МВР не водело война с полицейските синдикати

Исканията на част от служителите на реда били ултимативни
Обновена: 9 ное 2010 08:54 | 9 ное 2010 08:49,
30
МВР не водело война с полицейските синдикати
Павлин Димитров. Снимка: БГНЕС

Ръководството на МВР не води война със синдикатите на полицаите. 

Това заяви в интервю за Нова телевизия  зам.-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров.

Трудно е да се работи с пет синдикални организации [в МВР], за мен ще е по-лесно да работя само с една-две, смята зам.-министърът. 

Той не отрече, че има трудности, на повечето места липсва екипировка, защото финансовите ресурси били недостатъчни. 

Още по темата

Относно кубинките и униформите, Димитров се похвали, че са направени най-добрите кубинки, които са произвеждани в МВР и един по-съвременен модел на униформа за полицаите. 

Според зам.-министъра исканията на полицаите са ултимативни – сега и веднага, което няма как да се случи. 

Поставените проблеми съществуват, но не са приоритетни за момента според финансовите възможности, категоричен бе Павлин Димитров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
8
 
! Отговори
vini преди 13 години
Какво значи полицай това е вид професия която човек сам си избира .Аз също ходя на работа но никой не ми дава работно облекло полу .кола .храна.Получавам по малко заплата но аз не хленча и не съм съгласен мойте данъци да се харчат за тези негодяи които видях на улицата които сами са си избрали професията.Те нарушават моето спокойствие въпреки че плащам данъците си които отиват за тях.
6
2
 
11
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Ръководството но МВР наясно ли е, че ако цялата налична частна собственост/ компютри, факсове, принтери, белезници, палки, обувки, хартия консумативи/ собственост на самите полицай бъде изнесена от всички служби в МВР. То самата институция ще се върне в първобитния строй. Но я няма волята на служителите да го направят всички това в един ден и официално да си пуснат докладни че си искат необходимите ресурси да могат да работят. Добре зареденив МВР са само централните администрации. 900 комп. смях
5
15
 
13
 
! Отговори
Писна ми !!! преди 13 години
Ама наистина ми писна ! Сбирщина торби *** за пари. За още и още пари ! Работят една от най добре заплатените и комфортни държавни служби в България. За едно полицейско място кандидатстват по 300 човека !!! Но те са нагли ! Зинали е ей такива уста ! Нямат натъпкване ! Като тръби са ! Каквото им пуснеш отгоре - изчезва. А работа - нула. Българския полицай е ***. Знае само `дай, дай, още ми дай` . Писна ми !!!
4
12
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Димитров - не се обяснявай като ***, а обясни ЗАЩО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВСЕ ОЩЕ СА НА РАБОТА ??? Защо ??? Защо им се превеждат пари по картите всеки месец ??? Очевидно те не са мотивирани да работят в системата на МВР !!! Защо все още са на работа Димитров ???
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая статистика си а заври у ....!Никъде в ЕС и по света на броят, граничари, пожарникари, гражданска защита имиграционни, документи за самоличност и регистрации на МПС-та, че дори и жандармерия в общия кюп на полицията! Това че на някой му е кеф да си има мегаминистерство е друга бира!В любимия пример - Ню Йорк - има 22 хил полицаи! Но това е само НЙПУ - чистата охранителна, пътна и криминална!Отделно имат пожарна с 14 хил пожарникари, транспортна полиция с 4 хил, имиграционни, гранична и т.н
2
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Статистика:БГ е на първо място в ЕС по брой полицаи на глава от населението и на последно по доверие в "родната полиция"
1
9
 
14
 
! Отговори
ЗЪЛ преди 13 години
На който не му харесва, молба за напускане, и да ходи в сота да работи за 300лв.