ГЕРБ: БСП е с амнезия за собствените си провали

Вотът на недоверие целял политическа криза
8 сеп 2010 12:37,
170
ГЕРБ: БСП е с амнезия за собствените си провали
Снимка: БГНЕС

ПП ГЕРБ оценява решението на Синята коалиция да не участва в консултациите за вот на недоверие.

“Това показва, че БСП има ясни противници в дясното, чиято политика коренно се различава от политиките вляво“.

Това се казва в позиция на изпълнителната комисия на ГЕРБ по повод началото на консултациите за вот на недоверие към правителството.

„Ръководството на ГЕРБ и нейните народни представители споделят тезата, че вотът на недоверие цели политическа криза, в каквато БСП, ДПС и НДСВ оставиха страната след 4-годишното си управление. Явна е амнезията на "Коалиция за България" за собствените им провали“, отбелязват от ГЕРБ.

„Проблемът на българската политика винаги е бил, че докато едни говорят, други работят“, отбелязаха от партията на Борисов.

Още по темата

От ГЕРБ са категорични, че ще продължат да слeдват предизборните си и управленски приоритети, за да не повтори грешките на всички предходни управления.

„ГЕРБ приема всяко разумно предложение, което ще помогне за по-доброто управление на държавата в условия на икономическа криза”, се казва още в позицията на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
абе те са с амнезия от бсп ама явно и ние българите сме болни от амнезия че забравихме как и ти си бил ученик на живков та сглупихме и те качихме на престола та сега ни мачкаш.мачкай та да ни уври главата па дано оздравеем
157
2
 
6
 
! Отговори
А......ТАКА преди 13 години
Що не се обесиш ти сам простако или простачке.Като си се се писал Левскида не би да се мислиш,че някой ще ти хване декиш на подлите проокации.Явно доста ги настъпа Г.Е.Р.Б.крадливите мижитурки като теб.Не подценявай народа много добре се видя на изборите за парламент.Точно това си прави правителството,което е обещало.Бой по крадливите муцуни.Всички от правителствата на прехода в затвора.АТАКА..................
156
0
 
3
 
! Отговори
marulia преди 13 години
Ludi hora!Ako i 4 sedmici da biahte prekarali v normalna durzhava, nikoga niamashe da glasuvate za BSP ili da podkrepiate po kakuvto i da e nachin podobna partia!Povredento mislene e kato bolest,koiato mnooogo trudno se lekuva!
155
5
 
6
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
бат Бойко: "БСП е с амнезия за собствените си провали"...това е ясно, всеки забравя своите. Изключение няма...Ама ти милиционере, барем чуваш ли някой, като ти сочи твоите, щот иначе крачиш с големи крачки към учителят ти - Мадридския Крадец, в смисъл направо извън политиката завинаги...
154
1
 
3
 
! Отговори
дидо преди 13 години
Хипотетично казано една работеща соц. система /социалистическа/ трябва да се замени с една демократична социална система/западна/!Този процес е повече от 20 години и продължава да си търси реализацията...Разликата е огромна и ако питате хората сега, те ще ви отвърнат че всичко преди е било по-добре организирано и регулирано, докато сега е хаос, неравнопоставеност и дискриминация.Здравеопазване,пенсионна с-*** задължителна, доброволна!!!Заплати от 240 до 1500000 х.лв. хонорар!!! Дано стане...
153
4
 
5
 
! Отговори
Ха преди 13 години
Цените се вдигат, заплати замразени. Лобистки закони и интереси. Вдигат цени на ток, парно, спекулативно на хляб и олио, спекулантите се крият зад думата пазарна икономика, акцизите на цигарите. Нарушаване на Конституцията - редовно. Няма отчетза парите на НЗОК. Врътки с 250 мил. евро, които изчезват по незнайни пътеки от валутния резерв. Лъжи - последната с вдигането на акциза на горивата - това е увеличение на косвените данъци, ръжа е, че ЕС иска вдигането им. Икономически и здравен геноцид.
152
3
 
4
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 13 години
Левски ако е жив да види какви хора ни управляват и на какво положение е България сам ще се ОБЕСИ!!!Ей ние българите несме единни заради това власта каквото реши ще си прави с народа.Вище гърците намалиха й пенсиите и вдигнаха стачка - ЦЕЛИЯ НАРОД а ние ако и да стигнем до глад и мизерия пак няма да им се опълчим!!!!! А защо сме така защото сме глупави!!!!!!ТОВА Е ФАКТ!!!!!!!!
151
1
 
