Слави искал 50% от ГЕРБ

Искаше да назначава министри, призна Борисов
15 яну 2010 11:41,
636
Слави искал 50% от ГЕРБ
Снимка: Булфото

"Слави Трифонов искаше да назначава министри", обяви в интервю за Канал 3 премиерът Бойко Борисов.

По думите му водещият му поискал 50% влияние в ГЕРБ и затова двамата развалили отношенията си.

"Това означава, че ако аз избирам единия министър, той настояваше да посочва другия", обясни премиерът и веднага допълни:

"Видях го как се държа с президента, с Румен Петков, а за мен всяка вечер – скечове. Но аз го харесвам. Свикнал съм от 10 години да бъда атакуван", сподели Борисов.

Премиерът разказа още, че Слави Трифонов имал място до хотел “Кемпински-Зографски”, но в градоустройствения план на София то било одобрено за градинка и нямало как да се промени.

В интервюто Борисов разкри още, че е дал за проверка на ДАНС компанията за биологични транспланти “Остеотех”.

Поводът е пътуването на зам.-шефа на парламента Лъчезар Иванов и здравния министър д-р Божидар Нанев на 22 ноември м.г. до САЩ на разноски на две неправителствени организации.

Поканата била от шефа на федерацията “Американски граждани от български произход” и “Евроатлантическия фонд” Румен Хичев, който обаче е и шеф на “Остеотех”.

Нанев и Иванов казали на Борисов, че нямат конфликт на интереси.

"Ако са ме излъгали и се докаже, ще си понесат, и то много сериозно, отговорността", коментира премиерът.

Той ги питал кое налага да пътуват на чужди разноски, но не могли да му отговорят.

"В момента в който за мен стане ясно или службите и прокурорите имат достатъчно сведения, че се генерира престъпление, към никого до днешна дата не съм проявил милост!", каза той.

По думите му проверката щяла да приключи до две седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
613
0
 
1
 
! Отговори
А пък ни...!!! преди 14 години
А пък ни учеха че сме много умни и интелигентни,а то какво излезна БАЙ ***...?
612
0
 
1
 
! Отговори
глупав преди 14 години
Божееее, в тая държава не остана свестен народ... Май трябва да сменим табелите по граничните КПП - та и вместо България да пишем ПЪРВА ЧАСТНА ЕВРОЛУДНИЦА
611
0
 
1
 
! Отговори
godo1952 преди 14 години
Трифонов е арогантен,но той никога няма да бъде част от културата.Той ще си остане в чалга пространството,с тъпите си шеги на чужд гръб,с несръчното си пеене със Софи Маринова,и с изказванията си с които се опитва да дава съвети на хората по всички въпроси от политиката до глобалното затопляне.Така ще бъде докато е на екран.
610
1
 
1
 
! Отговори
ЗА преди 14 години
Защо да не ги назначи и то не само 50% а дори и 100%, съмнявам се избора му да е лош!У нас всеки назначава и уволнява, защо пък Слави да не го може?Направил е в някои отношения за България много повече отколкото неизвестните ни политици.
609
0
 
1
 
! Отговори
Varna преди 14 години
ББ много се изложи с това интервю за канал 3 Извенете ,но досега не сещам за Мин Председател на България който да се оплаква от водещи на забавни предавания .Много странно Бойко ,много странно
608
0
 
1
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
У вторинк дългия пак голем ше се мъчи да го вади... И гъзолизците си е поканил, да помагат, че голем го вади ама мек...Ай въри си у Учиндол тикво плешива и се не излагай повече!
607
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
:D:D:D Две персони , които се опитват да вдигнат, намаляващия си реитинг.
606
0
 
1
 
! Отговори
kuku преди 14 години
славчо знехме че си ***, алчен,,корумпиран,нахален и продажен и добре че покани майка си да разберем на кого си се метнал
605
0
 
1
 
! Отговори
666 преди 14 години
Do Mila.Izkaral si e parite s lizane na gazovete na US-poslanici i svirki na Ahmet Dogan.Kak pak ot tolkova hiliadi spermatozoida toi oplodi iaicekletkata?
604
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вторник, 22:30 ще има 'Империята отвръща на удара' :))) Слави щял да обясни неговата гледна точка за фифти фифти проблема.
603
0
 
1
 
! Отговори
хали преди 14 години
гледайте само с какви работи ни занимават,като че това е най-важното нещо в момента, няма оправия и това е.
602
0
 
1
 
! Отговори
ХА-ХА преди 14 години
Взаимен РR на двама шоумени.
601
0
 
1
 
! Отговори
Dedo преди 14 години
Kak pak nito 1 Zurnalist niama pozizia s/u kom.soz.republikata,pri milioni Balgari,koito otlichno razbirat Zlovrednostta na Republikata i che tia e OSNOVNA PRECHKA na razvitieto na Balgaria,I Dezata znaiat che Republikata e GOLLA i BOSA ,...aZurnalistite Malchat li Malchat...kato...
600
0
 
1
 
! Отговори
koko преди 14 години
Slavi e guzolizez! Vsicko e reklama na Boiko, toi chte si plati sled vreme!
599
0
 
1
 
! Отговори
Dedo Liben i Haji G. преди 14 години
SLAVKA e U$INDOLSKA KUURR.VA OT REPUBLIKANSKO-KOMUNISTI$ESKO POTEKLO...Kuurrvenskite i nomerra KRAI NEMAT
598
0
 
1
 
! Отговори
милиционер преди 14 години
и да добавя. дългият е страшно отмъстителен и докато съществува предаването му ще бълва огън и жупел по ББ. според мен Боко направи поредната си голяма грешка, че се заяде със Слави. и двамата се опитват да владеят умовете на една и съща посредствена публика, но ББ трябва да работи за тях, докато дългият е в позицията да оплюва и заклеймява, и то всяка вечер.
597
0
 
1
 
! Отговори
милиционер преди 14 години
човекът на ЦЦ и ББ в шоуто беше Росен Петров. Слави и поръчковите му сценаристи бяха първите, които прокламираха колко велик е генералът, когато беше главсек на МВР и при първият му мандат като кмет. нищо чудно, че дългият е поискал влияние в герб. след като е бил отрязан поради алчност и наглост, къде е батко се завърна в лоното на червената олигархия и бей доган. говори се, че се е спазарил със сирищника за нова партийка след края на мандата му.
596
0
 
1
 
! Отговори
Петьо преди 14 години
Малко са 50%. Давам му най малко 63.5% :-D
595
0
 
1
 
! Отговори
Царо преди 14 години
И аз искам 50% от ГЕРБ !
594
0
 
1
 
! Отговори
Мила преди 14 години
Вие,дребни червейчета,искате да излеете злобата си върху Слави!Тъй като,той е различен от вас-той е истински човек,истински мъж,талантлив,професионалист и си е изкарал парите(за които го мразите)с труд,какъвто вие не сте способни да положите!Аз побеснявам,като си спомням,какво каза Слави за Доган-че му е симпатичен,че покани някои образи в шоуто....но това не означава,че е *** на някой-било то на омразното БСП или бацила Доган!