Яне Янев: Страхувам се за живота и здравето на Тагарински

Според РЗС е реална хипотезата за "политическо отвличане"
5 дек 2009 11:00,
101
Яне Янев: Страхувам се за живота и здравето на Тагарински
Снимка: БГНЕС
Като председател на РЗС съм силно обезпокоен за живота и здравето на народния представител Марио Тагарински, заяви лидерът на РЗС Яне Янев, цитиран от „Фокус”.

В петък Марио Тагарински напусна ПГ на РЗС, в резултат на което партията на Янев няма достатъчно депутати за сформирането на парламентарна група.

Още по темата

 „Може би се касае за политическо отвличане. Тази хипотеза, според нашите експерти, е съвсем реална”, посочи Янев.
Председателят на РЗС призова вътрешния министър Цветан Цветанов незабавно да обяви Марио Тагарински за общодържавно издирване.

„От 16.00 часа вчера до сега телефонът му е изключен, на домашния телефон никой не отговаря, народни представители ходиха до дома, в който живее и никой не се обажда. Всички народни представители, които са звънели не могат да осъществят връзка с него. Вчера заявлението на Марио Тагарински за напускане на парламентарната група не е входирано лично от него, а от негов сътрудник”, разказва Янев.

Марио Тагарински многократно декларирал лоялност пред Янев и депутати от РЗС. Обещавал, че дори някога да реши нещо подобно, ще напусне Народното събрание, но не и парламентарната група.

„Тагарински вчера до 13.00 часа беше в парламента, в парламентарната група, в това число се разписа в декларацията, в която ние критикувахме Цецка Цачева”, посочи Яне Янев.

Днес екип от специалисти, начело с ген. Илия Илиев, Велин Хаджолов и Рашо Зайков, ще предприемат действия, за да разберат дали не се е случило нещо опасно на Тагарински.

 
Ако има някакви притеснения от такова естество и бъдем сезирани от близките на господин Тагарински, ще предприемем необходимите действия. Това заяви вътрешният министър Цветан Цвеетанов по повод искането на Яне Янев Марио Тагарински да бъде обявен за общодържавно издирване.
 
Не смятам, че към настоящия момент, от това, което казва Яне Янев, трябва да предприемем някакви действия или да имаме някакви притеснения във връзка с тази хипотеза, която той изразява публично, коментира Цветанов.

 

 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
шунка тагарински преди 14 години
постна пица с новата шунка тагарински...2,65 без ДДС
18
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 14 години
Напил се е като прасе от радост, че е напуснал мизерната партия РЗС и още го тресе махмурлукът и не ви вдига телефона...
17
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Tagarinski?--Edin mrasnik po malko.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ХАХАХАХАА абе ЯНЕ,ЯНЕ-ЕДИН СИ БЕ ЯНЕ...
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гледам снимката и си мисля че Янето му е откраднал кисията и затва е напусна
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българите сме големя ***, никога няма да имаме нормална политика или международни отношения или трябва да мразим Запада и да обичаме СССр или сега трябва да ближем г.ъ.з.а на Сащ и да мразим Русия, ся пък тея клоуни правят поредния цирк.Всички, които са били в парламента до юли 2009 трябва незабавно да го напуснат и да влязат нови чисти хора! Иначе не 20 години, ами 50 ще бъде тоя преход, докато не изпукат всички там от сдс, бсп, дпс и така нат. *** сме и *** ни управляват
13
0
 
0
 
! Отговори
лин бяо преди 14 години
Отвлечен е от търговците на свинска мас.Иде Коледа!
12
0
 
0
 
! Отговори
Soli преди 14 години
Радвам се, че този клоун Янев остава без група, на него не може да се разчита в подкрепата на сегашното правителство, което се е заело с нелеката борба да оправя бакиите на предните правителства. Засега Атака остава най-съвестния подръжник на Борисов и това е достойно за уважение. Двете партии плюс сините показват един нов добре работещ модел на управление за държавата.
11
0
 
0
 
! Отговори
тамплиер преди 14 години
Тагарински е масон, естествено ще слушка и Костов, и "Великият майстор". Поведението му е съвсем очаквано, поставена му е задача, изпълнява я!
10
0
 
0
 
! Отговори
и аз! и аз! преди 14 години
и аз от вчера звъня на едно гадже..не вдига нито мобилния, нито домашния...дали не става дума за политическо отвличане???
9
0
 
0
 
! Отговори
HERMES преди 14 години
Аз пък силно съм обезпокоен, че този психопат е в парламента. Този психично болен човек, който слага Волен Сидеров в малкия си джоб, трябва да е в специализирана клиника. Просто трябва да бъде изведен от Народното събрание и заключен в добре тапицирана стая, защото ми писна да му гледам и слушам простотиите и олигофрениите. Аман.
8
0
 
0
 
! Отговори
MD преди 14 години
Търсете го на Планета 51
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Dokoga ,razni bokluzi she vlizat v parlamenta s listata na dadena partiq i posle she q predavat?Aman ot takiva ''pazocharovani".Takiva van ot parlamenta,osven ako ne mu se e sluchilo nesho.Qvno ima nesho,shom ne se pokazva,sa da komentira reshenieto si.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪВЗЕМЕ СЛЕД БУРНА НОЩ С ФИДОСОВА
5
0
 
0
 
! Отговори
.|. преди 14 години
Според мен трябва да разследват Яне и другите депутати от РЗС. Те са най-заинтересувани бившия им колега да изчезне и даже да му се случи нещо трагично, защото в този случай на негово място ще влезе друг от РЗС и те няма да загубят всичките държавни субсидии които имат като парламентарна група!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
:))))))))))))))))))))))))))
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тряваше да ги върже с декларации-бега ли некой ,плаща по 150000
2
0
 
0
 
! Отговори
политтехнолог преди 14 години
Най-вероятно, убавата Цецка, заедно с грацията Фидосова, са отвлекли Марио и са го подложили на еротично политическо въздействие. Направили са нещо като тройна коалиция. Той, красивеца, явно не е могъл да устои на тяхната магнетична палавост. Яне сега се пука от завист.
1
0
 
0
 
! Отговори
` преди 14 години
.