Доган ще говори. Ама малко да почакаме...

ДПС ще завива надясно, а лидерът му планирал да излезе от анонимност
14 дек 2010 08:30,
230
Доган ще говори. Ама малко да почакаме...
Снимка: БГНЕС

Ахмед Доган се кани този път да завива надясно. И да започне да говори. Това става ясно от интервю на всекидневника "24 часа" с Лютви Местан от ДПС.

На въпрос защо Ахмед Доган мълчи почти половин мандат, Местан отговаря: „Ще проговори. Отново в най-добрия за страната интерес“.

Заместник – председателят на ДПС обаче не уточнява кога и как ще стане това.

От известно време обаче в кулоарите на парламента върви слух, че Доган изчаква да мине делото за конфликт на интереси срещу него, насрочено за 27 януари. След това планирал да излезе трайно от анонимност, пише „24 часа“.

Съвсем отчетливо казахме - нужно е изграждане на консенсусно поле за политика на реформи, които кризата и времето силно налагат. За пакет от 5-10-15 (въпрос на съгласие) задължителни мерки, които да осигурят не само изход от кризата, но и последващо устойчиво развитие. Този консенсус няма да заличи границите между управляващи и опозиция, без значение колко и кои партии ще бъдат на власт. Но ще наложи нов тип отношения, които изключват и управленската самонадеяност, и опозиционността като самоцел, посочва Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: ДПСДоганЛютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Караибрахиме, Приятели,- България никога не е била поробвана от Тюркия, защото Тюркия е създадена през 1923-25г..., а днешния тюркски език е измислен през 1927 година!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме възстановили Държавата си..., използвайки чужда кръв...!!- Време е всички държави, произлезли от бившия Османски бейлик, да обявят 3 Март за национален празник... Включително днешна Тюркия...!!!Но проблем са не Патриотите, а Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!- Българските и Турските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Турските шовинисти - НИКОГА...!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Турция трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Турция няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., а в Турция бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!- Днес никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!!- Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори между приятели...!- Когато пиха и ядоха на корем анатолийците им беше хубаво..., сега ще плащат...!!- Господ забавя, но не забравя...!!!
156
0
 
2
 
! Отговори
Тунджи преди 13 години
Какво става с Доган. Я му вижте ушите - колко са прозрачни. Да не би да го е хванала някоя лоша болест? Ако е така му пожелавам да е здрав и той е човек, макар и милионер, нали? Това, че ние живеем в мизерия и всяка сутрин палим печки, а през нощта не сме на парно, какво пречи на партия ДПС. Нали те са с нас - работещите за нея.
155
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Караибрахиме,- Нищо лично но...:- Те Кюрд, Витинец, Лидиец или арабин си..., за религията ти не пинам...???Колкото до историята тя е точно такава каквато ти я преразказах... не се напъвай повече или коажи - къде и как е умрял селджукския турчин Осман...
154
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 13 години
BIVSHI KOMUNISTICHESKI AGENTI VARTIAT NA PRASTA SI I BULGARI I TURCI V BG
153
2
 
0
 
! Отговори
Антитурчин преди 13 години
Аз чакам извинение.
152
2
 
1
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Момче,недей докарва от девет реки вода.Просто приеми,че си тракославяногрък,кичещ се с името на варваробулгаротюрките.Та вие сте европейци,от 10 000 години живеете по тези места.Защо искате да сте азиатски варвари като нас?Забрави името ***.
151
0
 
