Първанов настоява: ДС дипломатите не вредят на България

Имало поне 10 посланици, назначени от кабинета "Борисов"
Обновена: 17 дек 2010 15:44 | 17 дек 2010 15:30,
153
Първанов настоява: ДС дипломатите не вредят на България
Снимка: БГНЕС

Наличието на агенти на бившата служба Държавна сигурност в посланическия корпус не създава проблеми на България, коментира във Враца президентът Георги Първанов.

Още по темата
"Aз наистина се учудвам от двойния морал, защото има поне десет дипломати от този списък, които са изпратени от правителството на г-н Борисов.

Има поне седем-осем души, които бяха обявени и стояха цяла година, те се знаеха и публично и за тях не беше поставен въпросът. Т.е. поне половината от списъка на действащите сега дипломати е била известна. Какво се случи сега, та имаме такава драма", каза държавният глава, цитиран от Дарик радио.

"Не малка част от тях изнесоха като своеобразни шерпи подготовката за членството ни в ЕС и НАТО", напомни още веднъж президентът.

"Очевидно е, че има проблеми в управлението, и ще трябва да се търси начин "да се разлаят кучетата", изтъкна още той.

Първанов обяви още, че в момента вижда поне три-четири алтернативи на сегашното управление както отляво, така и отдясно.

Той уточни, че включва в това число и от досегашните приятели и крепители на кабинета, които вече са негови опоненти, "някои дори много остри".

Първанов беше във Враца за участие в първата от поредицата срещи на гражданско движение АБВ за обсъждане и създаване на програми за развитие на отделните региони в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: Държавна сигурностАБВ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
20
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Да вземе някой журналист да го попита агент "Гоце", след като тези посланници са ни вкарали в Европа, защо са ни вкарали 3 години след другите?????Аз бих казал влязохме в Европъ ВЪПРЕКИ тези посланници и тази гнусна мафиотска сплав БСП-ДПС! А Първанов как изобщо може да говори за морал след като спечели президетските избори УКРИВАЙКИ УМИШЛЕНО ЧЕ Е АГЕНТ НА ДС ???? Ама комунист и морал - насъвместими! Това НЕ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!
13
8
 
22
 
! Отговори
син вятър преди 13 години
Комунистите извадиха голям късмет с демокрацията...след 9ти септемри те избиха една камара народ от царистите за да си направят път без някой да им прави спънки. А след 89 и демокрацията никой не пипна комунистите, те изрежисираха всички тези нещастия които се случиха на БГ...ако някои ги беше наредил и избил до крак, България да е много по напред, и никой нямаше да слага пръчка в спиците на развитието на нашата държава....няма ли кой да тегли патрона на тия *** гнусни??????????????????????
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При обявеното от Супербойко, че ще подслушва всички не ми е ясно как не е разбрал, че Калинка е забременяла и как неговите дипломати са агенти на ДС, а той не знае. Излиза, че от подслушването файда няма.--Дипломатите са извън страната => използват чужди мобилни оператори. Ти да не мислиш че подслушваме света?
11
1
 
11
 
! Отговори
Vik преди 13 години
Я да помислим къде няма кадри на ДС??? 1. Кой привлече първите частни инвеститори в БГ- естествено тези които имаха контакти в чужбина! И кои са те - естествено най- малкото нещатни Дс-та. 2. Кой има необходимия опит и "бекграунд" за да е посланик /поне 25- 20 години стаж/?
10
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Първанов обяви още, че в момента вижда поне три-четири алтернативи на сегашното управление както отляво, така и отдясно." Не само той, всички го виждаме, ама нали се осрахме на 5.07.2009 г.
9
10
 
26
 
! Отговори
х преди 13 години
Гоце , ГЕРБ ли те набута за президент , че се правиш на ударен. За никой не е тайна че ДС е сложила свои хора на ключовите места в държавата и в бизнеса също , именно за това България неможе да се отлепи от дъното вече 20 години след промените.
8
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При обявеното от Супербойко, че ще подслушва всички не ми е ясно как не е разбрал, че Калинка е забременяла и как неговите дипломати са агенти на ДС, а той не знае. Излиза, че от подслушването файда няма.
7
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ами да си ходи и Бойко, той също е от системата."--Бойко може да е *** като ***, ама вервай - не е част от системата. Тоя дето НЕ иска да ги махнат е част от нея.
6
20
 
9
 
! Отговори
БСП-УПРАВЛЯВА преди 13 години
Има друг човек с опит на пазач и той не са казва Първанов. Този друг човек спокойно може да бъде пъдарин на нивята в землището на с. Хераково, например. Първанов има около 20 г. стаж в политиката, като десет от тях е бил президент. Очаква се тойъ да бъде следващият премиер, за не повече от 4-5 мандата. Според мен това е много време. Стигат му 2-3 мандата.
5
10
 
32
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Е много ясно, че ще защитава колегите си от ДС, все пак и той е работил там.
4
11
 
33
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Срам ме е от тоя *** за президент!
3
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е само не мога да разбера, защо точно сега така истерично се разшумя по този въпрос , като и децата знаят, че случайни хора посланици не могат да станат.Поредната доза прах в очите на хората и камъни хвърлени в градината на президента.Елементарно, Уотсън.
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези хора са наглеци това беше реакцията на министър-председателя Бойко Борисов по повод изказванията на президента, че поне десет дипломати от списъка на агентите са изпратени от правителството на ГЕРБ, предаде БНР. В Брюксел, където участва в заседанието на Европейския съвет
1
16
 
37
 
! Отговори
БСП-МАФИЯ преди 13 години
ТОЯ ДА НАСТОЯВА ДА ГО НАПРАВЯТ ПЪДАРИН В СИРИЩНИК,ЗАЩОТО ЗА ДРУГО НЕ СТАВА