Външно отзовава посланика мераклия от Тайланд

Камен Величков е проверяван за редица нарушения
10 юни 2010 09:18,
81
Външно отзовава посланика мераклия от Тайланд
Посланик Камен Величков. Снимка: mfa.government.bg

Външно министерство отзовава посланика ни в Тайланд Камен Величков, който беше замесен в сексскандал с подчинена.

Министър Николай Младенов вече е подписал заповедта за дисциплинарно наказание и предсрочно прекратява мандата му.

Мотивите – серия от дисциплинарни нарушения на шефа на мисията ни в Банкок, която той пое през 2008 г.

Преди ден стана ясно, че бившият ни консул в Тайланд Красимира Трифонова е подала жалба срещу Величков в Комисията за защита от дискриминация.

Тя обвинява в сексуален тормоз бившия си началник.

Пред хората на Кемал Еюп дамата заявила, че Величков многократно й е отправял неприлични предложения, които тя е отказвала дори и след отправяни по неин адрес заплахи.

Жената се оплакала, че сексуалната агресия в крайна сметка довела и до прибирането й в България, преди да е приключил мандатът й.

Посланик Величков обяви в сряда пред в. „Стандарт“, че не знае за подадена подобна жалба и нейния предмет, както и че не би могъл да коментира.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
Може би си права преди 4 месеца
До 61 ако госпожата е тази, която гледах на снимки в нета, то този е наистина за отзоваване и задължителен курс за придобиване на качество за красота!
80
0
 
12
 
! Отговори
Запознат преди 12 години
Лично познавам Трифонова. Това е една жена, която я интересуват материалните неща. Добре си я спомням, как подражаваше в маниери и стил на обличане на дипломатките, които ухаеха на скъпи парфюми и се гримираха със скъпа козметика. Английският и руският, които "владее" са под всякаква критика, особено английския! И е с две висши образования - техническо и юридическо. А юридическото записва, защото още щеше да ни е телефонистка във външно. В момента търси връзки с Младенов за мандат в чужбина.
79
5
 
3
 
! Отговори
postradal преди 13 години
Пълен двуличник, получи си заслуженото.
78
2
 
8
 
! Отговори
Ана преди 13 години
Всеки, който познава Камен Величков, би се ужасил от яростта и глупостта, с която го нападат много по-невежи от него хора. Повече от ясно е, че всичко е скалъпено и цели единствено скандал. Предполагам, че много скоро разумните и непреднамерени властимащи фактори ще вземат правилното решение. А за езиците на Камен Величков - Анономен, ти си в дълбока заблуда!
77
0
 
4
 
! Отговори
до биографа преди 13 години
Останалото и долу-горе така, но Мая Няголова не беше чистачка в Демокрация, а журналистка. С връзки, разбира се. Как иначе се ставаше демократ.
76
2
 
4
 
! Отговори
биограф преди 14 години
мая няголова работи дълги години като ЧИСТАЧКА във вестник демокрация преди желю желев да се пръкне в президент. звездата на демокрацията - желю желев - изгрява и мая наголова урежда като по чудо мъжа си на работа при него. смотаният подлец камен величков който по партийна линия завършва средно и висше има незадоволителни знания за да помага в екипа на желю и затова го назначават за съветник за да не им се пречка. през това време камен величков започва да се самообразова ,запознава се с важни и значими люде от политическия елит и след 2 години пълзене по паветата успява да се трансформира в посланик. жена му също толкова посредствена бива назначавана от един директорски пост на друг защото кадровиците на България ги приемат за безобидни плазмодии. сега величков има самочувствието на кадровик и главен конспиратор на държавната машина.
75
3
 
2
 
! Отговори
istina преди 14 години
искате истината? посетете форума bg-thai.co.cc/ако камен величков замине от бангкок ще публикувам информация от извора на българи който пострадаха от него. за сега не смеем да говорим ,защото той и жена му колят и бесят в посолството
74
2
 
4
 
! Отговори
ан преди 14 години
някой има ли представа колко знае и говори английски? защото аз съм го слушала и за малко да припадна. чувала съм го да казва няколко изречения на френски, защото не знае повече, от арабските колеги знам че слабо говори и разбира само елементарен арабски..........изобщо е много образован.
73
0
 
3
 
! Отговори
.......... преди 14 години
аман от теб, какви знания? той е в постоянен алкохолен делириум.............
72
1
 
3
 
! Отговори
Комунист преди 14 години
В Москва беше секретар на комунистическата организация на студентите-българи в МГИМО. После - като чиновник и началник - беше все подозрителен, все заговори му се привиждаха, все някой искаше да му навреди... Но това не значи, че той няма права - защо се допуска да изтича позоряща информация от даржавните органи, които са сезирани с оплакването против него, преди да бъде изслушан и той самият? Както се казва, дори и да си параноик, това не значи, че не те преследват наистина
71
0
 
2
 
! Отговори
да да преди 14 години
Да права си. За това трябва да е отишъл. А накрая каква стана тя ...
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Арабист разузнавач в Тайланд каква работа върши?
69
3
 
3
 
! Отговори
възмутена преди 14 години
А може би е отишъл просто ,за да си върши работата,за която все пак има някякви знания и умения...
68
4
 
4
 
! Отговори
информиран преди 14 години
тази е мадамата на Бойко. Оня къде се навира между шамарите. Да пие българска ракия сега:)
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сексът не е материален.
66
0
 
3
 
! Отговори
Neznaiko преди 14 години
emi ako iska niako da napishe po tailandskata policia, da pita dali ima zavedena jalba ot niakoia tailandka za iznasilvane sreshtu nego.
65
0
 
4
 
! Отговори
da da преди 14 години
разбира се, че няма материални блага. Той не се интересува от нищо материалното. Той и затова е отишал на изток - да извиси своя дух и да се раздели с материалните облаги. И този секс скандал е погрешно тълкуване на мъдрите и интелигентните му слова.
64
0
 
2
 
! Отговори
321 преди 14 години
Tuka veche navlqzohme v teoriite za konspiracia. Moje i da e taka , ama veche stava tolkova slojno , che nikoi ne moje da kaje.
63
2
 
2
 
! Отговори
Баничаров преди 14 години
А, айде да ми врътнеш един биг бен, сексуален тормоз ли е?
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не мога да разбера едно нещо. Тука поне 10 проучвания съм чел , където се обясняваше как мъжете се страхували да флиртуват на работното си място с колежки. А под статиите 300 коментара 60% писани от жени, които обясняват как мъжете не трябвало да се притесняват да флиртуват. ОК, но когато не знаеш дали ако подметнеш на колежката колко е хубава днес, няма да получиш призовка и дело за сексуален тормоз , как да флиртуваш? Не става..