Личев: ГЕРБ да отговоря за СРС-скандала

Ще издигнат ли земеделците в АБВ кандидат за президент?
15 фев 2011 07:14,
34
Личев: ГЕРБ да отговоря за СРС-скандала
Председателят на Земеделския народен съюз Стефан Личев. Снимка: Булфото

Аз 20 години се занимавам с политика и изпитвам едно отвращение вече, когато се заговори за СРС-та и изобщо за такива милиционерски тактики. Защото те са доста елементарни, принизяват общественото мислене в България. 

Това заяви в интервю за Dnes.bg председателят на Земеделския народен съюз Стефан Личев.

Трябва наистина да има последствия. Тук не говоря само за вътрешния министър, говоря за политическата формация, която допуска такова нещо, защото аз изобщо не мога да си мисля, че това го е правил Цветан Цветанов само. Това е и отговорност и на премиера, и на ГЕРБ. Това е скандал, за който трябва да отговаря цялата партия ГЕРБ, смята Личев.

Земеделците с кандидат за президент?

Не е изключена възможността две земеделски формации – участници в проекта АБВ, да издигнат кандидат за президент. 

На практика има две земеделски формации, които в момента дават признаци за живот. Това са Земеделският народен съюз и Земеделският съюз "Ал. Стамболийски" (с лидер Спас Панчев). Ако намерим някакъв вариант, може и да издигнем кандидатура. Но засега нямаме наистина още достатъчно разговори, за да можем да конкретизираме каквото и да било, заяви Стефан Личев.

Мисля, че за кандидат-президентска двойка още няма някакви конкретни разговори и от наша страна [ЗНС], и от движение АБВ. Може би това ще стане до 2-3 месеца, добави председателят на ЗНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Стефан ЛичевСРС-таЗНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
xaxaxaxax преди 13 години
Тия щом съм към АБВ-то на агента - са AUT OF ORDER!Нещастна история!
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кандидатът за президент на БЗНС-Личев сигурно ще е "професионалиста" Димитър Тадаръков. Боже, защо не опази България!
31
6
 
8
 
! Отговори
Аз преди 13 години
До 28Аз смятам, че трябва да подложат на детектора на лъжата В. Танов, С. Дянков, И. Фидосова, М. Стоянова, Б. Борисов, за да кажат състояли ли са се тези разговори или са манипулация. Защото доводът, че не били истински, защото били на флашка нещо много куца.
30
9
 
7
 
! Отговори
Смехурко преди 13 години
Вчера сутринта Вито Саръиванов от НОВА обсъждаше въпроса за взрива пред Галерия с Емануил Йорданов и Цвятко Цветков! Пази боже: единият не е професионалист в тази област, а другият е ярък представител на БСП, чиито предшественици на 16 април 1925 г.взривиха черквата Света Неделя! Както се казва, събрали се куцо и сакато! Оставаше да извикат Трактора, който да им обясни как се правят тези работи и как се обвиняват не извършителите, а съвсем други хора! А Янето обявява: Ние не сме терористи!
29
6
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Действително, взривът пред "Галерия" е част от филмопроизводство, но Трактора се оказа лош диригент, а Я.Дачков и Патрашкова - много лоши актьори. Вместо да спечелят точки, посочените хора станаха обект на подигравки и от леви, и от десни. Иначе, стъклата на витрината ще се сменят, шумът около взрива вече затихна. Не зная защо премиерът не започна поне 4-5 дела срещу Клоуна за нанесени обиди и клевети, а можеше да го накара доста бързо да замлъкне. Сега палето ще има да лае по заповед на диригентите не веднаж и дваж. Също не мога да разбера защо не разтурят ДАНС - явно причината не е в брутните заплати,които трябва да се изплатят при разтуряне на институцита. А служители от сектор на ДАНС се "отчетоха" и при записване на разговорите, и при изнасянето им навън.Нищо чудно и при проведеното взривяване.
28
5
 
5
 
! Отговори
George преди 13 години
Много добре ще подложат на полиграф служителите от ДАНС със съмнение за участие в запис и изнасяне на записаните със СРС разговори навън и даването им в ръцете на групата на Трактора. Не смятате ли,че трябва да подложат на полиграф и Трактора, Марсело Джотолов, Янето и групата от 5 човека около него? Да не се окаже,че полиграфът ще се скъса да звъни и накрая да изпуши! Мисля, че че посредством НС трябва да се въведе тест с детектор на лъжата и на съдиите след признасяне от тях на присъдата - да не се окаже,че и при тях полиграфът непрекъснато ще звъни. Така и така чернодрешковците еднинственото,което правят, е оправдаването на престъпниците и вземане на заплата . Поне да се разбере дали често или недай си боже непрекъснато не правят компромис със съвестта си! Ако се съгласят да бъдат проверявани с полиграф - добре, иначе - да стават адвокати. Те и без това действат като такива за престъпниците. И престанете да се страхувате,че нарушавате правата на чернодрешковците. Не смятате ли, че те само формално се водят такива!
27
5
 
8
 
! Отговори
Яко до № 20 преди 13 години
Никой не се е впрегнал да сваля правителството. Не се сваля нещо, което не съществува. Има една мутренска върхушка, чиято социална база са малограмотните и нискообразованите хора в България. Т.нар. "опозиция" също се ръководи от мутренски прослойки, които само способстват политическият цирей да набъбва. Но този цирей все някога ще се спука. И тогава тежко ни... На всички... Дъното вече сме го достигнали - дъното е подобие на държава, чийто ръководител е известен по света и у нас като "ТИКВАТА".
26
11
 
