Всички много ни се кефели за Шенген без Франция

Цветанов: Решението за влизането ни ще бъде взето юни
25 фев 2011 09:20,
208
Всички много ни се кефели за Шенген без Франция
Снимка: БТА

"Имаме вече една ясно изразена позиция, която е от всичките европейски държави, с изключение на Франция, които оценяват усилията, които е положила България за покриване на техническите критерии за присъединяване към Шенген".

Това каза в интервю за bTV вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

Той заяви, че се надява в края на март – началото на април месец да е готов докладът за сухопътната граница.

Цветанов поясни, че решението за влизане на България в Шенгенската зона ще бъде взето юни 2011 г.

На въпрос защо Франция е против присъединяването на България, вътрешният министър каза, че те нямат конкретни аргументи.

Той обаче поясни, че те правят връзка с механизма за оценка за борбата с организираната престъпност, корупцията.

"Много по-искрени са останалите, които имаха някакви резерви като Германия", добави Цветанов.

Вътрешният министър заяви, че министрите от ЕНП и еврокомисарят Вивиан Рединг искат да има присъди в България и да има реформирана съдебна система.

"Аз съм убеден, че българските съдии осъзнават важността за бъдещата перспектива на страната ни", каза още Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
3
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Народа е гол бос и гладен по турско не е било така както при гроб.
169
0
 
3
 
! Отговори
насо преди 13 години
"Интересът на България не е важен, важното е тъстовете да са добре, децата да учат и живеят в чужбина и да съм нагъл до безумие, но за сметка на това *** физкултурник!", казал Цветанов и подхвърлил кокълче на кръга "котараците". Пълня пародия.Аз имигрирах от наглостта, сега чета родните новини и не се ядосвам ежедневно. Вместо това ежедневно се радвам, че съм направил правилния избор.
168
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е така е като ги бием на мач! Кефихме ли се през 93 - та, а! А сега те ни се кефят! Франсетата са дребни, злобни националисти. Неслучайно това е държавата, смазана от фашистка Германия а сега с най-голяма националистическа популистка партия в ЕС!
167
1
 
0
 
! Отговори
goso преди 13 години
samo se govri tozi nena iska onzi nena iska napravete nesto 4e danaiskat be gospoda bilgari ako ste takiva zastoto neprili4ate bilgari be ***
166
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
maiko toz e po krozen ot smarta
165
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо да каже как "независимите" НАПаджии го изкараха най-изрядния данъкоплатец. Всичко му е законно даже и подкупите.
164
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
Не Шенген ,а ниските заплати и безработицата ,*** и високата битова престъпност са проблемът
163
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов лъже и няма морал.Този човек трябва да си ходи!
162
1
 
6
 
! Отговори
БГ Смех преди 13 години
Едва ли е виновна Франция или някоя друга държава, че си гледа държавните интересите. По скоро всичките наши политици са толкова некомпетентни... и корумпирани. Разликата в нивата е очевадна за целият свят. А тя е ...стандарта на живот!
161
1
 
4
 
! Отговори
xx преди 13 години
тоя гамен егати наглия да продължава да се снима в пресата и да се хили *** *** по нагал е от кадафи
160
1
 
13
 
! Отговори
WTF преди 13 години
Голям кеф пада, голямо нещо тц тц тц !!! За никъв *** не ставаме ние българите !!! Това е истината. Държава пълна само с ***, дребни селски тарикати и чалгаджии. Голямо бъдеще имаме, няма се притеснявате !!!
159
2
 
9
 
! Отговори
Homer преди 13 години
Политиката не ме интересува,интересува ме ние младите дали ще ни бъде или не?
158
6
 
5
 
! Отговори
бог преди 13 години
ние им заклахме петела за САЩ 94 и те няма да ни простят ако не им направим ***
157
2
 