0
 
! Отговори
до 152 преди 13 години
Жалко че мога да одобря коментара ти само веднъж ... :)
150
5
 
2
 
! Отговори
9-ти преди 13 години
Честит 9-ти Септември, другарю Борисов, другарю Цветанов и другарке Цецка, другарке Фандъкова!
149
3
 
5
 
! Отговори
Анти преди 13 години
Баце,досега все се проваляш!А поне направи нещо де...Лесно е да обвиниш някой друг...типично по български.Трудно е да вървиш напред ,без да се обръщаш назад.Остава ти броено време до края на "добрините ти"!Че много"добро"...не е на добро!А от теб - все"хубави" неща видяхме!
148
2
 
3
 
! Отговори
5yhyjwr преди 13 години
а предишните крадлиовци са по кадърни така ли?
147
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 13 години
А ти животно, смяташ твоите провали за победи.
146
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е амнезия. Това е БЕЗОЧЛИВОСТ и НАГЛОСТ
145
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние ли?Ние си хвърляме *** през балкона, а като се приберем в 2 през нощта - надуваме чалгата на мах, за да знаят хората, че сме си вкъщи. Пракираме трактора напреки на поне 3 паркоместа и пикаем в асансьора. Да, за ремонта - естествено с къртача се работи след 22:00 ч., преди това има мач и бира! А чувалите с тухлите и изкъртените плочки ги хвърляме между колите на съседите. Те ще ги изнесат.Кво, не ставам ли за софиянец?!!Оки, тогава - нито почистването е по-добро, нито хаосът с транспорта по трасето на метрото. Да не говорим, как за един ремонт безсмислен ремонт на пътища се похарчиха 7 млн. лева към декември 2009 г. Сега част от ремонтираното метростроителите го изкопават и прекопават поне за 3-ти път от февруари. Изхвърлянето на *** консцесионерите пак взеха да го забавят и в някои западни квартали кофите си седят по ден-два препълнени...Повече от ясно е, че г-жа Кметицата няма как да е виновна директно, нито пък може да огрее навсякъде. Но, ако екипът и в планирането и контрола на строителството не е добър, както и в координацията с навременната и подходяща улична сигнализация. И в Лозенец, и в Надежда има отлежаващи стари пътни знаци. Прехвърлянето на трафика по неремонтираните паралелни тесни и пълни с дупки квартални улички може и да изглежда добре, но само на карта. Ядовете почват когато влезеш с колата... Да не говорим за организацията на всеки строеж - от сигнализацята и измиването на камионите на изхода до контрола на трафика при доставка.
144
1
 
1
 
! Отговори
pipi преди 13 години
До Оги 147Оги, и теб май те е хванала амнезията,та два пъти повтаряш смисленият си коментар.
143
4
 
5
 
! Отговори
м преди 13 години
Вземете и здравеопазването...там пък е трагедия.Ама едва ли ви си е налагало да влезете в болница и да чакате на безплатните и полагащи се услуги. Толкова е жалка картинката.Лекарите взимат подкупи.Спешна помощ е пълна трагедия! Миналата година малко остана да си отида заради тях.Не мога да стана от леглото,толкова зле бях и като отидоха нашите до спешното да ги извикат по спешност,те казали че не могат да дойдат и трябвало по някакъв начин да ме закарат там.Трагедия..пълна!!!
142
9
 
12
 
! Отговори
м преди 13 години
Бойко да се маха вече.Омръзна ми да им слушам некадърностите във всяка една сфера на управление.Некадърни сте! Така ли не го разбрахте за тези 2 години на управление?! Айде махайте се,че ни писна от такива управляващи,като вас.Само обещания и нищо друго.Не мога да разбера само..как с беден народ и високо ниво на безработица,сте тръгнали да се борите с престъпност? Това се предприема, когато всичко друго е наред в държавата,а вие правите точно обратното,господа управляващи!
141
13
 
10
 
! Отговори
Оги преди 13 години
Господ здраве да му дава на Б. Борисов! А на Сергей да му прати "Теодора"1.
140
13
 
7
 
! Отговори
Оги преди 13 години
Господ здраве да му дава на Б. Борисов! А на Сергей да му прати "Теодора"1.
139
4
 
9
 
! Отговори
12343 преди 13 години
вярно са с амнезия, а и даже не са разбрали що им падна вота толкова на изборите преди година :D