте ли си кой построи околовръстното в София за 10 млн. евро на километър? Същата фирма. Не може една фирма да се линчува, като работи с предната власт, и да се хвали, когато се съгласи да работи с новата. И кой всъщност изчисли, че спорната зала трябва да струва 90, а не примерно 50 млн. лева? Да не говорим как звучи съобщението, че една частна фирма доброволно се отказва от печалбата си и започва да строи за своя сметка обект на държавата!И още и още, абе ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ, ама ДО КОГА?????????НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА РАБОТИТЕ НЕЩО!!!???? ЗИМА ИДЕ, КРИЗА Е?????
11
0
 
0
 
! Отговори
Кочо преди 14 години
Намазала е!
10
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
TO PO IMETO SI LICHI
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой бе? Масларова? Ами глупости... Тя не знае, че колата, в която се вози е Бентли, била "намазала". Въобще, това наш министър да намаже? Абсурд! Че даже и проверки щели да правят. Омръзна ми да ме занимават с глупости "за отвличане на вниманието" да казват какво ще правят с държавата, че нещата са на зле - всичко увеличават (даже и безработицата) само доходите не!
8
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Maslarova, gnusno iz4adie, teb ako ne te nakajem s lin4, 6te te nakaje Gospod i se nadqvam da e mnogo mnogo surovo!!!! Dano 4ete6 forumite da vidi6 kolko te obi4ame vsi4ki!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Проверяват дали могат да я прикрият...
6
0
 
0
 
! Отговори
намазахте ли с Tommy преди 14 години
а ние бие, ни съм намазала, поглидниети *** ква съм трътка, трябва да диетирам....
5
0
 
0
 
! Отговори
ДА преди 14 години
Тая нагла карантия заслужава ЛИНЧ !
4
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
А ремонта и за 19 милиона...дето експерти показаха, че не може да струва толко, и че за да се построи наново и да се обзаведе наистина луксозно, ще отида по-малко пари?!?! КАкво стана с това разследване...или всичко е само за по медиите и за овчедушния ни народ...