Божидар Димитров се извини, но няма повече право да греши!

Премиерът коментира евентуални рокади сред министрите си
12 сеп 2010 18:00,
464
Божидар Димитров се извини, но няма повече право да греши!
Снимка: БГНЕС

"Божидар Димитров ми се извини за думите си, засега остава министър, но няма повече право да греши".

Това каза министър-председателят Бойко Борисов по bTV в коментар дали трябва да се правят рокади сред министерските постове след първата година на управление.

По думите не премиера Димитров осъзнава, че е допуснал грешка.

Помолен да си признае за една своя грешка, Бойко Борисов заяви, че за нищо положително не са го питали в интервюто, за да направи това удоволствие и да сподели за своя грешка.

"Кои искат вот – тези, които са подсъдими половината - това са Станишев, Масларова, половината предишен кабинет, който е подсъдим и с повдигнати обвинения.

Нека да не коментираме тези лица. С малцинство управлявам във времето на финансова и икономическа криза, за да спася държавата, а тези хора я доведоха до просешка тояга, та за какво искат вот", риторично запита премиерът.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
2
 
2
 
! Отговори
imperialist преди 13 години
До Стария Браво учудващто умни и умерени думи които няма да се харесат на повечето пияни вресливи националисти.А че народа е '***' това е ясно на всеки непредубеден но не е точно БД човекът които трябва да го изръси.
352
1
 
4
 
! Отговори
imperialist преди 13 години
До Стария Браво учудващто умни и умерени думи които няма да се харесат на повечето пияни вресливи националисти.А че народа е 'ши**н' това е ясно на всеки непредубеден но не е точно БД човекът които трябва да го изръси.
351
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Виж сега не се и опитвам да навлизам в изказаните ти съждения за Кремена, тя ме кара да усмихвам, намирам начина и на изразяване за адски симпатичен .. и доста интелигентен в същноста си .. какво по ясно от това искаш.. да изпадна в потрес ли.. може а *** от уморителните ти занимавки.
350
1
 
1
 
! Отговори
до 353 преди 13 години
Без ирония, човече! Знаем се.)
349
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятел,няма как да разбереш ,че ти казвам нещо, когато не го проумяваш.Това са законите на природата:не го проумяваш-мислиш че нищо не съм ти казал, проумяваш го- ще мислиш съвсем по друг начин, различен от предубедеността си,че аз съм изкуфял,***,***,***, изперкал и т.н.
348
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега е модерно развалянето на нещо да се нарича "реформиране" - БАН, здравеопазване, образование... На мен пък вчера ми се "реформира" телевизора, и не мога вече да гледам ББ като открива шадраванчета и градинки, или пък като игре футбол със Стоичков или тенис с Бекер. Ама какво да се прави - "реформа"...
347
4
 
9
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Бойко ти си голям патриот бре откаде те изкопаха пак съдиш ама кого и ти самия незнаеш.В крайна сметка се оказва че съдения и съдените са България и Българския народ аман от ваши цирк със Цветанов и т.н.време е Българския народ да ви осъди всички вас управляващи от 20 години .както в Румъния .Чаушеско .иначе управия няма да има в тази държава
346
1
 
1
 
! Отговори
Калин преди 13 години
зачетали и поста .. няма случай в който да не съм и кликнал плюсче:)
345
1
 
1
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Ти май нещо не си таман?:)
344
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всъщност ти не си дал един от другите 2 плюса на поста на Кремена.Единия е моят,другите 2 не знам на кого са,но със сигурност ти нямаш положително мнение за Кремена.Иначе нямаше да реагирваш така на моя пост което бе обръщение към нея.Нали? Признай си! Не е грях.
343
2
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Реформа не се прави с орязване.. това не е реформа, имбецилите по министерства и служби .. и разни чавета експерти и ентилигенти си нямат и понятие от това що значи Реформа!те са там да смучат .. блага и да реват дайте ни пари.. и едни резултати отчитат и едни смехории, откровенно маргинални .. такива глупости - отчети, изказани резултати по това и онова съм виждал..че ми се довръща.
342
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти какво каза сега? Хахаха!Вземи се ограмоти детето ми.
341
3
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
А *** що си мислиш, че ми казваш нещо .. И какво като се базика :) впрочем намирам лицето за много интелигентно.. и какво искаш, така и не става ясно.. ясно *** сме хубави .. такива сме и какво да го местим ли?
340
4
 
