Заплахи за живота на Борисов? Май отклоняват вниманието

Нещата са съшити с бели конци, смята Атанас Атанасов
Обновена: 9 ное 2010 08:34 | 9 ное 2010 08:25,
73
Заплахи за живота на Борисов? Май отклоняват вниманието
Снимка: БГНЕС

Всеки един сигнал трябва да бъде проверяван внимателно, не се знае кое камъче може да обърне колата. Но в конкретния случай много ми се виждат съшити с бели конци нещата, някой ще се обажда по телефона да поръчва, така ли се правят нещата.

Това заяви в интервю за bTV Атанас Атанасов (председател на ДСБ-София и бивш ръководител на НСС), след като бе помолен да коментира информации в медиите, че има заплахи за премиера Борисов.

Търси се публичен механизъм да се отместят теми от погледа на обществото и да се насочва погледа по други теми. Медиите доста модерно разказаха тази информация, коментира още по темата Атанасов. 

Още по темата

Няма битка между Алексей Петров и ГЕРБ. Това се вижда, става въпрос за сблъсък между управляващите и БСП и задкулисието на Първанов. Този театър съм го гледал преди 10 години и повече. Тези хора, които бяха срещу правителството на Костов, те се виждат сега. Около скандала "Филчевгейт" имаше 2 оправдателни присъди по 2 дела през 2000 година. През 2001 година се стигна до там, че бяха събрани пред парламента таксиметровите шофьори и т.н., заяви Атанасов.

Има ли в ЕС в модерна Европа президент, премиер, на който за времето, докато е бил на власт, да му изтрепят няколко от съветниците. Ето я връзката на задкулисието, отбеляза тъмносиният депутат.

Атанасов заяви също така, че „от под крилото на Филчев излезе Алексей Петров“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
18
 
! Отговори
Луко преди 13 години
Толкова пари на вятъра няма кой да даде. Все пак бойко на никого нищо не е сторил. Онези ги няма, другите офейкаха, а предишните са на свобода. Само някой си Вальо топлото може с една дума да вкара бойко в затвора. Ами мургина? Румен овчаров, Петков, Софянски и т.н. си пият кафенцето на свобода и не се претоварват с тенисче например. бойко е назначен на този пост за да ги предпазва от съдебно преследване. На повечето от тях е бил личен слуга. Но да допуснем 2 варианта: 1. Криминален; Бойко се решава на правилен ход и легализира проституцията, тогава верния преторианец и другар Камен Пенков му скроява шапката; 2 Икономическа: Бойко създава държавно, повтарям държавно претприятие за добив на нефт и газ, рафинерията "Плама" Плевен заработва, но за да не се случи това руснаците промиват мозъчето на тиквата редовно в хотелчето на Валентин Златев. Сметката е супер проста: Цена на барел петрол 150 $, цена на дребно 2.20 лв. Днес цена за барел 75 $, цена на дребно на литър пак 2.20 лв. Разликата къде ли отива?
49
2
 
17
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Ат.Атанасов:Заплахи за живота на Борисов?Нещата са съшити с бели конци"Ами ясно е че като им пада рейтинга,Разбойко и Цецко пускат КЬОРФИШЕЦИТези 400хил Евро са малко-много... толкова дават на ловните дружинки за отстрел на вредни животни....Другаря Първанов и той иска да гръмне мутрата за повече от тези пари,ама няма!!!Ако продължават с ПАЗЕНЕТО НА КОРУМПИРАНИТЕ-на изборите,толкова ще получи ЛОВЕЦА ПЪРВАНОВ ЗА ОТСТРЕЛА НА ГЛИГАН ОТ БАНКЯЗа отсрел на ояли се ***,повече никой не плаща!
48
4
 
32
 
! Отговори
Елена преди 13 години
Това е толкова идиотско, че прилича на сценарий от тъпо реалити шоу по Нова и БТВ..Не знам кой може да се върже на подобна глупост, освен заблудени любители на такива предавания. Чудно ми е какво ли става сега, за да се наложи да обявяват този сценарий..Ще почакаме - ще видим..Все някога ще разберем защо се разиграва тази сценка сега..Ще стрелят Боко- смееееееееех
47
13
 
23
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
Атанасов е най големия измекярин .Нищо не работи а само създава интриги.
46
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наско, хубаво е че разбра, но защо толкова късно! Свършиха акциите, сега малко показност, сега е още началото, има още три годинки да слушаме и гледаме. Вземете и подарете на ББ чантичка, или по скоро сакче, че човека си губи лентичките.
45
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е гат и държавата щом на министър-председателя и прякора му е тиква и мутра и го пазят от нсо ,защото неговите авери от сиг искали да му светят маслото... от 14 години живея в Швеция и като си идвах сега насам да се видим за малко с роднините си мислех ,че след като България е влязла в ЕС нещата са се оправили ,а то такъв политически цирк и такава повсемесна мизерия навсякъде.. жалко за народа ни ,просто да се спасяват младите навън ,май само това е решението.
44
8
 