1
 
! Отговори
Пожарникар от Тервел преди 13 години
Ела и виж протокола,кой е виновен за пожара.Децата,сега големи мъже са си признали всичко.На 15,18,20,23,26,28,31 декември съм дежурен в тервелската пожарна.Добре дошъл да се запознаеш с ФАКТИТЕ.
150
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Караибрахиме,След публикуване древната история на Волгските Българи Джагфар Тарихи и съвременен анализ на другите източници, днес знаем:Да ние, днешните българи, сме арийци болги, от 28 века- Според Херодот, от Алпите до Имеон (Памир и Хиндокуш) живеели Траките втория по численост народ след Индийците така, че е нормално в кръвта ни да тече тракийска кръв- На земите от Алпите до Имеон населението се Самонаричало Болги, основател през Vв. Пр. хр., на държавата е Албуга Болгар, държавата се е наричала Идел или Болгара и се състояла от две части с единосъщо население - западната А-Ранаселено с арии и източната Ту-Ра, с население турии(туранци), а по-късно, след Атила тюрки.- Сред ариите, водещо ядро са масагетите, сред тях властващи са асите, а управляващ е рода Дуло, който е дал на света Атила. - След смъртта на Атила, третия му брат Ирник (Ернах) властва над земите западно от Волга и понеже не признава върховенството на първородния внук на Атила, обявил възстановяването на единна и неделима Стара Велика Болгария, която синовете на Кубрат разделили след междуособици на Волгска(Котраг), Кавказка(Бат Баян) и Дунавска(Аспарух) Българии- Тюрките едва през Vв след христа, създали източно от Памир своя династия, чрез първородния син на Атила Азана, завладели днешен Авганистан, Иран и Ирак, а един от Владетелите им, КханТамерлан (Тимур), заклал селджукския турчин Осман бей - основателя на Османския бейлик, завладял династически предишната година Аспарухова България, след което провисил кожата му за тапицерия зад престола си- Империята, наречена Османска, е оглавена династически от Тюрките на Тамерлан, а населението и от тогава, та до сега се състои от старите византийци - анатолиици, витинци(кюрди) и лидийци приели исляма Та затова Караибряме,1. Българите от древността до днес са наричани последователно Траки, Болги, Арийци, Аси и след Кубрат - болгари и българи, а Славяни е етноним измислен през 17 век и произлиза от гръцкото склави Роби, арийски племена без знатен владетел, като са записани така в договора на Аспарух с победена Византия склави - роби - Този договор е копие от договора, наложен на двете Римски Империи, след разгрома на армиите им и изгарянето на Императора им Валент, от Болгския владетел Кхан Алп-Бий, чиято тогавашна столица е днешния гр.Киев, а лично имение Балканския полуостров.2. В остатъците от Византия днешна Тюркия, живеят анатолийци, кюрди(витинци) и лидийци, приели Исляма и наречени тюрки без да са такива, през 1925г. и със силата на щиковете на Червената армия на Тухачевски и арабина Кемал, наречен Ататюрк, а византия е предръстена на Тюркия!!!
149
0
 
1
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 13 години
КАРАИБРАХИМ показва изключитело широка осведоменост и задълбочени познания по история. Вероятно е професионален историк или поне студент със сериозни научни интереси в средновековната история. И едва ли е турчин.
148
1
 
2
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Веднага като докажеш,че си пожарникар от Тервел.
147
0
 
2
 
! Отговори
Распутин2 преди 13 години
Та напоследък, Местанчо, сте доста сладки. . . Колкото бяхте нагли и безпардонни преди! Но Местанчо, Бате ви Бойко е доста злопаметен, а и не вярвам, че ритуално ще се самоубие, ако склони да му пристанете! Ама това не пречи вие да опитвате!
146
0
 
0
 
! Отговори
един от всички преди 13 години
Заглавието на статията трябва да бъде: "Тате ще ми купи куче, ама друг път"
145
0
 
2
 
! Отговори
Распутин1 преди 13 години
Ех, Местанчо, Местанчо, връткаш се наляво, връткаш се надясно, ама най-вече ти и твоят доайен се връткате надолу. Там, където ви е мястото! И КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРАВИТЕ *** на Борисов, нещо май не му става от вас. . . А пък двигателя на паричните потоци(доганя), взел да имитира Костов и спрял да говори. Дано не да говори, а да ривйе след решението на 5-членката и да последва Костовата съдба, и да мине най-накрая в небитието. Ех, мечти, мечти. . .
144
0
 
