ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към цигански гета

Воеводите искат държавата да спре с двойния стандарт
Обновена: 17 ное 2010 12:02 | 17 ное 2010 12:01,
140
ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към цигански гета
Снимка: БГНЕС

Енергията, която държавните органи и министър Плевнелиев посвещават на събарянето на постройки в Несебър, трябва да се прояви и при премахването на незаконните цигански гета. Това се казва в позиция на ВМРО.

„Абсурдно е държавата да бъде възпрепятствана в прилагането на закона, при това със съпротивата на местната власт. Още по-абсурдно е обаче държавата да продължава да проявява двоен стандарт и стотици места в България да се гетоизират с изникващи незаконни постройки. Така властта у нас губи моралния си авторитет, губи и легитимното си право да упражнява сила“, категорични са от партията.

ВМРО ще поиска мнение от Комисията за защита от дискриминация дали нееднаквото прилагане на закона не е дискриминация по етнически признак.

Според воеводите обратната дискриминация буди все повече тревога.

„Недоумение поражда случаят на Веселин Ангелов, който получава отказ за работа в училището във врачанското село Баница, защото не бил циганин. В същото време граждани на София, подпомагани от ВМРО, от месеци събират подписи за премахване на незаконните гета в града и тези няколкомесечни усилия се оказват единственият начин властта да приложи закона“, се казва в позицията на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
32
 
! Отговори
валко преди 13 години
Аз съм за спирането на двоиният стандарт.Удивително е как *** ни събратя успяват от нарушители да се пръвърнат в жертви щом усетят и най-малката заплаха за интересите им!!!!!!!!!
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да! говориме за хора, живеещи на принципа на ***. Докато ние работим и плащаме хиляди левове осигуровки (които отиват за техните помощите), те се чудят как да ни откраднат и когато се качиш на градския транспорт и си купиш билетче, няма къде да седнеш защото всичките тези "ХОРА" са насядали с чувалите с ***. Всичките им бараки да заравнят със земята.Мизерници!
12
0
 
15
 
! Отговори
anti ciganin преди 13 години
evalata a ba6 taka
11
13
 
21
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към *** гета. Воеводите искат държавата да спре с двойния стандарт"Е как така да тръгнат булдозерите да рутят *** колиби или палати......ПОСЛЕ НАЛИ ЩЕ ТРЯБВАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА БОЙКО...Те ако го направят това АЗ ДВЕТЕ РЪЦЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ, независимо че ги смятам за пълни некадърници и комунистически *** до един...АМА КАТО ЗНАМ МУТРАТА КАК СИ ПАЗИ РЕЙТИНГА - ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ!!!
10
0
 
49
 
! Отговори
лили преди 13 години
Енергията, която държавните органи и министър Плевнелиев посвещават на събарянето на постройки в Несебър, трябва да се прояви и при премахването на незаконните *** гета. - Ето точно това е и позицията на целокупния български народ. И да не ни се оправдават с ЕС и кво ли не - в България българите трябва да си решат какво да си правят, ако много ги искат *** от ЕС, подаряваме им ги - чудесен коледен подарък ще получат!!!
9
21
 
6
 
! Отговори
глупости преди 13 години
"Според воеводите обратната дискриминация.."Какви воеводи бе драги авторе на статията?!? Тия от край време са били терористи и изпълнители на мокри поръчки! Воеводи.. раз'ираш ли ...
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На сниката --Римляни в центъра на Агората.А това с гетата ,няма как да стане ,идват избори и гласа на всеки римлянин е жизненоважен за власта .
7
36
 
3
 
! Отговори
ai6eto преди 13 години
alloooo,govorime za hora.kvi buldozeri.kato im namerite jili6ta-ob6tinski,kato gi skolarizirate i socializirate,butaite getata.a,sega ako go napravite 6te ste po dolni ot divi zverove.*** sa *** ama i te sa hora,ha sega pri tova nemane im pomognete ,pa da vidite 4e 6te se o4ove4et.bitieto opredelj saznanieto,6a znai6.
6
2
 
22
 
! Отговори
sako преди 13 години
Не става , много европейски и световни организации ще скочат, а и наистина там са гласоподавателите на власта.
5
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А такааа :) Дойдохме си на думата :) След като всички се пънат, че щели да спазват закона до дупка, айде драги ми минете през всичката *** и ги изринете веднъж завинаги. Или техните хралупи някак ще се окажат интегрирано-озаконени? Няма да се очудя...
4
1
 
64
 
! Отговори
Щандартенфюрер преди 13 години
Искам да управлявам един от тези булдозери.Ще вляза с удоволствие в гетата.
3
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** юруш към анадола, там са ваши събратя, рай......
2
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма как да стане-там е пълно с гласоподаватели :D
1
0
 
72
 
! Отговори
Мандраджия преди 13 години
Не булдозерите, танковете / ако са останали / :)