22
 
! Отговори
коко преди 13 години
Заради Франция затворихме АЕЦ-а а сега играят меъсно и за Шенген!!! Ало, Ало ние тука не сме ви колония!!!
156
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако не сте разбрали, Цуцка си мисли че Първанов му е тъст.Нема друго обяснение след като го питата за апартаментите на тъта му той, Цуцка, да препраща журналята към Първанов.Борисов се движи с много повече охранители от преди. Явно калкулира че Цецо в един момент ще кресне, Бойко е мутра и ще го арестува и пусне да скочи от шестия етаж за да им избега пожарникаро сле време признателни хора ще с;ожат до паметника на съсечения с брадва Стамболов, една черна статуя на премиер люлеещ се щастливо на пожарникарски маркуч--
155
3
 
6
 
! Отговори
мирослав преди 13 години
ами спряхме договори за милярди с Франция за военна техника която не можем да си позволим самоче предишните това ни ги интересуваше заштото знаеха че си отиват слава богу че тези отказаха корветите които струват колкото АЕЦ Белене горе долу там е проблема а не границата браво на комунистите за пореден път навредиха на БГ в това са най-добри браво
154
2
 
6
 
! Отговори
мирослав преди 13 години
ами спряхме договори за милярди с Франция за военна техника която не можем да си позволим самоче предишните това ни ги интересуваше заштото знаеха че си отиват слава богу че тези отказаха корветите които струват колкото АЕЦ Белене горе долу там е проблема а не границата браво на комунистите за пореден път навредиха на БГ в това са най-добри браво
153
6
 
9
 
! Отговори
нереза преди 13 години
Цуцо,започваш да досаждаш!Айде,бегай си!
152
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господин Иван, Господин Румен,ако не сте способни да си направите вашето за 2 години, какво му завиждате на Цветанов. Ясно е, пари под масата, дал ги под тезгяха на татко тъст и мамка тъсткиня, та ги дигнали на бюрото и купили сле 70 години труд и пенсия неколко апартамента с гаражи да има за унуките--какво толкоз е станало.друго погледнете че от цялата дандания с престъпниците, корупциите акцизите и дъра дъра, се оказа че Цветанов напада единственно Първанов и се произнесоха че Доган Барбекю и Дувар-Ахмак били незаконни.Миков, бе Костов бе, бе Петков бе, абе хора бе, след Бойковизациата на мутризацията остават 11 км магистрала, бе-това нечувано постижение на валентната връзка Цаца-Баца изобщо неможе да се сравни с язовира на Емир Доган, ваалията на ДаПаСе.това че ЦАЦА_БАЦА са крали-голем праз-ще им го вземете като ги биете на изборите. Погнете ги затова което не са направили. Цаца вече си личи че умира от яд че нема да го издигнат а ако го издигнат че нема да го изберат за Президент. Тоя човек с такава омраза, злоба и демагогия се впуска по Първанов, че чак параноични диярии от ушите му на кестени капят. представяте ли си. Цаца до сега не е хванал едно *** че крадне--ама нали са колеги бе, джанъм! И друго ако е патувал 97 пъти зад граница турнете средно по 1000$ билет еконими4еска класа, по 5 дена да е бил -поне стота4ка за спанак, 50ак за кльопачка, за некоа масажна кърва 3-400$ и по некое подаръче за тъста и тъсткинята, щерките и съпругата аиде още едно 2-300$Излиза че Цаца е похарчил над 200 000$ само за пътъвания.... за некакви си 30-40 месеца.Ето това ви е аритметиката. Не му бройте колко апартамента има-тях ги конфискувате. бройте колко е платил за парно, ток, вода и разни подобрения, мебели, паркети...Не се ли страхувате че Цаца такава параноя го е гепила, че изобщо не му личи Гербалната Мозъчна Недостатъчност....Аз се опасявам че ще се првъплати в Цецо Кадафи или Моамар Цветанов и ще ни нападне с милиционерските си структури. Първо ще арестува Борисов, после ще атакува Парламетът и накрая Президенството. Ще завладее университетите които ще превърне в училища по бягане, препускане и надтърчване...
151
4
 
11
 
! Отговори
оппп преди 13 години
Циркаджия.Като го слушах сутринта по БТВ-то....срам ме хвана.ТаКИВА КАПАЦИТЕТИ НИ УПРАВЛЯВАТ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА УПРАВИЯ ДОКАТО ГИ ИМА.