Костов: Време е Борисов да смени командира на МЗ

Лидерът на ДСБ нарече "Атака" антиреформаторска
25 сеп 2010 13:06,
238
Костов: Време е Борисов да смени командира на МЗ
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви във Варна, че екипът на Министерството на здравеопазването не се справя със здравната реформа и най-правилния ход за Бойко Борисов е да го смени изцяло.

"Така той ще изпревари вота на недоверие на БСП и ДПС, който ще бъде на тази тема", посъветва го Костов.

Командира посочи за пореден път, че ДСБ няма да подкрепи този вот, защото реформата в здравеопазването е спряла от 9 години именно заради правителството на тройната коалиция, а и на НДСВ.

Той коментира също, че "Атака" е антиреформаторска партия и не позволява и на ГЕРБ да пристъпи към истински реформи, което е лошо за България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дъщеря си.За да се сеща снахата :)
53
1
 
3
 
! Отговори
Цвете сред лайна преди 13 години
до 51Недей да говориш за себе си,ако обичаш!Връщай се в канала и замълчи!
52
4
 
2
 
! Отговори
селяк преди 13 години
Командира кого командори?
51
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KOSTOV BE6E VREMETO KOGATO SKACHAXME ZA TEBE OKAZA SE KRADEC (NIE NIAMA DA VI IZLJEM NIAMA DA VI PREDADEM IVANE KAJI SI ) TOVA E TIA
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХА ЦВЕТЕ ОМАЗАНО ЦЯЛОТО В ***
49
1
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 13 години
Сегашната система се знае, че се скапва от около 5-6 години. Още при Царя.Дофинансира се от бюджета от три години. От 2007. С всяка година - все повече.Та от кога трябвало да мислят?90% от висшите им чиновници са си същите. От години. Дори да не са направили нищо, но са запознати с проблемите. И - нищо!Боко и гербавите са от повече от година вече. В началото на месеца шефката на Здравната комисия (гербаджийка) се изцепи, че "ще започне да се мисли моделът на системата".За какво говорим?!
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, реформира, но след него НДСВ,БСП и ДПС тотално *** и промениха всичко в безумия с една единствена цел - източване !
47
12
 
19
 
! Отговори
Цвете сред лайна преди 13 години
Иван Костов е,като цвете сред ***.На фона на всички извратеняци,мутри,крадци,фашисти и др ***-един много голям и много достоен политик!Има само един човек,който става наистина за премиер-именно Костов."Атака"-не само е антиреформаторска-лидерът им скандира-"Смърт за *** и турците",прави си голи фотосесии,застава под Бойко и го лиже сладострастно,страда от шизофрения,прави се на "мъж" по магистралата,напива се и доказва простотията си в самолети.....А,и крие криминално минало!
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доколкото си спомням Костов реформира здравната система и въведе модела със здравната каса. Какви са тези реформи, които непрекъснато се нуждаят от реформи?
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който е работил по голями проекти без значение в каква сфера са, знае за какъв труд и за колко време се градят. Тук става въпрос за изграждане и промяна на коренно различна Здравна система. Защото е ясно, че този модел не работи, и няма как да работи, след като е просмукан от икономически малоумия и схеми за източване. Няма как за една година да се изгради такава система и всичко да стане с магическа пръчка. Постоянство и добро желание, както и национално отговорни хора, това е. Другото е измама
44
9
 
7
 
! Отговори
a преди 13 години
Най добре е да не му се обръща внимание. Костов е независим вече-защото от него нищо не зависи...което не му пречи да му се иска...
43
2
 
3
 
! Отговори
Мъдовски преди 13 години
На мен много ми хареса идеята Иван Костов да го издигнем за Президент. По-зле от Гоце нема да е. Лошото е, че не владее чужди езици. Нейсе, и Тато бе такъв. Ще си направи кабинет в сянка, ще си го ръководи, ще си прави законопроекти, с една дума - ще си играе на каквото му хрумне. Бива!
42
2
 
7
 
! Отговори
Този пак изби рибата преди 13 години
Този пак изби рибата!Ние пък у наше село вадим картофите с шашки тротил! Проекта "ТИКВА"е обречен и сценария да се получи Виденовата зима и да яхне пак народа като *** Лостов няма да се случи!Всяка стомничка за вода на третия път се чупи и след цирка е сигурно ,че ще им наложат политически борд!Вече червените олигарси напускат като мишки *** държава която ограбиха с МУТРИТЕ ,*** И КУКЛОВОДИТЕ ОТ ДС!Най вероятно ще си похарчат ограбеното колкото Маркос успя в Щатите като ограби Филипините!Разбира се,че върнаха Имейлда Маркос после да ги доограби,но това е друга тема!Те евреите са много глупави да знаете!;)
41
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
през комунизма живеехме по добре да гокажа на костов много се накефих когато падна от власт и също когато не можаха да взривят мавзолея
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че какво ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ???Костов откакто е в този парламент не спира с изказванията си. Постоянно гради интриги и рекетира управляващите, уж чрез някаква градивна критика и съвети. Това си е извиване на ръце, за да поставя свои хора по етажите на властта. Тези номера, др. Костов...ви ги знаем. Прозрачен сте!А, да си спомняте как се обиди на народа?? На всички нас!!! Че не сме го преизбрали. То такава наглост няма никъде! И има хора, които още му вярват на този!!!
39
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От подръжник на Костов, сега съм станал подръжник на Борисов...а гласувах за ДСБ, но виждам гладът за власт на ДСБ, а действията на Борисов и минстрите му ги подкрепям..
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пвар си Странджа!!!Костов винаги е действал с комунистически номера, интриги и така и управляваше навремето.Авторитарно, тоталитарно!!!Унищожи опозицията в СДС, прогони истинските демократи и се заобгради с истински крадци и бивши ченгета. Таа...др.Костов си е един комунист по характер. Но много му се иска отново власт. Много!!!Но хората с памет ще си припомнят, че именно той разцепи СДС и унищожи надеждите на хората по време на управлението си.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Извинявай,че не усетих иронията ти в първия ти КОМЕНТАР.
36
4
 
4
 
! Отговори
ц, ц преди 13 години
аз цонко цонев от КАВАРНА МОГО ОБИЧАМ ***
35
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОМУНИСТИТЕ СА АНГЕЛЧЕТА ПРЕД ТОЗИ