БГ дипломация на четири крака

Вестдойче цайтунг публикува ироничен материал за външната ни политика
Обновена: 29 дек 2010 21:58 | 29 дек 2010 21:45, Елка Василева
180
БГ дипломация на четири крака
Снимка: БГНЕС

В София кучетата са част от дипломацията, констатира германският вестник „Вестдойче цайтунг“, цитиран от радио „Дойче веле“.
 
В ироничен материал за България Веселин Желев пише: Познаваме кучетата като пазачи, ловци или най-добрите приятели на човека. В България обаче те са част от дипломацията. Сегашният премиер и любител на кучетата Бойко Борисов продължава тази млада традиция. Рунтави черно-бели български овчарки представят страната на най-високо държавно ниво в САЩ, Испания или Русия, пише в материала.

Зли езици дори твърдят, че животните се ползвали с повече доверие от някои дипломати, пише авторът, намеквайки за агентурното минало на много български дипломати.

България е напът да запише нова глава в историята на възможните предназначения на кучетата – когато български министър-председател или президент тръгват на важно посещение в чужбина или когато очакват високопоставен чужд гост, винаги има малко кученце овчарска порода.

Последният държавник, получил подобен подарък, бе руският премиер Владимир Путин по повод сключването на сделката за газопровода "Южен поток".

Още по темата

Путин, изглежда, дори се зарадва на подаръка си повече, отколкото на сделката с тръбопровода.

В края на публикацията се припомня, че подобни подаръци преди това са получавали бившият американски президент Джордж Буш и испанският крал Хуан Карлос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
15
 
! Отговори
888 преди 13 години
1 това е реклама на нашите кучета,2 това е било предварително уговероно за да покажат добрите отношения между България и Русия и ето веднага пролича завистта на някои държави.Между другото това куче го коментираха в целия свят.Трябва да се говори нещо за БГ и по добре кученцето в ръцете на Путин отколкото *** в ръцете на сарко.Никоя снимка не е случайна
100
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
,,Вестдойче алгемйне цайтунг това му е цялото име и е аналог на българския *** ,, Дума "орган на германските социалисти управлява се изцяло от бивши кадри на ГСДП управляващата партия в бившата ГДР.Ами това е.
99
3
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Мдаа, тоя автор май е забравил, че в България се въдят и магаренца :)
98
5
 
19
 
! Отговори
Me преди 13 години
В допълнение бих казал - що за главен редактор трябва да си и що за вестник за да отделиш място на такава тъпотия, като статията цитирана тук?!?!Немците все по скоростно ми "падат в очите"?Айде, нашият момък, Желев, Веско - редови некадърен журналист, ами къде е спал главният им редактор?Някой запознат ако може да каже - това жълт вестник ли е или?
97
1
 
17
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Кучето и породата му са супер! Умно!!!, голямо, с пухкава козина - единствени недостатъци - яде много и ака много, не е за апартамент.
96
0
 
3
 
! Отговори
patarangi преди 13 години
zurnalista e balgarin-Veselin Jelev,vizte vsaita na vestnika
95
1
 
7
 
! Отговори
DOKTORA преди 13 години
Te kvo iskat da im podaravame : *** :
94
2
 
8
 
! Отговори
0 преди 13 години
Е .. защо сме толкова злобни ... как да не ме хване срам ,че не АЗ,а някои други хора са българи,всичко опорочават с глупостта си...
93
1
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
то у болшевистан *** до примата... и все с червено отзаде...и сърп и чук отпреде... за кражби и измами... тоя в дясно най големия сред ***.
92
1
 
1
 
! Отговори
peshata преди 13 години
To4no nemcite deto pikaqt sednali i jenite im sa kato kone da si gledat tapata darjava 4e skoro 6te ruhne kato posledstvie na ogromnite darjavni i 4astni dalgove v zapadna evropa... Tezi koito ne sa bili v BG na tqh ne im e haresalo.
91
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кучето на снимката е много якоа тъпия немски вестник и за тоалетна хартия не става
90
3
 
0
 
! Отговори
Bezos преди 13 години
хубавото на света е нелинейното му поведение.. т.е. написаните по-долу истини за БГ може и да не са много истинни акчюъли. фаготи..
89
2
 
19
 
! Отговори
Me преди 13 години
Хм.. според мен, този журналист е обикновен комплексар.Какво толкова вълнуващо или нередно има в това да подариш хубаво животно на някого.Що за покварено мислене трябва да имаш за да правиш пошли статии от това.Безумна работа!
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При това статията е писана от българин.
87
0
 
1
 
! Отговори
Lucy преди 13 години
Mislia che kucheto e "cute" -t.e. gotino.Ne vi vizdam problema.Ako si siguren che poluchatelia obicha kucheta.Vsichki krale sa imali kuche ,koeto e opitvalo mandzata predi kralia v sluchai che niakoi iska da go otrovi-v tozi smisul-polezen podaruk.
86
1
 
0
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Това също ...
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това не е позицията на Германия, а статия във вестник...
84
2
 
4
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
За такава теза аз не съм споменавал и явно това е плод на вашетео въображение, или на криво разбрана Ивческа полит-философия.Унгария не ме интересува.Аз съм в България и тук има ситуация-ОК?тази ситуация се решава според условията и възможностите.Пак говорите празни приказkи ....
83
2
 
4
 
! Отговори
gtf преди 13 години
За първи път от доста време ще заема позиция в защита на български политик. Няма нищо лошо да направиш подарък пък било то и куче. Ако автора се замисли без да бъде пристрастен, дори може да забележи, че тва е може би единствения правилен ход във външната ни политика.
82
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на 77 който е дал минус е мишок ама мишок