Като ме видеха и ме псуваха!, откровеничи Станишев

Посъветва червените кметове да обикалят и да плюят по ГЕРБ
25 сеп 2010 08:00,
422
Като ме видеха и ме псуваха!, откровеничи Станишев
Снимка: БГНЕС

"Хората гасяха телевизорите, когато ме видеха миналата есен, или ме псуваха", призна в Перник на сбирка със симпатизанти и кметове бившият премиер Сергей Станишев.

Според лидера на БСП обаче вече имало чуваемост за ропота на столетницата и критиките й към управляващите.

Снощи Станишев призова кметовете да тръгнат из регионите и да обясняват на хората колко лоши са ГЕРБ.

"Трябва местните да разберат какво е положението на общините и кой е виновен за това", посъветва червеният лидер.

"Трябва да спрем устрема на ГЕРБ към цялата власт, затова предстоящите парламентарни и местни избори не са като обикновените", подчерта Станишев.

Той определи сегашното управление като латиноамерикански модел - бедно население, силова и репресивна власт и обезличаване на нацията.

"За ГЕРБ бе гласувано емоционално и наказателно срещу ДПС. Дори сегашното разочарование не води директно до отказ на хората от подкрепата си за Борисов. Една година не е много време, но ние имаме още една, за да променим нагласите", допълни Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
12
 
23
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Станишев ти си пълен *** и национален предател. Скрий се някъде и спри да говориш, защото ти най-малко имаш право да говори и да критикуваш ГЕРБ, който направиха наи-доброто и резултатно правителство за последните 25 години.
45
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НИКОГА РАНО СУТРИН НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИНА С ТОЯ ЧЕ КАТО МУ ВИДЯ СНИМКАТА И ПОСЛЕ ЦЯЛ ДЕН НЕ МИ ВЪРВИ
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой не спори че някой бяхте добре, масите не бяхме, беше ни писнало от администрация, откровенни кражби и липсата на наказания за такива като теб който си живееха добре
43
5
 
6
 
! Отговори
Стария преди 13 години
Страшното за бъдещето на България е, че нямаме политическа алтернатива. Кой ще ни излъже на следващите избори? Тези, които управляваха досега се провалиха и обезличиха. Трябва ни нов месия или промяна на конституцията, развито гражданско общество, а не мрънкане пред компютрите и дърдорене в кръчмите. Трябва да осъзнаем, че бъдещето е в нашите ръце и поведение. Крайно време е да кажем: БАСТА!
42
4
 
15
 
! Отговори
Иванич преди 13 години
Преди година България слезе от "Москвича" и се качи на "Фолцваген", след седем, ще е яхнала "Мерцедес" а "Москвича", ще е ретро другарю Станишев. Народа е казал; Щом не можеш да помогнеш поне не пречи.
41
0
 
16
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
Не разбрахтели,Вие го псувате,той се кефи!Шанса го изпуснаме!С техните прийоми в 89г. и 97г.С псуване до тука я докарахме!!!От тая пасмина,издънки криминални,только товаришчь Калашншков!!!
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А СЕГА КАТО ТЕ ВИДЯ ЩЕ Т Е ЗАМЕРЯМ С КАМЪНИ
39
2
 
10
 
! Отговори
ш43 преди 13 години
"Обезличаване на нацията" - и преди при Станишев и сега има обезличаване, гласът на народа никой не иска да го чуе, защото така им е по-изгодно, за нищо не се допитват до народа, плетат си там техните кошници, а ние продължаваме да гладуваме. Идете в магазините, но не в София, те там са си добре, да видите какво купуват хората, вижте ги в студа, още с джапанки, защото гледат да подготвят учениците, а себе си остават на последно място.
38
1
 
9
 
! Отговори
Рачкур преди 13 години
овен
37
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще гласувам за БСП, тогава живеехме най-добре и най-спокойно!
36
11
 
12
 
! Отговори
Рачкур преди 13 години
ББ е *** и мутра, ама поне не дразни колкото тоя ***.
35
3
 
23
 
! Отговори
rhiad преди 13 години
Понякога се чудя на подобни писания дали случайно не са писани нарочно с цел да правокират някаква гневна реакция от четящите форума. Иначе за това, че Станишката бил най-добрия премиер, за излишъка от 8 млрд. и увеличаването на заплатите - ГОТИН ВИЦ!
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не си виновен. Болен си.
33
2
 
13
 
! Отговори
койльо преди 13 години
аз мисля че ти си *** податлив *** смотан
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много бързо започна да изпълняваш заръката на партията ERKAN!Те миналата година хората са го псували а сега ще го правят нещо друго!Но пък може и да му харесва това - сигурно!То неговото е мазохизъм!
31
4
 
20
 
! Отговори
taflan преди 13 години
Що не му удриш един език на гей сергей. Стига с тоя шербет.
30
50
 
11
 
! Отговори
Еrkan преди 13 години
Само *** псуват Станишев или някои заблудени овце. За какво да го псуват нормалните? Затова че всяка година вдигаха заплати и пенсии по 2 пъти, а сега при ГЕРБ няма да има никакво увеличение до 2013? Или може би затова че безработицата намаля до рекордно ниски нива, а сега при ГЕРБ има ново увеличаване на безработните, нови 100 000 без работа? Или го псуват затова че неговото правителство остави 8 милиарда резерв, от коите сегашните харчат наготово? Станишев е най-добрия премиер до сега.
29
2
 
16
 
! Отговори
До 26 преди 13 години
Но каква вина имам аз, че живея в една държава с теб?
28
2
 
21
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Хората гасяха телевизорите, когато ме видеха миналата есен, или ме псуваха", Защо миналата есен? Да не би сега да е по различно,даже сега всички псуват и този дето те е направил такъв комунистически *** та и цялата ти партия.
27
5
 
20
 
! Отговори
До 18 преди 13 години
Имаш изход, бягай в Съветския съюз или в Северна корея, но моля те не се връщай!!!