Симеон Дянков: Нямам конфликт с Цветанов

Вицепремиерът не се притеснявал, че е подслушван
Обновена: 6 яну 2011 10:48 | 6 яну 2011 10:45,
78
Симеон Дянков: Нямам конфликт с Цветанов
Снимка: Булфото

Няма конфликт между финансовия министър Симеон Дянков и вътрешния министър Цветан Цветанов.

Това заяви самият Дянков в коментар на изнесените данни за разговори между него и шефа на Агенция „Митници” Ваньо Танов и заместника си Владислав Горанов.

Още по темата

Дянков допълни, че е доволен от работата на Горанов, а Танов остава шеф на Митниците, съобщи Дарик радио.

Вицепремиерът заяви, че не се притеснява, че е подслушван.

На въпрос дали подслушването е начин за контрол на министрите дали си вършат работата добре, финансовият министър отговори, че трябва да има контрол, но не решава той как да бъде осъществяван този контрол. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков е маша на Бойко
70
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
дянков крадеца вън от българия
69
0
 
6
 
! Отговори
ринго преди 13 години
ей голяма мекица е тоя *** Дянков .Той е от тия дето на главата ще му пикаеш а ще вика че дъжд вали.Досега дошлите отвън управленци са пълен т.....к .Милен Велчев,Ники Малкият Мук а сега и тоя пародиен образ с очилцата .Защо няма свестни управници тая държава?Ами просто е -свестните си гледат работата и бизнеса тук и по света, а в политиката се врат само шматки като се почне от купищата *** ,агенти на дс ,псевдо технократи и измислени културтрегери. Цели 21 години...шкартото управлява.
68
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нямя конфликт с цветанов,а с цялата държава.
67
2
 
9
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Песента на Слави- "Нема такава държава" описва точно картинката. ;)
66
1
 
10
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Точно от лоша организация. При нас как е? Сняг оставя цяла България блокирана, а се говори по една седмица, че ще вали сняг и после снега учудващо ни изненадва- нито една оставка... Гърми скандала "Цветанов", Бойко- Цецо е пич. Не може така! Не е нормално тук цените на всичко да са 2х високи от другите европейски държави, а заплатите -4х. Иначе казано европейски цени с български заплати. Как няма да сме най-тъжната EU нация и 3та по бедност. Какво да ни направи по-щастливи?
65
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не лошо момчето, но е още в пубертета...
64
1
 
3
 
! Отговори
harko преди 13 години
ama i ti si *** be Dqnkov,vmirisani protegeta na naroda,are da si hodite u shtatite,vsi4ko obarnahte nadolo s glavata pendeli smeshni
63
2
 
7
 
! Отговори
Пинокио преди 13 години
Дянков ти със всичкия ли си бе момче.Цяла България ти чете стенограмите с телефонните разговори в които използваш грозни квалификаций към Цветанов пък тука приказваш че си нямал конфликт с него.Сигурно ако не е Бат Бойко да ти пази гърба Цецо да ти е надул неадекватната кратуна с юмруци дето не знае кво говори.Ама и Бойко ще се отвърне от теб- както Цецо те защитаваше от президента ама до едно време, като те разбра къв си кълмук сега не можеш да пръднеш и в банята у вас без да те запише СРС-то.
62
0
 
10
 
! Отговори
До 65 преди 13 години
Поемането на отговорност и подаване на оставка е въпрос на чест и е присъщо на силни, достойни и честни хора. Как ти очакваш от прости *** и наглеци подобни достойни действия?
61
1
 
1
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 13 години
Ами това пък е тъпо. Ако хаосът е предизвикан от лоша организация в снегопочистването - да. Ама заради самите обилни снеговалежи - аз не мога да намеря някой виновен.
60
1
 
9
 
! Отговори
Петър преди 13 години
"Шотландският транспортен министър Стюарт Стивънсън подаде оставка след критиките на опозицията заради хаоса в страната, предизвикан от небивалите снеговалежи." 11.12.2010 гТака се случват нещата на запад. Защо в България след такъв катастрофален скандал няма оставка на министър? Цветанов би трябвало да си подаде оставката или да бъде уволнен. България и Европейска България са две крайно различни понятия. Борисов изглежда и той държи "чадъра" заедно с Цветанов. Не се вижда оправия...
59
2
 
11
 
! Отговори
Хей преди 13 години
НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ТОЙ РОДИ НЕПОНОСИМИЯТ АКЦИЗ И ОТ ТАМ ВСИЧКО . КОНТРАБАНДА ,СПАД В ПРИХОДИТЕ ,ИЗЛИШНА РАБОТА НА ПОЛИЦИЯ И МИТНИЦА ,И СЕГАШНИТЕ И БЪДЕЩИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ..ДА ПРЕНЕСЕШ ,ЦЕНИ И АКЦИЗИ ОТ СТРАНИ НОРМАЛНИ В БЪЛГАРИЯ Е ЧИСТА ГЛУПОСТ.КАК ЩЕ ВЗЕМЕШ ОТ ЧОВЕК КОЙТО ИМА 200 лв. , 400 лв.НЯМА КАК .ДА СПРЕШ КОНТРАБАНДА ЗА 5 мд. ,ПАК ЩЕ МИНАТ 2мл.
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При криза винаги финансовият министър е виновен!!! Не че няма и други виновни, тук съм съгласен. Ако две козленца паднат в пропастта, това е беда но не е нещастен случай. Ако Дянков, Игнатов и още доста катастрофират със самолет, това би било нещастен случай, НО НЕ БИ БИЛО БЕДА!
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми ЦУНЕТЕ се тогава бе.
56
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе що не си...Сит на гладен, не вярва. Така и ти вероятно не можеш да приемеш факта, че има хора в момента, които са много по-зле отпреди и това е благодарение на ГЕРБ. Парите в една държава са едно количество. Ако някой има огромна заплата, това е за сметка на друг, който получава некви мизерни стотинки. Така че каквото и да работиш, колкото и да се смяташ за велик, заплатата, която получаваш, е за сметка на по-ниската заплата на хиляди други хора.
55
3
 
13
 
! Отговори
stg преди 13 години
аз който не съм никакъв фен на ББ и ГЕРБ, съм доста учуден от това че се изкарва Дянков виновен за проблемите на държавта та той е *** счетоводител не той определя политиката на правителството и приоритетите, айде малко разсъждавайте, но пък е съпер подходящ за псуване :)
54
5
 
6
 
! Отговори
skatelite преди 13 години
до някъде си прав .. но ще ограби само тебе. Направи много зимнина и се залости в мазето да не може да те открие Дянков. От там изпращай сигнали по морза до червената армия.
53
0
 
16
 
! Отговори
надяващ се преди 13 години
Боже, Боже какъв абсурд.В България е пълна простотия.И няма да има скоро Божедългоочаквана оправия.
52
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕВРЕИ4ЕТО ДЯНКО НА СНИМКАТА ГОВОРИ С ЕВРЕИТЕ ОТ БЕЛИЯ ДОМ,ВЗИМА НАСТАВЛЕНИЯ ЗА ПОНАТАТЪШНОТО СЪСИПВАНЕ И ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСЛИЯ НАРОД.