Сефер: Доган няма да излезе в пенсия, не се надявайте!

Депутатът отрече да им общо със самоубийството на кмета на с. Межден
Обновена: 13 окт 2010 08:53 | 13 окт 2010 08:45,
110
Сефер: Доган няма да излезе в пенсия, не се надявайте!
Снимка: БГНЕС

„Доган няма да излезе в пенсия, всички, които чакат това, надеждите им ще са напразни и ако си правят сметки, си ги правят грешно“, заяви пред Нова телевизия депутатът от ДПС Гюнай Сефер, чието имущество на стойност над 2 млн. лева беше запорирано от комисията „Кушлев“.

Относно изказване на бившия член на ДПС Осман Октай, че "ще убият не Доган, а Гюнай Сефер", депутатът коментира, че когато централният съвет го е изключил от движението, не е обявил пред медиите истината за него.

„Господин Октай ми е сърдит, бяхме много близки с него. От даренията той открадна 400 000 долара от партийната каса, от които една част отиват в сметката на неговата съпруга. С останалата част от парите купи апартамент в Монако. Това е за господин Откай и когато спрях да му храня синовете, той започна да говори“, уточни Сефер.

„Не ме е страх, какво да ме е страх. Господин Октай от 2001 година не е в ДПС, това му е проблемът, каза той. 15 години господин Октай е консумирал от ДПС. Аз казвам просто, че господин Октай злоупотребява с ДПС, с господин Доган, с всичко“, заяви Сефер.

Той категорично отрече, че самоубийството на кмета на добруджанското село Межден Турхан Мюмюн има нещо общо с него.

На 5 октомври 32-годишният кмет на селото се обеси в стопанска постройка в собствения си дом. Тогава личната драма се свърза с различни причини - от ужилване с пари за дърва за огрев, през хазарт, семейни проблеми до далавери с фирма на ДПС, свързана с депутата Гюнай Сефер.

„Един селски кмет в такъв район от него нищо не зависи, той изпълнява функцията, ако има битови скандали, да се обади в полицията, ако някой умре, да съобщи за това", допълни Гюнай Сефер.

Още по темата

Той беше категоричен, че определен кръг от хора използват една трагедия за определени политически интереси.

„Защо ме атакуват ли? Обществото в този определен кръг мисли, че Сефер като го няма, ще спечелят община Дулово. Бюджетът на община Дулово е 9, 8 млн. лева, около 1 млн. лева остават за издръжка след заплатите, няма какво да откраднеш“, заяви той.

„Този човек Турхан Мюмюн не го познавам, говорил съм веднъж с него по телефона за училищни земи, нищо друго“, категоричен бе Сефер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е Боко няма ли да го вкарва в затвора
99
1
 
6
 
! Отговори
пешо преди 13 години
Българските мюсюлмани чрез ДПС се оказаха достойни наследници на убийците турци от априлското въстание.От гените си никой не може да избяга. НИКОЙ!
98
3
 
6
 
! Отговори
цоко преди 13 години
Бах ти ***! Явно арабите от Саудия яко ги спонсорират! И сами ще се изтрепат кой повече да гепи:)))))
97
0
 
2
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Сега, засега, излиза наяве, че даже не си и турчин, а просто едно *** червено. Няма защо да плачеш за цензура. Вече за не знам кой път с глупостите си задръстваш съвсем съзнателно форума. Точно ти упражняваш цензура върху мнението на останалите, защото им заемаш мястото и им намаляваш читаемостта, каквато вероятно е истинската ти цел, освен да ни зашеметиш с червената си "ученост".Разбра ли, педерасче червено?
96
1
 
6
 
! Отговори
да преди 13 години
Прав си, че героите ни не умряха за това сега пак да ни управляват ДПС. Я вижте как дивеят в Делиормана, назначават на работа само техни хора, а дригите каква да правим! Защо за българите в този район никой не мисли, дири и ГЕРБ в момента нищо не прави за нас.
95
4
 
