Няма Шенген, докато министър е Цветанов, твърди Калфин

Скандалът със СРС-тата се отчитал от партньорите ни
Обновена: 10 яну 2011 14:36 | 7 яну 2011 11:30,
142
Няма Шенген, докато министър е Цветанов, твърди Калфин
Снимка: Булфото

„Докато Цветан Цветанов е министър на вътрешните работи, България няма да бъде приета в Шенген“.

Това заяви бившият външен министър, сега евродепутат от БСП, Ивайло Калфин.

„Когато шефът на митниците обвинява вътрешния министър, че подкрепя и поддържа контрабандата през границата – най-важният проблем в държавата е не дали това е вярно, а как е изтекла информацията. Това се отчита от нашите партньори“, коментира той пред БНТ.

Още по темата


На него не му било ясно каква е позицията на правителството за приемането ни в Шенген в този момент.

Калфин смята, че премиерът не е заявил категоричното си становище за това готова ли е страната ни за членство или не.

Според него страната ни стои все по-зле на световната сцена. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: калфинШенгенСРС-тата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
5
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
ВСЕКИ ДЕН ВСЕКИ ЧАС СКАНДАЛ ЗА ВАС.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
всеки от днешните политици би признал Косово, за съжаление. Но проблемът е, че когато Костов и сие топяха тройната коалиция в Европа, той ги обвиняваше, че не са българи. А сега прави същото, значи не е българин. Защото влизането в Шенген е важно. Време е политическите борби да не стават за сметка на националните интереси. Даже Румен Петков го каза, което е отговорна позиция. Сега Калфин ми прави още по-лошо впечатление, защо не се разграничи от А. Петров, както направи Р. Петков
70
15
 
6
 
! Отговори
Благоев преди 13 години
Никога не бих гласувал за ГЕРБ.Единствено за РЗС те са хората.Защото им вадят кирливите ризи.120гласа от мен.
69
5
 
10
 
! Отговори
Dido преди 13 години
Тия като са толкова знаещи и можещи защо не ни вкарах в Шенген като бяха на власт?Това някой да критикува някого за нещо което самия той е имал възможността да направи и не го е направил, някак си не го разбирам......
68
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този *** навремето призна най-измислената държава- Косово. Нека всички православни го прокълнат. Проклет бъди дупедавецо. Амин!
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си болен,човече,мнооого болен,и всички които вярват сляпо в една партия която и да е тя,жалко,че има такива хора,като теб,ти си изтъкан от омраза,и гняв!
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tozi se samoubiva.
65
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОГАТО БИВШИ ПОЛИТИЦИ ГОВОРЯТ ,,,ИЗКЛЮЧВАМ ТЕЛЕВИЗОРА
64
19
 
22
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Точно така, ние от ГЕРБ ще изберем Цветанов за президент и няма да е министър.Какво ще направи той?Моментално ще махне всички дипломати и държавни служители под негов контрол , които са свързани с бившета ДС. ГлавенПрокурор,конституционни съдиии,началници на служби,посланници и дипломати.Нека да си изчистим къщичката от червената проказа!!!
63
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво направи това правителство по всичко което си написал за предишните едно голямо нищо !Това правителство постигна и най смелите мечти на предишното да смаже обикновените хора да нямат воля за протест Защо вдигнаха ЗДРАВНИТЕ НА САМО УСИГОРЯВАЩИТЕ СЕ ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ !Защо се вдигнао всичко освен заплатите ОТКЪДЕ БЕ ОТКЪДЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ РЕКЕТАКато ни вземат и имуществото с променения НПК в които се регламентира принудително събиране на задължения чрез отнемане на имущество.
62
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Калфин че си куче и си пазиш господаря Първанов да Но неси доберман а Болонка която е яла сланина и неможе да стисне дупето
61
9
 
17
 
! Отговори
teo преди 13 години
КАЛФИН, ПАК НЕ СИ В ЧАС И ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ НА КОГО ДА СТАНЕШ КАЛФА! ИЗБОРЪТ ТИ ПАК НЕ Е УДАЧЕН, НО НИЩО ТОЛКОВА ТИ СТИГА МАФИОТСКИЯ БАГАЖ! ТИ ИЗБРА МАФИОТИТЕ ДОГАН-сава, ангелов,СИМЕОН САКСКРАДЕЦА И СерГЕЙ - ибрика!
60
3
 
12
 
! Отговори
1232 преди 13 години
Днешните медии дават и доказателства за правотата на подобни тези. Френският министър по европейските въпроси Лоран Вокиез заявява пред в-к Фигаро, че 75% от нелегалната имиграция към Европа преминава тъкмо през югоизточната част на общността и споменава още трафика на наркотици и оръжия като съществен проблем за региона. Австрийският Дер Щандарт пък съобщава за открити във Виена почти перфектно фалшифицирани паспорт и шофьорска книжка, издадени в България. Подобни ментета стрували на пазара по 500 евро.
59
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво се горещите Гербери стига приказки видяхме ви колко можете колко комунисти хванахте и колко пари върнахте откраднати от предишните !Ай сиктир бе няма здравеопазване заразни болести са плъзнали няма хляб вдигат му цената полицейщина спрямо бедни и неграмотни за неправилно паркиране .НИКОГА ЗА ГЕРБ АЗ и още няколко милиона ОЩЕТЕНИ пряко с намесата на ГЕРБ
58
2
 
14
 
! Отговори
MAK преди 13 години
Германското "Nein" за влизането на България в Шенген през идната пролет изпълва огромно количество страници с информации, разяснения и коментари. Сред тях преобладават онези, които считат мярката за уместна. Може би най-радикална и категорична е позицията на Манфред Блескин - коментатор и водещ на политически предавания в новинарската телевизия NTV. Коментарът на Блескин е озаглавен "Шенген: мафия анте портас", т.е. "Мафията е пред вратата ни". Според него Германия и Франция имат пълното право да искат отлагане на приема за България и Румъния, защото в двете страни организираната престъпност в много от случаите действала като същинската власт.
57
7
 
9
 
! Отговори
az преди 13 години
Такаа значи въпросния вестник галерия е свързан с Яне Янев, които е продукт на бсп Р.Овч го обяви публично има го на видео в ютюб. И така чрез агените си които пеят на организираната престъпност в данс са се докопали до това срс и ни го продават като някаква сензация, единственото което прочетох е че дянков казва че премиера е умен за разлика от цветанов и сега червените се опитват да правят някаква сензация от това.
56
0
 
13
 
! Отговори
MAK преди 13 години
Европа ще трябва да свиква с българската мафия, така както се е примирила с италианската, злоупотребата с медиите за политически цели е един от "специалитетите" на България: това са две от БГ-темите в чуждите медии днес.
55
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това да го видя няма да го повярвам!Да идват в БГ чужденци и да викат :''Давам 2 евро за 1 лев!''.Който успее да мотивира народа така да работи ,че да се случи това ще стане национален и световен герой за човечеството!
54
0
 
1
 
! Отговори
ор преди 13 години
Как ти позволи съвеста да събереш заедно истини, полуистини и откровени лъжи, в едно? Намали работата, почивай си повече, ако не е друга причината. Бъди жив и здрав, и много успехи!
53
13
 
15
 
! Отговори
р.овч. преди 13 години
този жалък сайт съществува за да се опитва да плюе по сегашното правителство ежедневно. то може да има кусури за оправяне, но е несравнимо с долната крадлива ***, която смени. откъде ли си ги намирате тея продажни анализаторчета да ви измислят помията? жалки, крадливи, лъжливи предатели. има кой да ви съди. по-рано или по-късно ще отговаряте за всяка сторена злина.