20
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 13 години
ДО ВСИЧКИ ПИСАТЕЛИ ОТ ГЕРБ ДНЕС ОТ 17 ЧАСА ЩЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ВЬЗНАГРАЖДЕНИЯ НА ВСИ4КИ КОИТО СА ПИСАЛИ В ЗАЩИТА НА ГЕРБ МОЛЯ ЯВЕТЕ СЕ НАВРЕМЕ НА КАСАТА;););)
25
8
 
13
 
! Отговори
Д-р Уотсън Безспорен преди 13 години
до 20-я gogo. Значи излиза, че всеки човек с повече мозък от теб е комунист? Дори за децата е ясно , че ГЕРб са сбирщина *** и срещу тях са всички хора с повече мозък от врабче, извиняваам се на врабчетата, те дори имат повече мозък от теб. Използвай този мозък и мисли ,пради да заклеймяваш всички като комунисти, или си забравил да мислиш самостоятелно?
24
7
 
12
 
! Отговори
до 20 преди 13 години
Колко ти плащат да пишеш глупости на които никой не вярва! Това че наричаш хората с епитети не ги прави по-лоши от Цветанов, Дянков и Игнатов. А по-некадърни от тях просто няма как да бъдат. Това правителство се провали в духовната сфера (наука, образование, култура), в здравеопазването, в контрола на цените на хляба, захарта, олиото... Та познай кой го сваля!
23
10
 
18
 
! Отговори
илиян преди 13 години
КОИ СА ЧЕСТНИТЕ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО - БОРИСОВ ЦВЕТАНОВ, СИДЕРОВ???МОГАТ ЛИ ДА БЬДАТ ЧЕСТНИ?? НАРОДА СЕ СЬМНЯВА В ТАХНАТА ЧЕСТНОСТ!!!!!
22
3
 
7
 
! Отговори
toto преди 13 години
TOZ PAK KOI E NIAKOI DA E CHYVAL ZA NEGO CHE I PREZIDENT SHTE SLAGAT,AMAN OT IZKLATENI POLITICI
21
6
 
11
 
! Отговори
николапетковист преди 13 години
А бе, дружбаш оранжев, на кого си председател ти бе овча главо слънчасала? С тоя един файтон хора дето имаш си седнал да правиш завера с агента Гоце правителството да събаряш... Ще ви дойде и на вас реда, още малко има до изборите.
20
17
 
14
 
! Отговори
gogo преди 13 години
наистина,че цялата комунистическа *** се впрегна да сваля това правителство, което за първи път решително им подпали задниците.дачковци, патрашковци, диковци и най-гадното и костов се опълчиха на опитите да бъде смачкана кадесарската червена мафия.жалко, че хората не го разбират. първанов няма време.трябва непременно да събори това правителство и да направи свой служебен кабинет ,който да подпише заробващите енергийни договори с русия, пък после каквото ще да става. бесни са-не остава време!
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На практика има две земеделски формации, които в момента дават признаци за живот. Това са Земеделският народен съюз и Земеделският съюз "Ал. Стамболийски" (с лидер Спас Панчев).Че ЗСАС си е второ БСП, те и преди Живковата конституция 1971г. са единствената разрешена партия, че де се казва на запад, виждате ли, ние тука имаме многопартийност...
18
9
 
8
 
! Отговори
Зрънчо преди 13 години
По долу беше казано за зърнените босове и това е абсолютно вярно, чрез спекулация с цената на хляба Червените маймуни се оптват да променят общественото мнение срещу управлващите и да свалят единственото правителство до сега което постигна нещо в условия на криза до сега.Страх ги е че може да им лъснат далаверките и сега правят всичко, вдига се бевнзина Лук ойл пак спекулира и там напоста е червен много ги е страх от ГЕРБ това си личи по шумотевицата дето вдигат заедно с Гоце и компания мерзавци
17
7
 
15
 
! Отговори
До 11 преди 13 години
"Борисов пред Брюксел, сведено до фразата "Ние ги хващаме, те ги пускат", което прехвърляше върху съдебната система цялата вина за липсата на резултати в борбата с престъпността и корупцията" - ами прав е Борисов, вчера се видя корумпирания БГ съд какво отсъди за престъплението на Доган - невинен! Това е гавра с държавата ни и показва за 100-тен път, че БГ съда е престъпна организация, която дели откраднатите пари с престъпниците и по този начин става техен съучастник.
16
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това са те политиците на България - 95 % са мошеници и сега когато дойдоха честни хора в политиката като Борисов, Цветанов, Сидеров и неколцина още, останалите "политици" - червени, сини, жълти, турско сини гракнаха в един глас срещу тях, защото се видя разликата между демагогията и истината, между честния и нечестен, лъжлив мошеник, който си е избрал професията политик за да богатее на гърба на трудовите хора-един вид търтей или кърлеж, абе с една дума-гад!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като си пееш Пенкеле , кой ли те слуша?Всички го казват , но няма кой да го чуе!Държавата е Абсурдистан!
14
1
 
17
 
! Отговори
андро преди 13 години
до 12 Така беше...,а сега го вижте -милионер,с хотели по черноморието,един от зърнените босове ,които предизвикват умишлено зърнената криза преди ,а и сега.Бивше протеже на Мозер,но и би шута и зае мястото и...няма ли прокуратура за този...