ДСБ: Цветанов, време е за оставка

Ако министърът остане, тъмносините ще оттеглят доверието си и от премиера
27 фев 2011 16:33,
315
ДСБ: Цветанов, време е за оставка
Иван Костов. Снимка: Булфото

ДСБ призовава министър-председателя Бойсо Борисов да отстрани министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов от правителството. 

Това съобщиха от пресцентъра на партията след провелото се национално съвещание в Стара Загора. 

В противен случай ДСБ ще оттегли доверието си и от премиера, се посочва в съобщението.

Националното съвещание е дало мандат на Националното ръководство да регистрира ДСБ на изборите за президент и за местни власти в състава на "Синята коалиция". 

На тези избори "Синята коалиция" следва да си постави за цел да увеличи доверието на избирателите като реална политическа алтернатива, способна да се справи с икономическата криза в страната, се посочва в декларацията, приета от националното съвещание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още по темата: Иван КостовДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
1
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ-о преди 13 години
Мижи кьорчо, БОКО ке ти бае!
244
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не зная ти колко си умен ако си прочел коментарите и не си се позамислил...
243
5
 
11
 
! Отговори
*))))))) преди 13 години
Както винаги Ив.Костов доказва, че е в детайли запознат с проблемите на страната и е в състояние да намира решението им. Жалко че за сега само интелегенцията го разбира...*)))))))
242
6
 
7
 
! Отговори
Неразбиращ преди 13 години
242, можеш ли да изредиш 3 причини ,които те карат да смяташ Костов за умен ?
241
6
 
6
 
! Отговори
МУТРА преди 13 години
Бойко е непредвидим, неконтрулируем, хиперемоционален, двойнствен Близнак.
240
2
 
5
 
! Отговори
антикомунист преди 13 години
а Герб-Доган никога няма да влезнат в парламента като НДСВ
239
4
 
17
 
! Отговори
СЛОН преди 13 години
Ето това е умен човек, който след 10 години в опозиция още е трън в очите на комунисти и ченгета. Защото има държавническо мислене! Бойко няма да сбърка, ако се вслушва в него... В момента само политика Костов осъзнава на държавническо ниво какво се случва в БГ... Предупреждаваше и за Виденов...и за Симеон... и за Тройната коалиция..., а за Доган казваше,е е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ...Обаче българският народ е заспала кокошка, вика, скача по митинги пет-шест дни, а после се надупва да го клатят няколко години...Докато не се вземе насилствено ограбеното от олигарсите, нищо няма да стане
238
12
 
10
 
! Отговори
Генади преди 13 години
Костов, с твоите 2% може да искаш единствено на баба си Пена оставкатаде се слагаш бе *** черен?
237
3
 
6
 
! Отговори
антикомунист преди 13 години
до 233 , мислиш ли , да прав си *** да си в тази държава , ток не плащаш , не те съдят , защтото няма какво да ти вземат , абе рай. Костов е крадлив ,но е умен , а Бойко е крадлив ,но и *** . Кажи ти кой предпочиташ да те оправлява , тъпо ченге-*** (който е сменил всички партии и обеща да забрани вота на турците ,но не го направи ) или човек който въпреки недостатаците си е умен
236
4
 
3
 
! Отговори
Гат Зееви преди 13 години
На баба ти хвърчилото
235
1
 
7
 
! Отговори
до БОРИСОВ преди 13 години
ситуацията се знаеше, пита се ББ к'во направи, за да я преодолееш??? Хората на шлифера не се ловят, искат реално действие в определена посока!А що се касае до Цецо - пусни го да си ХОДИ по живо,по здраво...Физкултурата е за него - нищо друго!
234
9
 
2
 
! Отговори
BUNT преди 13 години
АМА КОЙ ГО ПИТА ТОЯ КОСТОВ-НЕЩО КАЖЕ И ХОП ВЕДНАГА В НОВИНИТЕ-ЩО САМО НЕГОВОТО МНЕНИЕ ТУКА В МЕДИИТЕ?ХОРАТА НИКОЙ НЕ ЧУВА?Е ТОВА НИ Е ЦЯЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ-СИДЕРОВ КАЖЕ НЕЩО -В НОВИНИТЕ-КОСТОВ И ТОЙ-АЗ КАТО КАЖА НЕЩО -НИКОЙ НЕ ОТРАЗЯВА-АМИ ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ-ТИЯ ДВАМАТА СА ОТ ВЛАСТА-ПРАВЯТ СЕ НА ОПОЗИЦИЯ-АЙДЕ МНОГО СТЕ ЕМИ ЯСНИ ВСИЧКИ-ТЕАТЪР!
233
3
 
5
 
! Отговори
оставка цоце преди 13 години
БОЦЕ АКО НЕ ИЗГОНИ ЦОЦЕ Е ЗА МУСТАКА...
232
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов е бита карта, знаем му мурафетитеда каже къде са парите от авиокомпания Балкан и колко прибра фондацията на жена му
231
3
 
6
 
! Отговори
до 230 преди 13 години
хванал е конкуренцията , всеки *** знае че Бойко държи този бизнес и отстранява всеки който му пречи
230
0
 
7
 
! Отговори
ЧЕРНОБИЛ СМЪРТ преди 13 години
Борисов, не питай бе .:))) .Приоритети са ВСИЧКИ проекти на Империята на злото..Слушай руските интереси и ...започни с "калта"=руски нефт по плажовете..После забий още две поколения българи да плащат 'грандоманията"- АЕЦ- Белене..На сАветските другари нищо не се отказва..После разшири КГБ- базата на Камчия..После , може и от ЕС и НАТО да излезем..Кога затваряш и границите ?? Спирай с английския - започвай руски..) После Цветанов да намери достатъчно "бай петковци"-за БАН и Политбюро, за *** и гранични, за правещи списъци - за ЛАДА и цветни телевизори..После влез в преговори с руските колхози- за туристи по морето ..После - си знаеш..Томове с мисли на Първия , конгреси , петилетки, УБО-за второто направление..и тн. Да не забравиш и "Програмата за усилено изграждане на развитото социалистическо общество"- под твоя... редакция . .И накрая - да не забравиш - и малко лагери да има , за тези които пишат по форумите..САветските другари ще ти приложат-предадат "опита" си..))
229
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЦЕЦО е бита карта! От сега на татък и на марко чадъра да хване - той е OUT OF ORDER!
228
8
 
2
 
! Отговори
справедлив преди 13 години
Ми то от заплата 3$ къде повече искаш да слезнеш Антикомунист?И цар Киро да бе ,пак щеше да ни извади от тази червена каша, която бе забъркана при това НАРОЧНО.Та ,казваш досега не са те крали толкова ?
227
10
 
4
 
! Отговори
Събка преди 13 години
"Костов не е идеален,но в момента говори на глас това,което народът мисли наум! "искаш да кажеш 3.4% от народа мисли наум, защото толкова са Костовите симпатизантиостаналите 96.6% от народа, мисли че Костов е провален политик, който за нищо не става
226
3
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение. хахаха