ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?

Партията внесе подписка за референдум в парламента
14 юли 2010 15:32,
251
ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?
Снимка: БГНЕС

322 526 подписа внесоха ВМРО в Народното събрание с искане за национален референдум относно позицията на България по кандидатурата на Турция за членство в Европейския съюз.

"Турция чисто географски не е в Европа. Турция е азиатска държава", каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той е категоричен, че мястото на нашата съседка не е в Евросъюза. 

"Вие смятате ли, че и Афганистан трябва да влезе в ЕС?", попита лидерът на ВМРО.

Още по темата

Според ВМРО, ако се проведе референдумът, за първи път България ще има позиция, която ще бъде изработена от хората.

Това не се е случвало никога в българската история, отбелязаха от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: референдум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
1
 
1
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Turci,4uite moeto mnenie!Az sam bulgarin i vi kazvam-nqmate nujda ot EC!Za6to vi e?Kakvo moje da predloji EC,koito zavisi ot prirodniq gaz na Rusiq i ot voennata pomo6t na NATO i USA?Drajte si targoviqta s Rusiq,sklu4vaite si sdelki za miliardi,pak nie neka si polu4avame skap ruski gaz i da ni eksploatirat kato robi.Zapadat e vav finansova kriza,a nie bulgarite obednqvame vse pove4e-taka,4e 6to vi e 4lenstvo v EC?Po-dobre e da ne vlezete,poneje nqma da stanete po-dobre,a takmo obratnoto.
211
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До:229 Не сме забравени от БОГ,а още по-лошоНИЕ ЗАБРАВИХМЕ ЗА БОГ!!!!! А ти си в такава огромна грешка относно нашата велика историятя в по-голямата си част е само на книга,писана по поръчка на БКП!
210
1
 
1
 
! Отговори
някой преди 14 години
Добре бе, безделници, като си нямате работа и ви е скучно - ми направете си един референдум под надслов: "Не на Афганистан в Европейския Съюз".Ако ви остане още свободно време, може и друг референдум да си спретнете.Предлагам например: "Не на Туркменистан в Европейския Съюз", или "Не на Таджикистан в Европейския Съюз", и т.н. Оставам на вашето въображение да исмислите и други.
209
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 14 години
До: ВасилевИ аз, и аз много искам бяла кючекиня от Турция да дойде в България да научи нашите чалгарки на кючек! Например - Дидем. Дидем е върха!!!
208
0
 
0
 
! Отговори
осман 11 преди 14 години
НЕ НА ЕВРОПА В ТУРЦИЯ ........
207
2
 
1
 
! Отговори
осман 11 преди 14 години
Преди 100 години владеехме 3 континента близо 600 години нямаше война на тези земи а сега на тези места има война, А сега сме 16 тата най голяма икономическа сила в света.А ми вие кой сте сега ?
206
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кои сме ние ли ??? Най-старата държава в Европа. Създатели на писменост и култура. Основатели на това дето му викат славянска цивилизация. Забравени от бога, но незабравили бог и отечество. Унищожавани и възкръсвали. Това сме ние. А ти кой си ???
205
0
 
2
 
! Отговори
какво правим преди 14 години
Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с ВМРО?
204
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кои сме ние,че да определяме кой и къде ще бъде?Нека първо да си оправим държавата пък после да изказваме мнения!А и тези вдигат само пушилка....У нас всеки който го мързи да работи става политик!
203
2
 
1
 
! Отговори
American Boy преди 14 години
КАК е възможно такова безобразие! Изобщо да се поставя въпроса дали една ислямска азиатска държава да бъде приета в Европейския Съюз?!?!? Ами то за мен това е все едно да дискутираме дали Хондурас, Етиопия, Судан или Хаити трябва да станат част от европейското семейство! Дано алчните западноевропейски капиталисти не си продадат *** за шепа сребърници (както доста пъти са го правили - за пример ще дам халал кланиците в Германия!!!) НЕ на Диарбекир в Европейския Съюз!
202
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-големият брой случаи на предполагаема измама беше съобщен от България", се казва в частта на доклада за предприсъединителните фондове. "Предполагамите случаи на измама, открити във фонда САПАРД, видимо преобладават. Те са 67 на сто от всички случаи в тази страна. Всъщност, българските случаи от САПАРД се равняват на 92 на сто от всички предполагаеми измами в САПАРД за 2009 година, докладвани от ОЛАФ" (европейската служба за борба с измамите б.а.).
201
1
 
1
 
! Отговори
един студент преди 14 години
Това че Турция няма да влезне в Голямото семейство е повече от ясно ! Великите сили или някои от тях няма да го допуснат а ние тук в България само си чешем езиците .... разбира се че трябва да имаме позиция . Ако бъде проведен този референдум мисля че управляващите ще получат шамар с ръкавица но метална .
200
1
 
1
 
! Отговори
istinski musa преди 14 години
Ti kato si s promit mozak i glupav,da ne misli6,4e vsi4ki sa takiva...
199
3
 
0
 
! Отговори
llll преди 14 години
Проблема е че ГЕРБ и БСП под натиска на САЩ искат Турция да влезе.. но ако може някак през задната врата без отговаря на критерите. Без да е решен проблемът с Кюрдите., без да решен проблема с Армения и арменския геноцид , Без да решен проблема за имотите на тракийските българи , и най-големия проблем намеса във вътрешните работи на България , Влакове на Дружбата , ислямиски фондации подкрепяни от турската МИТ.
198
4
 
2
 
! Отговори
Аз преди 14 години
100% съм сигурен че не ги харесваш, защото си един от тях. А вие се изяждате един друг като плъхове. Няма начин да ги харесваш. А пък като толкова ти се ядат турски домати и да се обличаш в шалвари и фес - ходи си в Турция. Някой да те е спрял?
197
4
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 14 години
Кемал Ататюрк обединява в една нация около 50 етноса. Не успява с кюрди и арменци. Голяма част са с тракийски произход. За това Ататюрк се счита за баща на турската нация. Турците, като всички наследници на големи империи , като руснаци, австрийци, испанци, англичани имат основание да са с приповдигнато самочувствие. Ние от поробените народи все още избиваме комплекси. Сега сме в 21 век. Предрасъдаците трябва да се забравят.
196
3
 
5
 
! Отговори
До Анонимен преди 14 години
Ти не само си Анонимен, но си и глупав. Каква разлика бе детенце малко, каква разлика бе Киряк Стефчов, каква разлика бе страхливо предателче. Такива като теб няма нужда да ги карат да си сменят религията, такива като теб си я сменят и без да ги карат, само и само да се харесат. Ти с цялото си сърце защитаваш Турци, е клеветничиш Българите. СРАМ МЕ Е ОТ ТЕБ. Плюя на теб.
195
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
samo propusna da otbelejish ,4e sa mnogo kosmati i sa malko obratni......
194
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 14 години
От кога почна да наричаш работодателите си от Позитано "мамути"?
193
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти *** ли си или се правиш на ***?Не можеш ли да правиш разлика между раса,етнос и религия.Ако отидеш в ливан и видиш двама араби единия мюсюлманин другия християнин,какво ще коментираш?