14
 
! Отговори
старчо преди 13 години
ДПС е притивоконституционна!!!! Доган в Анадола!!!!! Българският народ не е умирал, за да го управляват фесове от ДС.
94
0
 
4
 
! Отговори
eho преди 13 години
Хайде да видим кога най-после ще дойде ред и а дуги общини като Исперих апример. Няко ще разследва ли "ЗАМЪКА" в с. Малък поровец! На кого е, с какви пари е строен и от къде са взети парите?! Един въпрос за разследване е този Замък. В Исперих има много хора, които трябва да се провеят! Хайде ние ще чакаме и ще гледаме, но май нещо не се бутат хората на ДПС, а почнаха да играят ГЕРБ и ДПС. Това се вижда много ясно.
93
2
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Хехе две ченгета се скарали пред поповата врата
92
3
 
8
 
! Отговори
Станка Петрова преди 13 години
Доган е личност с много лошо име и имидж и до като е на първа линия, ДПС ще губи, губи ... до пълен провал.ДПС чрез Доган има имиджа на мафиотска партия / партия на престъпници, изнудвачи, крадци и анти българи.
91
2
 
9
 
! Отговори
мечтател преди 13 години
Толкова ли няма нашата опоскана държавица стари конски вагони??? Само 2-3 дъъълги композицийки посока Анадола, пълни със подобна ***, и ще изпреварим и Швейцария като привлекателно място за живеене! Мечтииии....
90
1
 
8
 
! Отговори
Nikakva pensia !! преди 13 години
Zatvor za hidroinjenera..............zaradi nego i podobni miazame na turski kenef........
89
0
 
9
 
! Отговори
Б преди 13 години
Така е!Ето за тези мъдри слова,печелиш пакетче бонбони - карамел му (карамел инекЬ) и правото да си възвърнеш българското име.....
88
3
 
1
 
! Отговори
Мъдовски преди 13 години
Не знам за Доган, но ти ще пишеш писъмца от някоя килия. Още от сега те съветвам да се запасиш с вазелин.
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кара Ибрахим какво се мъчиш да свържеш имената на известни личности и народи от историята със сегашните ***-Доган,Сефер,Октай и цялото ДПС.Няма връзка,както и да се мъчиш,дори и хазарите ще настръхнат като разберат кого им преписваш.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
естествено,че няма да излезне в пенсия.по 2 причини даже. 1- той не ходи на работа и трудов стаж не трупа...2-ро защо му е пенсия от 200 лв,като милионите и така си ги трупа ?
85
0
 
8
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Я направете едни мазни борби двамата Сефер Доган за сеир на хората.Може и някой лев да спечелите.
84
1
 
9
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Пак ли ти, бе педерасче червено, дето читак ли си, на такъв ли се правиш? Пак ще ми се правиш на учен и ще блокираш форума с огромни извадки от фалшиви комунистически писания за българи, тюрки и византийци. Няма ли кой да го отсвири тоя наукоподобен фалшификатор-***? Ей, ченгенцата, дето управлявате сайта и форума, къде сте? Или и на вас от ДС са ви поръчали да крепите ДПС, та да се карат тъпите българи помежду си?
83
1
 
3
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Ето, подават се по-акъллии читаци зад *** Доган, които, понеже не са толкова на течение, май доста сериозни далавери въртят, а и Партията-майка (не ДПС, а БКП) им е гласувала май бая доверие да дърпат конците, докато *** се излага, изживявайки се като лидер. Сефер, значи. Пак от ДС, още повечко май пооткраднал, сега ужким го притеснили. Ама, нещо не ми прилича на притеснен.
82
1
 
5
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Абе човека ти каза да престанеш с това Копи-пейс,ама типродилжаваш.Напиши нещо което ти си прочел.
81
1
 
4
 
! Отговори
sgt.Hale преди 13 години
Ама как пенсия бе???Аз чакам скоро да го застрелят тоз кьопек миризлив!