Шансът на Яне – адвокат на мафията

МВР шефът: Помните кога той вадеше големите си разкрития, нали?
Обновена: 15 окт 2010 10:33 | 15 окт 2010 10:28,
219
Шансът на Яне – адвокат на мафията
Снимка: БГНЕС

Това е златният шанс на лидера на РЗС Яне Янев да бъде политически адвокат на човек от организираната престъпност (Алексей Петров – бел.ред).

Още по темата

Така МВР шефът коментира думите на Янев, че "вътрешният министър е глава на организираната престъпност".

"За последните 20 години не знам да е имало представител на политическа сила, който да е отишъл при човек с изменена мярка за неотклонение и да му каже, че може да му осигури добър партиен пост", посочи Цветан Цветанов.

"Знаете най-големите разкрития на Янев в кой период бяха и защо след това не са се случили подобни разкривания", каза министърът.

Помолен да коментира факта, че работата му е критикувана и от Софийския апелативен съд, Цветанов заяви:

"Нормално. Защо не казват нищо за "Килърите", които са с постоянна мярка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
12
 
20
 
! Отговори
IND преди 13 години
"Нещо много взеха да стават феновете на Цветанов, коментарите вървят бавно.. Явно екипа на опозицията още не е влязъл в тази тема :))"Не просто сега назубрят новите клиширани фрази изпратени им директно от Позитано и после ще налазят темите :)
25
13
 
12
 
! Отговори
провинциалист преди 13 години
първо нищо не е доказано а има само основателно предположение за ТРАКТОРА,второ ТРАКТОРА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРОГОВОРИЛ,трето досега имаме само изявленията на ЦЕЦО-комплексаря,така че ТЕПЪРВА ПРЕТСТОЯТ УРАГАНИ И БУРИ В ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СТРУКТОРИ,защото и ТРАКТОРА Е БИЛ ЕДИН ОТ ТЯХ И СИГУРНО СИ ИМА СВОЙ АВЕРИ КОЙТО ЩЕ ПРОГОВОРЯТ,ВСИЧКО Е ПРОСТА ЛОГИКА ОТ ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА,тъй че ЯНЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ОСЪДИ ЦЕЦО ЗА КЛЕВЕТА....
24
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов заради Яне Мургина влезе в съда, а заради теб още никой! Така че аз ще си избера на кого да вярвам:)))))))))
23
14
 
15
 
! Отговори
иска да замени мутри преди 13 години
Поредната миризлива партенка на човека, с вид на пребито от съдбата куче! Толкова ли не можете да разберете, че Цветанов не води никаква борба с престъпността? Той само иска да замени мутрите на конкуренцията със собствените, гербави мутри!
22
8
 
8
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
Не му се сърдете на агрономчето:)))То не знае в кое поле, какъв сорт тикви да засее:))Сидеров, събра една част от ***/мафиоти/ ама той не знаел нищо, Яне, и той горкия, ама да ги оплачеш бе:)))Има и едим друг гей, който гледа да се реанимира - Я.Дачков:))Докога бе , защо си мислите, че България е бостан и в него има само тикви??И Янев и Сидеров, само промивата общественото мнение, нека някой от пишещите във Форума тук, да си спомни само за едно ДОКАЗТЕЛСТВО от тях двамата?
21
6
 
19
 
! Отговори
подлизуркото преди 13 години
яне ,подлизурко мазен- май се оказа че А.Петров/престъпника/ ти е шефа .А!
20
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами то това е цаката бе тикво, да скриеш лъжите между истини. Много си ограничен и глупав, да знаеш.
19
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знаете най-големите разкрития на Янев в кой период бяха и защо след това не са се случили подобни разкривания"*Това как да се приема? Че Янев е казвал истината ? Ако това е така значи че АП знае не само много но и верни неща.... родния физкултурник май удари на камИк и то голям то се мисли и после се говори !
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
време ви минало държавна сигурност, обишам ви, збогом
17
8
 
9
 
! Отговори
пребито от съдбата к преди 13 години
Човекът, с вид на пребито от съдбата куче, в случая пудел, продължава лае и да съска срещу другите! А ти къде беше през последните 20 години, другарю Цветанов? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад широкия гръб на БКП и на спонсора на баща ти Григор Шопов? Защо още преди 20 години не се захвана да се бориш срещу престъпността, а предпочете да се занимаваш с мутренски дейности?
16
5
 
13
 
! Отговори
1 преди 13 години
Пускането под домашен арест на престъпник, винаги е в полза на мафията. По този начин се въздейства психологически, на свидетели и на всички които участват в целият процес. Така е било в Америка още преди мноооого години, но в България индианците станаха много..И това с психологическото въздействие е достатъчно мощтно "оръжие", да не говорим за другите методи..*** народ, слаба държава!
15
19
 
11
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Яне разкри далаверите на Мургина,Яне разкри за навлизащия в България радикален ислям,Яне първи разкри за милиардите на приятелката на министър- председателя Боко тиквата - Цветелина Бориславова,Яне първи разкри кой е собственика на Си банк. Нещо да е излъгал Янев или подвел. Е как няма да го нападат крадливата,управляваща хунта от олигарси. А за народа замразяване на доходите,увеличение на хранителните продукти,ток,газ,горива..Коментара е излишен нали....ТОВА Е . ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне ле вакло ягне, Яне ле пиле шарено ....
13
6
 
8
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Нещо много взеха да стават феновете на Цветанов, коментарите вървят бавно.. Явно екипа на опозицията още не е влязъл в тази тема :))
12
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе щом е *** е достатъчно за да е виновен...Няма к'во да се обсъжда. Давай Цветанов. Само бой за такива нагли и безродни продажници.
11
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо нанесе токова много удари на мафиятя, че е нормално Кръстниците/Альошата и Р.Петков/ и марионетката им Яне да разиграват тоя театър
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
8-ми, много му е чудно как Сидеров като е луд прави смислени неща...Не че съм гласувал за Атака, но мисля че са ти промили мозъка с тази лудост на Сидеров. Един луд човек, няма как да прави смислени неща......
9
6
 
34
 
! Отговори
фиро преди 13 години
Яне и РЗС са създадени, финансирани и управлявани от А.П. и интересите които представлява. Това мисля е ясно дори и на слона в зоологическата градина.Яне е поредния *** в парламента. Лошото е че има много като него.
8
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо си е милиционерче, което е решило, че щом той е казал нещо, то е вярно. В повечето случаи си е прав, ама не може да се осъди някой само защото милиционерчето е казало, че така трябва
7
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янев е една мижитурка, която се има за голяма работа. И без това никой не го уважава. Сега използва случая с Алексей Петров да си вдига рейтинга, на него му харесва хората да му обръщат внимание. Преди като го изгониха от ГЕРБ много се канеше, че щял да им го върне и да съжеляват.. и какво направи - едно голямо НИЩО. Сега пак много говори и нищо няма да стане .. пълен ***. Той и Сидеров е луд, обаче има повече смисъл в нещата които прави