5
 
! Отговори
народ преди 13 години
ТУРЧИН СЪМ -НЕ ОДОБРЯВАМ ПОЛИТИКАТА НА ДОГАНОВЦИ НИТО НА ИВАНОВЦИ.АЗ ГЛЕДАМ ФИНАЛНИЯ РЕЗУЛТАТ.ИМА ЕДНА БЯЛА ИСТИНА-ГЛАДНИ СМЕ
143
0
 
0
 
! Отговори
Пожарникар от Тервел преди 13 години
Наистина ли нямаш намерение да се извиниш за грешната информация за джамията в Жигларци.:-(((((
142
1
 
2
 
! Отговори
народ преди 13 години
мен пак въобще не ме интересува , доган защо мълчи,сидеров прави циркажийски номера в парламента.МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА КОГА БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН ЩЕ ИМА 5 ЛЕВА В ДЖОБА СИ
141
4
 
0
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Българските историци и етнолози от девет дерета вода докарват за да докажат, че гагаузите и турците в Североизточна България не са потомци на тюрко-българите, защото последните са славизирани. Хубаво, но къде са отишли славизираните тюрко-българи от тези места? Как на тяхно место се заселиха турците? Защо, живелият 9 години в Провадия през ХV в., добровничанин П. Гьоргич счита тамошните турци за остатъци от Аспаруховите българи? Защо сред *** Шкорпил намери предания, че са дошли от другата страна на Дунав, от Русия и превзели Добруджа, Делиорман и Шуменското поле и владели този регион дълго време; след това дошли гърците, а по тях турците. Между тях се предава, че построили крепостта Абоба и докарали течаща вода с водопровод? (Д.Ташковски, Кон етногенезата, с.80). Господа това са факти от историческото съзнание на този народ!
140
1
 
0
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
И защо един трак ще се прави на булгаротюрк?Ами защото иначе се оказва,че за толкова хилядолетия една държава Тракия не са успели да си спретнат и са били вечните роби.По-лесно е да се краде история.
139
0
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,- Защо Ахмед Доганов мълчи ли?А.Доганов, наистита е Голям вундеркинд, и не само за ядрени и водни централи и язовири...Например преди време... новоеничара Костадинов говори като аптал и без да съзнава ни казва цялата истина около убиxството на Ахмед Емин...:"... Емин е бил уличен от Ахмед Доган за такъв заговор (убийство на А.Доганов), което е предизвикало лавинообразно събитията..."Изводи...:1. А.Доганов е пряко замесен в "разкриването"..., на Емин...2. Именно пряката намеса на А.Доганов е, "...е предизвикало лавинообразно събитията ("самоубиването")..."3. А.Доганов е присъствал на "самоубиването"...4. А.Доганов, го е "самоубил" лично или е видял кой го е направил... (в сарая оръжие е имал само А.Доганов)5. А.Доганов и хората около него Излъгаха за своята несъпричастност в "самоубиването"...6. Уликите са подправени от А.Доганов и хората му, за да подвеждат в посока самоубийство...7. Следователите и прокуратурата Прикриха убийството и убиеца...!!!Нищо лично. Логика...!!!
138
0
 
0
 
! Отговори
народ преди 13 години
ИМА ЗАКОНИ И АЗ ГИ ЗНАМ.НЕ ВАЖНА КОЛКО КОЛКО ЗАКОНА ИМА -------А КОЛКО ЗАКОНА СЕ СПАЗВАТ.И ТЕЗИ ЗАКОНИ СА ИЗМИСЛЕНИ ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК.ВИНАГИ ТЕЗИ ГОСПОДА ОТ ПАРЛАМЕНТА СА БИЛИ НАД ЗАКОНА