Тагарински празнувал годишнина от сватбата. Не е изчезнал

Премиерът говорил с него по телефона и бил добре
5 дек 2009 16:30,
55
Тагарински празнувал годишнина от сватбата. Не е изчезнал
Снимка: БГНЕС
Чух се днес по обед с Марио Тагарински и той е добре, каза премиерът Бойко Борисов в отговор на опасенията на Яне Янев, че депутатът е изчезнал. За лидера на РЗС допустима хипотеза е дори „политическо отвличане”. 

Снощи Тагарински е празнувал 33 години от сватбата си и затова не е вдигал телефона си, обясни Борисов. Яне Янев само вдигал пушилка.

Марио Тагарински подаде в петък заявление за напускане на ПГ на РЗС, след което парламентарната група на Яне Янев практически не може да съществува.

Сутринта в събота лидерът на РЗС обяви, че от вчера никой не може да се свърже с Тагарински нито на мобилния, нито на домашния му телефон. Затова хората на Янев се притесниха за здравето и живота му.

Янев дори поиска вътрешния министър веднага да обяви Тагарински за национално издирване, но Цветанов отговори, че това към момента не се налага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
TOZI NE VDIGA NA YANE, NO GOVORI S B.B. ! DA NE E VAV FLIRT S GERB !
29
0
 
0
 
! Отговори
CTPAHДЖАТА преди 14 години
Извинявам се за двата поста,обаче не се видя най-важната думичка - МАСОН! Няма нужда от коментар,нали?
28
0
 
0
 
! Отговори
CTPAHДЖАТА преди 14 години
Марио Иванов Тагарински е български политик от Съюза на демократичните сили (СДС), а по-късно от Демократическата партия.Завършва висше образование по специалност Електронно инженерство във ВМЕИ "Ленин", София.Народен представител в 37-то (СДС, 38-то (СДС, 39-то ), 40-то Народно събрание (ОДС) и 41-то Народно събрание (РЗС). От 1997 до 1999 г. е министър на държавната администрация в правителството на Иван Костов. Избран е за регионален координатор на 27 страни от Централна, Източна Европа и Азия по Проблем 2000.На 27 юни 2009 г. той е избран за заместник Велик Майстор на масоните в България.[1]
27
0
 
0
 
! Отговори
CTPAHДЖАТА преди 14 години
Марио Иванов Тагарински е български политик от Съюза на демократичните сили (СДС), а по-късно от Демократическата партия.Завършва висше образование по специалност Електронно инженерство във ВМЕИ "Ленин", София.Народен представител в 37-то (СДС, 38-то (СДС, 39-то ), 40-то Народно събрание (ОДС) и 41-то Народно събрание (РЗС). От 1997 до 1999 г. е министър на държавната администрация в правителството на Иван Костов. Избран е за регионален координатор на 27 страни от Централна, Източна Европ
26
0
 
0
 
! Отговори
въпрос преди 14 години
Какво ще стане, когато Марио се съчетае с Фидосова? Правилно. Понтон!
25
0
 
0
 
! Отговори
до сватбар преди 14 години
барбарони ,а?:))))
24
0
 
0
 
! Отговори
сватбар преди 14 години
Много е вероятно Марио да се е съчетал с Фидосова и за това да се крие. Все пак от един калибър са.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kude sa 4estnite pri sergo dogan simon4o ili kostov ?????
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kelesh ne e nyjno da izbroqvash vsi4kite partii .kaji edna s nqkoi 4esten sred horata si
21
0
 
0
 
! Отговори
мензес преди 14 години
И в РЗС, както и в ГЕРБ и АТАКА няма нито един честен и коректен човек...Сбирщина от кол и въже...
20
0
 
0
 
! Отговори
мензес преди 14 години
Всички от РЗС са продажни ***, и Тагарински и оня *** Димитър Колев най-вече, мъжа на Милена Милотинова...обиколиха всички партии и за парички ще продадат и на майките си п****те
19
0
 
0
 
! Отговори
полицай преди 14 години
До 12.Абе Анонимчо - как така само ти не разбра мнението ми? Днес.бг - коментар с повече от 5 минуса да се трие. Само спамят разни празноглавци.Примери давах анонимчо, примери...... Ама ти си ШАРАН - кълвеш квото видиш. От такива тъпири сме на това дередже.
18
0
 
0
 
! Отговори
Е,вече преди 14 години
балъците сме ,,споко,,можем,да апнем утре рибка,,шаранче,,щото ,,мастития,,кашалот е жив и здрав!Я,сиктир!!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
тома неверни преди 14 години
какъвто боса им,такива и подчинените му.тука колега направи аналогия какъв политически скакалец е яни.и друго си мисля-разпадат се тези партии,които нямат реално достъп до властта(РЗС<АТАКА).като са на трапезата е другичко,на кои крилце,на кои кълка...
16
0
 
0
 
! Отговори
сеир преди 14 години
Цирк и панаири! Вече комедии не гледам, достатъчни са ми само политическите новини, да ми е смешно!
15
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
Пълна подигравка с нас! Ами да бяха се обадили на Красьо бе, че той ги знае всичките...щеше да му се оабди на актуален номер и да го намери за секунди :)Баси пародията на политици са всичките! До един! Ама ние сме най-големите балъци, не защото гледаме този цирк и подигравка, ами защото търпим последствията навсичките мазни, нагли и прости ***, наричащи себе си депутати, без значение от коя партия се пишат!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Е,кво сме???? преди 14 години
Целият народ сме си зодия,,Шаран,,щом си ги избираме такива ,,риболовци,,!
13
0
 
0
 
! Отговори
Марио дебелия преди 14 години
който взема такава охранена *** за депутат да й сърба попарата сега. Яне, момко, толкова ли не успя да намериш 10 достойни българи та опря до тая ***-майка, която е влюбена в джетовете.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
9, ти си *** като г.з. Елементарната учтивост, партийна колегиалност и солидарност изискват Тагарински да даде някакво обяснение на съпартийците си след това разрушително действие, което е извършил, а не да се крие като ***.ка. При любовница бил... ей, простотията край няма....
11
0
 
0
 
! Отговори
доКК#6 преди 14 години
бе ти хубаво ни желаеш хубав празник утре,*** лошото е ,че тези политици ,цял живот ни смятат за шарани бре:((((((((