2
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Да ,но къде са парите ни сега. И не е толкова трудно да ги хванат,.Много е просто ,който набутат -глоба и съд .Да видим тогава как ще източват пари. НЕ ИСКАТ.А и реформи не се правят с рязане на пари ,защото е на гърба на хората.Дреме му на шефа на болницата ....
339
1
 
3
 
! Отговори
до 341 преди 13 години
Приемам не редакцията, а по-скоро логичното онаследяване на един достоен дояч, от един достоен руски дояч и негови турски и мадридски ортаци.Те пък са наследени от вярното куче на дояча едно време- и си имаме един доячески кръг.
338
3
 
8
 
! Отговори
Стария преди 13 години
Прочетох всички коментари. Има тема, по която се дискутира, но голяма част от вас я размиват като вкарват национализъм, нещо което на въпросният БД много ще се хареса. Защото, той на тази деликатна тема гради своята кариера, като използва историята за користни цели. Всеки човек, родил се на този свят, при даденостите, в които е израстнал, сам определя своята национална принадлежност. И никой няма право да му натрапва своето становище по този въпрос. Историците и политиците са тези, които използват миналото с подли намерения. И какво постигнаха: разделиха ни и партийно на българи и турци, провокират ни да мразим всички съседни народи и т.н. Отговорете си на въпроса -можем ли да станем отново България на три морета? Кой, защо, с каква цел се рови в миналото? Даже и това, ако някой иска да се нарича македонец, това е неговото самоопределение. Един ден, това какъв си, няма да има такова голямо значение, каквото му предаваме сега, играещи по гайдата на родолюбците.Що се отнася до изцепките на БД и раздухването на неговото поведение от медиите, мога да кажа следното: такъв унижаващ народността ни начин на изразяване не може да бъде извинен по никакъв друг начин, освен с оставката на този определящ се като голям патриот историк. Тези, които са на неговото мнение за народа ни /те били 60%/ и тези, които цитират стихове на Ботев, Вазов и Славейков по тази тема, трябва да осъзнаят, че тази оценка за народа ни важи за тях и за техните близки. И ако мислите така, такива ли ще си останете или ще използвате този случай да скъсате с робското си поведение и да започнете по нов път, така както са постъпвали българските възрожденци и борците за свободата и независимостта на България. Кога ще се събудим? Докога ще търпим да ни крадат и да ни се присмиват?
337
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
нека ги съдят, но мен лично ме съмнява .. нагласата им, от няколко години трупат такива задължения - който в крайна сметка влизат като пасив в бюджета, нещо повече това са укрити задължения за пред хората и международните организации - отровени корупционни схеми .. едва ли искат да им лъснат творбите!не могът да ме убедят маститите управители на болници, че ще съдят НЗОК!Те просто трябва да се преструктурират е от години го говорят и смучат същевременно :)
336
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tragikomediya...6**ana darjava.
335
4
 
3
 
! Отговори
до 299, калинчо преди 13 години
Мое заблудено дете, акълът ти, както и на много от пишещите тук не могат да разберат ,че Кремена не само се бъзика с вас,но и с новините като цяло-те са маловажни.Пишейки по този начин, ви показва, колко сте тесногръди , плоскоповърхностни и колко повече знания има от вас главата си и как по един уникален начин ги пресъздава като мнение в дадена тема. И ребуса е именно у мен-как може да има хора,които са толкова елементарни във вижданията си-характера и възприятие на действителността,като вас?!
334
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 332 малка редакция, ако позволиш :)Цветелина Бориславова влиза в един парижки магазин за кожуси, палта и други.Харесва си един кожух и пита продавача колко струва.Той: 8000 евро.Тя: Ще го купя.- Какво работи мъжът ви, за да си позволите това палто - запитва продавачът?Тя: Всъщност парите са от любовника миТой: Какво работи любовникът ви?Тя: Овчар е.Той: Че колко овце има?!!!Тя: 7 милиона.Той: Че как успява да ги храни, да ги дои?Тя: Те сами си намират храна, той само им говори и ги дои.