Атака отива сама на избори

Искаме край на ислямизацията в България, изригна Сидеров
663
Атака отива сама на избори
Волен Сидеров по време на митинга. Снимка: Булфото

"Атака” няма да се коалира с никого за предстоящите избори и ще участва със собствени листи и кандидати, заяви лидерът на партията Волен Сидеров по време на митинг пред храм-паметник "Св. Александър Невски”.

По време на едночасовата си реч, Сидеров разкритикува остро всички парламентарни групи, включително и ГЕРБ, за липсата на адекватни мерки срещу "колонизацията на страната ни от чужди сили и компании”.

Освен това лидерът на „Атака” поиска закон за защита на българския език, както и признаване на геноцид над българите по време и след османското робство.

"Трябва да се сложи край на ислямизацията в България", категоричен бе националистът.

Сидеров не пропусна да отбележи и  „циганизацията” в България. Той допълни,  че ако тенденциите продължават, скоро ще има райони, в които българи няма да смеят да живеят.

Лидерът на "Атака” призова да се спират социалните помощи на ромите, които не пращат децата си на училище.

"Циганите само лежат по гръб, пият ракия, лапат социални помощи, а вие им плащате”, изригна от трибуната Сидеров.

В заключение той поиска оставката на председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев, ако той позволи увеличение на цената на тока.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


663
Още по темата: Атакаволен сидеов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
634
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
ave voleneee,tebe,mayka ti i sestra ti da ne e**li turtsite ve momcentse !!?
633
0
 
1
 
! Отговори
Atakist: преди 13 години
Bat Bojko PREZIDENT!!!!!!!!
632
0
 
0
 
! Отговори
Интелект преди 13 години
Волене, а кой предаде гласоподавателите си и пристана на Борисов, а?! Този мишок Сидеров си продаде *** при първа възможност. Спомням си предизборната му реч в Русе - имитираше Бойко, заклейми ГЕРБ като мутри и каза за тях "Ако това е алтернативата, под обре в редичка да скочим в Черно мре". Това беше преди да предаде избирателите си и да прави уйдурми с Бойко. Волен е класически *** и предател!
631
0
 
1
 
! Отговори
АГЕН СОТИРсидеров преди 13 години
Още един АГЕНТ на ДС се готви за скок....*))))))) Той е малко, дребно,злобно,с комплекси човече!Въобще няма НИЩО общо с политиката,а само врещи и крещи простотии.Нима има нещо нормално в неговото "съзнание",след като се е снимал гол и си е качнал снимките в нета...ТОЙ Е ПРОСТО МНООООГО ЛУД!
630
0
 
1
 
! Отговори
фрезата преди 13 години
Волене,такава ще я втасате,че ум да ти зайде ! Къде на гол тумбак с чифте пищофи ? Сами на избори ? И на какво разчитате ? А ?
629
0
 
1
 
! Отговори
napred преди 13 години
dolu gazelizeca
628
0
 
1
 
! Отговори
napred преди 13 години
kolko si prav ako znaes ha ha
627
0
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 13 години
ДА СЕ ВЪРНЕ ЗАКОНА ОТ 1941 год. "ЗАЩИТА НА НАЦИЯТА" - ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !
626
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сидеров излетя в политиката така стремглаво, че все едно се сбъдна най-съкровения му сън. В предишните години този човек (незавършил журналистика журналист) беше образцов аутсайдер, без сериозно образование (завършил е само техникум по фотография), без особени постижения в живота, но с доста големи амбиции. Бил е години наред безработен, неоценен, без семейство, но явно дълбоко в себе си е вярвал в своята съдба. Писал е книги, за които мнозина твърдят, че са просто компилации на чужди идеи. Писал е и стихове, за които сведущите в поезията твърдят, че са бездарни. Няма да се учудя, ако (подобно на Хитлер) е рисувал и е искал да стане и художник, за да се прехранва поне с картините си. Тези дисонанси са твърде важни за оформянето на душевния му облик. Сидеров е негова противоположност, той е рязък, нервен, говори силно, на митингите крещи и ръкомаха (най-впечатляващ е неговия поздрав с дясна ръка, свита в юмрук), очите му блестят дяволски и излъчват буйство, държи се позьорски и явно обича публичността и славата. Доста е емоционален и дори страстен. Той постоянно въси вежди и има изражението на човек, който гледа в бъдното, едва ли не в отвъдното. Този човек е толкова нервен, че все едно е обърнал гръб на живота. За живота е присъщо веселието, радостта. А Сидеров миналата година посрещна дори вестта за бленуваното влизане в Парламента без да се усмихне и зарадва; посрещна тази вест със свъсени вежди и гневно изражение на лицето. На какво всъщност толкова се гневи Сидеров? Стихотворението започва доста рязко: Срамувам се от майка си и баща си дребни чиновници в редиците на Партията голямата ядачка на души. За да заяви това за родителите си, явно този човек е безкрайно гневен. На какво ли толкова е гневен? На Партията? Така се струва на мнозина, които настояват за антикомунизма на Сидеров. Едва ли е така oбаче .
625
2
 
6
 
! Отговори
Пинокио преди 13 години
Сидеров, ако жена ти верно е и този път с Б. Б. в Испания, като беше и в Япония - кой ще ти повярва, че не си гей? Ако си мъж, бутни правителството, че рогата вече са ти толкова големи, че заедно с Китайската стена се виждат от луната!
624
4
 
8
 
! Отговори
ano преди 13 години
Болен. Долен ....
623
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Атака СИ отива сама СЛЕД изборите.
622
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долен Болен....
621
3
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
abe gospodin sideroooov pak si zabravil da si pie6 hap4etata kakiv ti genocid popravi si istoryata neka da si kajem istinata
620
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Атака си отива сама.
619
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тия няма да имат и 1 %
618
11
 
5
 
! Отговори
един преди 13 години
Абсолютно точно го е казал Сидеров вече има райони в които българи не смеят да живеят, и за Семерджиев е прав трябва да го изгонят иначе той ще изгини ГЕРБ от властта с ежегодно увеличение на цената на ел. енергията! Волене ще ти дам шанс да управляваш! На свледващите избори Атака има моя глас.
617
1
 
7
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Нищо от това, което говореха преди изборите не стана,до кога.
616
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква "хрисима" физиономия!Волен, досегашен гъзомийник на Бойко, в акция.
615
3
 
12
 
! Отговори
Поп Кръстьо преди 13 години
Има доказателства, че Сидеров е ШИЗОФРЕНИК! Беше главен редактор на в-к "Демокрация", сега мрази неистово сините, после работи в "168 часа" и "Монитор" при чорбаджията Блъсков - сега иска да национализира, патриотар е, а жена му Капка нарича България - "Земята на недостойните хора", завършил е семинария и вместо да разпространява божията любов - разпространява омраза. Единственото ми утешение е, че сега е с титана на Мисълта - Б. Б. А на земята има място само за един титан. Ще видим кой - кого!