Янето – българският Копърфийлд

Чакам да ме изкарат канибал или вещица, избухна Фидосова
21 яну 2011 17:00,
347
Янето – българският Копърфийлд
Снимка: БТА

Няма да се занимавам с компромати, твърда е съпредседателят на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова по повод новите обвинения на РЗС.

От партията разпространиха платежен документ за 150 000 лв., дадени от сметопочистващата фирма "Титан", на името на Фидосова. Документът бил от 2007 г., когато Фидосова е била член на изпълнителната комисия на ГЕРБ.

"Това, което разбрах преди малко от медиите, е, че днес отново случайно и, разбира се, анонимно, при Яне Янев се е появило, забележете, ксерокопие от платежен документ на някаква фирма, на което фигурирало написано и моето име".

"Вярно е, че днес е петък, а в петък може да очакваме всичко от Яне, защото в този ден той е най-продуктивен в лъжите, манипулациите, звуковите монтажи, сглобките. Даже смятам да се поздравим с появата на българския Дейвид Копърфийлд – Янето.

Това е човекът, от когото можем да видим всякакви фокуси, сглобки, евтини номерца. След като бях обвинена в какви ли не демонични действия, влючително че съм изнасилила един от подопечните му, следващия петък очаквам да ме изкарат канибал, вещица или...", възмути се Фидосова.

Още по темата

Тя бе категорична, че повече няма да влиза "в обяснителен режим на хора, които фалшифицират подписки с личните данни на починали и емигрирали хора".

"Няма да се занимавам с компроматчици и кукли на конци. В България има компетентни институции, в чиято прозрачност и безпристрастност аз съм убедена, и те са тези, които ще кажат нарушавала ли съм закони или не", подчерта депутатът от ГЕРБ.

"Едва ли остана човек в България, който да не е разбрал как едно момче, което тръгна от хвърлянето на димки в партийните зали, се превърна в някакво жалко подобие на политически Франкенщайн. За мен е под достойнството ми да коментирам действията на един инструмент, който разнася несполучливи фалшификати, които са му подхвърлени от кукловодите на организираната престъпност и Държавна сигурност", каза Искра Фидосова в съобщение, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
5
 
8
 
! Отговори
ангел преди 13 години
всеки психолог, дори любител - психолог, прекрасно знае, че подсъзнанието често прави номера на "собственика" си, разкривайки тайните му желания, комплекси и страхове - чрез жестове, реакции и думи. айде, като вземем този факт предвид, да помислим защо Фидосова говори точно за канибализъм.... ядене, плюскане, гнетене, муане, тъпкане - само тва и е в главата.
207
6
 
17
 
! Отговори
Факт преди 13 години
ЕВРОПА ГО КАЗА ЯСНОС ТЕЗИ МУТРИ ОТ ГЕРБЩЕ ГЛЕДАМЕ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОНДОЛУ МУТРИТЕ ГЕРБЕРСКИ
206
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой каза че мутресите са руси,красиви, с малки дупета,дълги крака и слаби? Ето че може мутресите и да са цинично пълни:)))
205
2
 
0
 
! Отговори
super преди 13 години
..............
204
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи след като Янка се скъса да плюе и с шизофренично-френетичен тон и акут, на който би завидял и професор Вучков, пръскайки слюнки, та след него излезе Бойко и каза: "Вие сами виждате каква е алтернативата на нашето управление" :)))))))))))) XAXAXAXAXAxaXAXa
203
0
 
4
 
! Отговори
за 231 преди 13 години
Хващайте гората , другари :)) На Борба ! Тоз път да спасите награбеното ото народа...........историята на шумкарите се повтаря, тоз път като фарс
202
4
 
6
 
! Отговори
до 229 преди 13 години
Точно това каза и Сидеров.Заради Янето и практиката да фалшифицира подписки, хората няма да имат доверие повече на подписки, референдуми и т.н. Ще има синдром" лъжливото овчарче"...А ти ако смяташ че няколко стотин души, които заявяват че не са се подписали, а нарочно някой го е направил от тяхно име...ме караш да се смея.Под вола теле търсиш вече.Хайде разбирам да има такъв майтап с няколко човека,но това са стотици подписи.Айде не на мен тия,а? И защо Яне гледаше като наакан?
201
5
 
4
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
яне ако продължава с простотийте си, скоро ще яде голата опашка...няма да го търпят дълго
200
3
 
9
 
! Отговори
Срещу преди 13 години
До 228Ами как да протестират КАТО ХОРАТА ГИ Е СТРАХ ОТ МУТРО-ГЕРБТАКА Е В ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ.
199
2
 
8
 
! Отговори
Електорат преди 13 години
Може и Буратино да му викаш, ама и аз вече не съм убеден, че не крадете като всички предишни...
198
3
 
14
 
! Отговори
до 221 преди 13 години
Да ти обясня как може да се орезили всяка една подписка.Подписките се правят на улицата, на масички и всеки минаващ може да се подпише в тях.Така може определена политическа сила, която няма полза от тази подписка да организира 20-30 човека, които да минават и да вписват там имена на умрели, на затворници, даже и самият Папа може да впишат. Никой няма право да им иска лични карти от организаторите на подписката.Още по-лесно може да се орезили подписка срещу управляващите ...
197
4
 
3
 
! Отговори
за 224 преди 13 години
Ами направете една демонстация и се пребройте, но не ви стиска :))...........миналата седмица 14 протестираха пред парламента срещу СРС-тата
196
7
 
4
 
! Отговори
Да уважим скръбта им преди 13 години
Във връзка със скръбта на симпатизантите на позитано/москва/анкара след вчерашните им импотентни напъни да се правят на опозиция на всеки ъгъл от Орлов мост до 5-те кьошета има пунктове за раздаване на салфетки срещу членска карта на БСП/ДПС/РЗС ...........за най-разстроените са осигурени памперси
195
9
 
9
 
! Отговори
А отговора беше: преди 13 години
Значи след като Янка се скъса да плюе и с шизофренично-френетичен тон и акут, на който би завидял и професор Вучков, пръскайки слюнки, та след него излезе Бойко и каза: "Вие сами виждате каква е алтернативата на нашето управление" :))))))))))))
194
10
 
8
 
! Отговори
от 221 преди 13 години
Вие гледахте ли декларацията на Атака и обръщението на Волен Сидеров за това как Яне и партийката му са слагали имена на мъртъвци и подписите им в дадената декларация за велико народно събрание? Гледахте ли? А видяхте ли когато Сидеров точно говореше за това , как в същия момент камерата даде Яне в ъгъла изправен и се чувстваше като"препикано мушкато".Някаква замръзнала физиономия.То ако не беше истина, поне щеше да се изсмее-той беше замръзнал при тези думи на Сидеров.Айде давайте с минусите ..
193
2
 
6
 
! Отговори
Иван преди 13 години
-
192
6
 
12
 
! Отговори
Речта на Яне на вота преди 13 години
Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.
191
0
 
1
 
! Отговори
........ преди 13 години
daaaaaaaaaaa,skriha go
190
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както се разбра за подписката организирана от РЗС за свикване на Велико народно събрание, че е фалшива -тъй като в нея има подписали се мъртви хора- умрели отдавна, имало е и подписи на затворници така е имало и хора които са заявявали че никога не са се подписвали под такава декларация, а имената и подписите им са в въпросната декларация...представете си на какво е способен тоя *** Яне. Фалшифицира подписи, скалъпява изрезки от думи и ги прави текст за да компрометира чрез СРС-та.***!
189
1
 
5
 
! Отговори
Az 4ovekat преди 13 години
Tazi 6ia ne e ot tur6ia.