8
 
! Отговори
Всеки монолог преди 13 години
Всеки монолог на АА по кабеларките, е акт на самозадоволяване!
43
0
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
До Азъ: Да бе, къде е златото, какво стана с него, защо медиите нищо не пишат за това?!
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поне има сеир ,като няма хляб,но и това е нещо.
41
3
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 13 години
"Това може да е съшито с бели конци,но обяснете на народа защо Ахмед Доган е с охрана на НСО чиито заплати се плащат от данъкоплатеца и струващи над 2 000 000 лева годишно"Не бе нещо не си разбрал, той е в затвора, както обеща Мухобойко.
40
1
 
24
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
ЦВЕТАНОВ!!!КЪДЕ Е ЗЛАТЦЕТО-О-О-О!?
39
1
 
35
 
! Отговори
Теодора1 преди 13 години
При спецакция тази нощ бяха арестувани поръчителите на убийството на премиера на България, Бойко Борисов. Акцията е проведена в осем часът вечерта, докато заподозрените са обсъждали цената която са готови да платят за отстраняването на Борисов, на фона на вечерната емисия новини на Българската национална телевизия. Престъпната група замисляща покушението се състояла от две червени бабички, двама паркинсонови старци и младо семейство с две деца, които се готвели на следващия ден да напуснат страната в посока Гърция. Всички те били роднини възрастните сватове и техните деца, и живеели в една къща. Вицепремиера Цветанов посочи, че доказателствата за престъпните намерения на задържаните са неоспорими и са придобити чрез специални разузнавателни средства, включително комшийката на задържаните баба Пена Подробната, която отдавна извършвала подслушвателни действия подтиквана от патриотизъм и лично любопитство. От подробните доклади на баба Пена става ясно, че арестуваните отдавна са замисляли отстраняването на премиера и неведнъж са отправяли сериозни заплахи към неговото физическо здраве и чест, както и към тези на роднините му. Арестуваните редовно употребявали домашно приготвени упойващи вещества чиито акциз, както се разбрало при последващото ареста разследване, не е бил заплатен на държавата. Като мозък на престъпната група се сочи единият от старците, а именно бай Люцкан Чифтето, който бил участвал навремето в партизанския отряд Антон Иванов и имал задълбочени познания по нелегална и подривно-екстремистска дейност. За физически извършител се подготвял мъжът от младото семейство, който наскоро бил съкратен от работата си като полицай и всяка вечер сипел люти закани срещу управляващите. От докладите на агент Пена се вижда още, че веднага след уволнението въпросният мъж е заявил пред останалите от престъпната група, че ако някой му даде 400 000 евро, не би се поколебал да свети маслото на премиера. С течение на времето обаче мизата намалявала, а предният ден цената паднала само до сумата необходима за закупуване на еднопосочен билет за съседна Гърция, където младото семейство смятало да потърси спасение от налегналият го недоимък. Бързото обезценяване живота на премиера наложило ускоряването на операцията по задържането на заподозрените, тъй-като имало опасност при по-нататъшно отлагане, живота на Бойко да не струва и пукнат грош.Tuesday, November 09, 201010:36 AM
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това може да е съшито с бели конци,но обяснете на народа защо Ахмед Доган е с охрана на НСО чиито заплати се плащат от данъкоплатеца и струващи над 2 000 000 лева годишно,заради заплаха за живота му отпреди години и никой не е запознат дали изобщо има такава?!Да излезе шефа на НСО да обясни,защо във време на съкращение на държавни разходи и едва закърпен бюджет за този се дават толкова много държавни пари?!Да си наеме професионална ЧАСТНА охрана и да я плаща от джоба си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой ще го трепе ББ???ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ.
36
5
 
46
 
! Отговори
АТТ преди 13 години
Ефтин PR от страна на Боко Тиквата!!
35
7
 
35
 
! Отговори
ХАРИ преди 13 години
Искали да убият Боко? Защо? Защото се борял с орг. престъпност? *** Бахкянски номера! Тиква!
34
4
 
18
 
! Отговори
Коза ностра преди 13 години
Ей който закачи нащо момче(тиквичко) ще си има работа с нас - аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа *** ха.
33
2
 
22
 
! Отговори
SS преди 13 години
Дори по филмите комуникацията в днешните хайтек времена става с листче и молив, а не по телефона това е някаква пиеска от кварталната самодейност. Друг е въпросът, че българските псувни в много случаи включват "физическа заплаха", ама са си псувни, хората просто изразяват "любовта" си към властта на мафията. В закона изнудването се наказва с 15 години затвор, а държавата ти казва, че ще ти плати изработеното без 10%, а иначе няма да ти плати... Мутренски похвати на държавно ниво.
32
2
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Румене, изключително некултурно е в 10 сутринта да си толкова пиян.
31
4
 
11
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Тоя театър ти не си го гледал, ти си играл в него. Аре, беги обратно в миманса.