Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!

Премиерът е убеден, че ще изведе страната ни от кризата
Обновена: 8 окт 2010 16:18 | 8 окт 2010 16:17,
348
Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!
Снимка: БГНЕС

В нарочно съобщение до медиите правителственият пресцентър информира, че премиерът Бойко Борисов е благодарил на лидерите на „Атака” и Синята коалиция за подкрепата им към правителството.

Поводът е отхвърленият днес в парламента вот на недоверие към кабинета.

"Изказвам своята благодарност на лидерите на ПП „Атака” и на Синята коалиция Волен Сидеров, Иван Костов и Мартин Димитров и на депутатите от техните партии за показаната днес в парламента конструктивна позиция и подкрепата за правителството", заяви Бойко Борисов.

"Правителството ще продължи своята ясна и открита към българските граждани политика. На страната ни предстоят няколко трудни месеца, но аз съм убеден, ще се съумеем да изведем държавата от кризата и моите и на колегите ми в кабинета усилия са насочени именно към това", допълни премиерът.

Първият вот на недоверие към кабинета „Борисов” бе отхвърлен със 70 гласа „за”, 144 гласа „против” и 1 „въздържал се” – Камен Петков от партията на Сидеров.

Още по темата

Той бе подкрепен само от депутатите на "Коалиция за България" и ДПС.

Сините останаха верни на Борисов, независимо от от острите критики към неговата политика в икономическата сфера и здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
21
 
! Отговори
Иванчо преди 13 години
Граматиката гербер, граматиката............Само с аплаузи не става, трябва и учене!!!!
4
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Атака и Синята коалиция са по мотото:Не е важно мене да ми е добре, по-важно е на Вуте да му е зле!А нас народа някой оръща ли ни внимание, освен по избори, разбира се?
3
6
 
26
 
! Отговори
Ваньо и Волен преди 13 години
Ааааа Борисов, само с благодаря няма да минеш.
2
19
 
32
 
! Отговори
Колт преди 13 години
"Правителството ще продължи своята ясна и открита към българските граждани политика."Какво ли има предвид? :) Ясна и открита политика - смях :). Те сутринта говорят едно, на обяд обратното, а привечер опровергават казаното през деня :). А иначе е и много открита :) Всички решения се взимат от Боко, а мотивите за това са Аз реших. Лошото е, че цената за поредния експеримент с награмотник начело на държавата ще бъде много-много висока :)
1
42
 
39
 
! Отговори
политически мотивира преди 13 години
С гласуването си за т.н. "герб", Атака и Синята коалиция само легитимираха политически мотивираното насилие на пожарникаря срещу нацията!